Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki öngyógyul - más mód nincs 😁 Az orvosok csak segíteni tudják a folyamatot
...de máskor olyan kemény vagy, most mikor folyt beléd a vér, mijafaxé nem küldted el az összes köpenyest a kurvaannyába? 😂
oda kell érni egy céghez 6 előtt mert 6 kor indulnak és előtte van egy kis teszt dolog
sok kedvem nincs egy 20 perces aktusért itthagyni a halakat pont amikor a hidegfront jön
Kell a vetésnek.....
Elbasztad 😟
Kutatások igazolták, hogy sokkal kipihentebben ébrecc, ha nem kerek időpontra állítod az ébresztőt!

Próbáld pl. 6:00 helyett 9:26-ra! 😂 Ez a módszer biztosan működik! 😂
Nem kell. A gyereket kellett volna megkérdeznie 😃
Nyugi, már droidon is igy van. Kapcsold ki a napi rutint és csak a jelzést hagyd. Nincs vele több gond. Különben kétszer ébreszt.
Nem csak rajtuk mult 😁 igazából öngyógyultam, cserébe szétvágtak.
Mar esik.
Szakmailag sincs gond - még szemmel láthatóan élsz! 😂
na a buzija
ha megvan a ciklus akkor lehet plusz ébresztőt beállítani
ekkora foshalmazt
gyerek adta hogy fasza az ájfón
van hozzá atomcsapás tok ami már ténxleg sokat kibírt
meg eleinte az akku 2x annyit bírt mint előtte a sonynak
aztán melóba azt hordom
sziamiau egyszer vittem el egyből eltört az összecsukós tokja....
amúgy az ájfón egyedüli előnye a lassított videózás nagyon fasza
kihúzott már a szarból párszor amikor 6-8 érzékelőt kellett figyelni melyik késik tized másodperceket
többet egy napra nem lehet
pl fel akarok kelni 3 óránként ilyet nem találok
Valami ébresztős appot letölteni rá nem lenne jó?
Androidon igen, ez egy valódi műmájer telefon! Mert Ini megérdemli! 😂
Na jo de ez a napi tevéenység, mindennap ezt meg a beállitottakat csinálja. De ezenkivűl.akárhány jelzést beállithatsz. Nálam androidon plusz jellel lehet ettől függetleneket beállitani és bármelyiket kikapcsolni, vagy törölni
ébreszt ez csak buziskodni kell vele
De mit 😃 nem ébreszt, telefonálni nem tudsz rajta 😄
20 ezer volt baszki
ennyiért szolgáljon ez a szar legalább még 5-6 évet
Aztaqrva! Ne sajnáld azt az akksit, nyugodtan baszd a DVCS-be! 😆
régen volt ilyen sima ébresztő is benne
most meg faszol itt nekem hogy ekkor aludjak meg akkor
buzi ez, nem alszok mert egész éjjel húzom a halat
Igazad van nem hiszem el amíg utána nem jártam ha meg lusta vagyok hozzá akkor meg az nincs is! 😁
De csak azt 😄
Olyan vagy mint pipi 😅 nemvalóneked 😃
Dehogynem: felelősségteljes állampolgárként az oltást is elfogadta. 😆
Jelenleg Ti vagytok a többség mondhatjuk úgy, hogy a mainstream, nálunk a faluban legalább a 80% mondja amit Ti és pont úgy nincs is beoltva miközben kiröhögik az oltottakat és kb. a melóhelyen is ez van. Az oka számomra egyszerű, mindenki szereti magát a bölcs kisebbség közé sorolni egy titkos tudás birtokosának csak hát nálunk ez már annyira elharapódzott, hogy a többséggé váltatok. 😄