Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na még hiztál is......tehát jobb minőségű és több kaját tudsz megvenni 😆
Igazad lehet, sokat gyarapodtam az elmúlt 12 évben: például testsúlyban több mint 10 kilót! 😆
Ellenben használt 😁 két év alatt több pénzt elherdáltál mint egy átlagos vállalkozó 😄 ugyhogy hallgass és türd hogy jobb mint előtte 😆 mondjuk jakab ugyis elveszi még azt a kurvadrága objektivet is a renyót meg simán bedarálja a szine miatt 😀
12 év Orbán-rezsim sokat ártott nekem.... 😭
Akkor sem voltam sokkal egészségesebb sajnos, csak még nem volt olyan kiélt szatír-pofám mint mostanság.... 😂
Azóta meg elherdáltad az egészséged:) o1g 😃
Mondjuk azért ott sem lett egy agysebész 😃 csak kint az ostoba segédmunkásokat ha eléggé droid jol megfizetik.
Mondom, az ilyenek vannak elnyomva a valóéletben. Ott nem tud érvényesülni ezért osztja itt az okosságát. Mi sem mutatja jobban mint hogy képtelen a saját hazájában a boldogulásra.
Itt még fiatal voltam és üde! (2008-as felvétel):
Hát igen. És én asszem 2 évesen vettem 😁
Volt vagy 200ezer még használtan is csak a váz.
Lehet egy jobb utazó objektívet fog kapni, amivel többet ki lehet hozni a minőségből, mert a Sigma az tényleg elég alap, és kezd is beszarni, meg talán egy alap vakut kéne hozzá venni, de ezen kívül már nem akarok fotózásra költeni.
Én meg főleg teleobjektívet használok (Canonosként szinte kizárólag a 70-200/F4L volt a gépemen).

A tegnapi Clio-s kép is 180 mm-en készült (szorozd be másféllel az APS-C crop-faktora miatt), a galambos meg 350-en (ször másfél, dettó).
Nekem is 30D-m volt, portrémarkolattal. Az ugye 15 éves.... 😆
De ezek is tíz körül....
Mondjuk a Tamron szerintem szart sem ér. Az tipikus kezdő objektív, mert mindig a kezdők veszik meg 😆
Pocsék a képminőség, de olcsó és azt hiszik hogy a teljes átfogás miatt milyen jól használható.
Aki ilyenre vágyik az vegyen egy kompakt bridge gépet, pici érzékelővel, mert ott meg lehet csinálni a relatív jó képminőséget nagy zoomal is. Pl. nekem a korábbi Canon S3-as jobb képeket készített mint a tárgyalt Tamron a Canon 30D-n. (kölcsön volt nem vettem meg)
Én sokkal jobban jártam a Sigma 17-70-esel. Ez sem volt drágább mint egy kitobi, de annál használhatóbb a zoom átfogása és a minősége, valamint a fényereje is. Nekem ez az utazó objektívem, ez mindenre IS jó. Tele objektív jó játék, de kidobott pénz, ha nem sportfotózni akar az ember. Oda meg kell a jófajta, gyors, pl. amit te is említettél.
50-60D már öreg?
Nekem 30D van 😂
Egyetlen bajom hogy a fényérzékenysége már eléggé elmarad a modern kameráktól, de manapság ritkán fotobuzulok, nincs értelme sok pénzt belerakni. Amire vettem még mindig pontosan ugyan úgy megfelel mint amikor vettem.
Csikicsuki a felhokkel.meg nyerunk.
De,meg most is.Kurvaoreg.
Faj minden izuletem.
Pedig videóhoz kb. ez a tökéletes objektív: félalakos kivágásból ráközelít a delikvens arcára - kell ez az átfogás.
70mm felett kb sosem fog kelleni neki
mondjuk attól még nem lehet rossz a linken szereplő sem
Hosszú hétvége motorral? Most már nem vagy kibs***öreg? 😂
Ez is Senj, a múlt hétvégén
Hó utolsó 4 napján megyek 😁
Ha meg egyetlen objektívvel akar elindulni, akkor a Tamron helyett ez a Sony kitűnő volna a vázhoz: https://www.soncity.hu/sony-se...
Eső?
Hőmérséklet?
Szo-szo.
Az most van,senj.