Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát látod akár sanszos is.....most épp hiányozna.....de már huzom fel magam hogy nehogy legyengülve találjon
Már megvolt 😄
nem vagy beoltva és kórházban vagy(gondolkodós) ha máshonnan nem ott tutkó benyeled a deltát. A hiradás szerint oltás nélkül neked reszeltek(kezeit széttáró) Még most olvasgass zotyával együtt ő meg az oltástól lesz oda(fetrengős)
Kit akarsz tiltani?
Nem szórakoztat......
Néha te se, de azé vannak idők amikor a sok sületlenség kőzt találni gyöngyszemeket 😄 most van idöm a hosszu faszságaid is olvasni 😁
Má ez is kaját mutogat. Mekkora faszság lett ez
szerintem a megnyert csokijait zabálja(szemeit körbeforgató)
Úgy látszik a szépségeden a kor nem változtat 😅 Akkor is 10 pontból 2-est kaptál volna meg most is(fetrengős)
ti miket hadováltok már itt össze 😂
Vettem 3-4 éve egy víz és ütésálló panaszkodik lumikszot. Igaz baromi drága volt de karácsonyra leptem meg magam/40 ezer/ (szemét eltakaró). Mindent IS tud. Gombnyomásra azonnali fénykép, külön gombos videóindítás még visszajátszás is van rajta(meghajlós) Aztán buziskodtam a menüjével van még benne egy csomó minden ilyen panoráma fotó meg géppuskába fényképez 1 mp alatt 60 fénykép szerintem ez a hülyeség kategóriája már, na mindegy amit nem kell nem használok rajta. Szóval elég jó minőséget is tud 5 megapixel(meghajlós) Még néhányszoros zúm is van rajta. Mondjuk a digitális zúm az már elég kockás de hát messzire nem fényképezünk(ujjával nemet mutató) inkább közel megyünk(meghajlós) Sosem értettem meg az embereket miért akarnak egy fényképezőtől ettől többet 😆 A fényképeket egész életünk során 1 max 2-szer nézzük vissza soxor 1 szer sem(kezeit széttáró)
a másik 2-ő csak a tartalék akksi. Inkább örülnél, hogy ugyanazért a pénzért még ilyen is van(kezeit széttáró)
sajnos nincs egyedül(kezeit széttáró) Bogyó már a 4-ik oltásra keresi a helyet a karján(fetrengős)
egy keresésre ad 8 millió találatot a másodperc tört része alatt 😂
tihanynál nem látom az apátságot fényképezhettél volna jobb szögből is a csodamasináddal (szemeit körbeforgató)
ez mikor lesz pocsecs nagyon várom(meghajlós)
sok szórakozást dobnál a kukába szerintem (kezeit széttáró) én a helyedben nem tiltanám(kezeit széttáró)
azért többen pont ugyanezt gondoljuk rólad 😂
Most akkor ki jön szembe az autópályán 1 vagy mindenki 😅
Ez csodálatosan leírja, hogy manipulálják az embereket. nagyon jó írást találtál csak annyi a baj, hogy az itt lévők háromnegyed része,már az mm mantráit nyomja nem vevő 2 oldal elolvasására. Mondjuk a leglényegesebb dolgot kiemeltem belőle ami néhány sor(melléklet) bár erre sem fogják venni a fáradtságot, hogy elolvassák. A gondolkodó ember az még aki ennek ellen tud állni. 40 évnyi kommunista diktatúra után még valamennyi ember maradt nálunk aki képes az önálló gondolatokra, ott ahol már emberemlékezet óta kapitalizmus van ott már nincs gondolkodó ember. Nálunk folyamatosan építik lefelé az oktatást, már alsó tagozatban környezettan sincs helyette van hittan és etika(szemét befogó) Ez a meggyengített oktatás még mindig messze menően magasabb színvonalt képez mint a nyugati régi kapitalista országoké. Ott egyszerűen kitörölték az emberek saját gondolatait, hisz aki gondolkozik azt nem lehet irányítani. Egyszerűen buták az emberek. kizárólag a szakmájához ért némileg, ha villanyszerelő már nem képes egy csaptelepet kicserélni a saját háztartásában fa kőműves nem tud egy lámpatestet kicserélni stb. Az ilyen teljesen zöldség emberek baromi jó irányíthatóak. Amit a média mond az úgy is van. Nálunk is erre fordult a világ még 1-2 generáció azt hínár szinten van mindenki, most még csak fele nagyjából a lakosságnak de sajnos már az idősebbik fele. Nincs más cél az emberrel az egyik, hogy ne gondolkodjon. legyen Ő munkaerő, fizessen adót és fogyasszon, de ne gondolkozzon(ujjával nemet mutató) Katonaságban sem szerették a gondolkodó bakát(ujjával nemet mutató) A nem gondolkozó alázatos bakát szerették. Ami kocka volt az gurítottuk ami kerek azt felemeltük és vittük mert ez volt a parancs. Ha nincs gondolkodó baka akkor ezt végrehajtja, mert Ő is azt hiszi, hogy így a jó hisz a felettese csak jobban tudja már(kezeit széttáró) Ez van a nagyvilágban is. Amit vitya mond az a frankó semmi más. És azzal ne törődjünk, hogy egy csomó dolog az ügy kapcsán homlok egyenest ellentétes egymással.
Mer csak szombat vasárnap küzdesz azzal a hugylével 😄
Holnap este miért ne ihatnám meg?
Már minek....vasárnap du van hétfőn nem ihatod meg a másik felét 😁
Bár kinézem belőled hogy egy hétig ott hagyod 😄
Jó hogy mondod! Beteszek egyet a hűtőbe. 😍
meg a zacskós argusra 😋
szégyen, hogy ezt a balatont már teljesen körbekövezik(ujjával lefelé mutató)
Francokat. Rászoktam erre esténként: https://www.aldi.hu/hu/kinalat...