Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégis úgy hirdeted itt az igét.
mondtam neki írjon egy csomó boltnak hátha valaki ráharap
ipon muziker meg még pár cégnél már szerzett kedvezményt
Nincs irányított gondolkodás...
A butákat soha sehol nem szerették. A különbség az, hogy korábban senkire sem volt ráírva milyen is valójában, mont meg csak megnézed a Facebook profilját (vagy elolvasod a fórumokon, amit ír)
Sony-nál nézzetek utána, hogy éppen milyen kedvezmény / pénzvisszatérítési akció van, vagy éppen nincs. Kizárólag hivatalos forgalmazóknál elérhetők ezek, szürkeimportőröknél nem.
végül mégis a sony gép lesz a befutó
neki adtam a szervizes laptopom, aztàn eladja a fos almás laptopot, meg még pár kisebb kacatot aztán meg is van a gép fele
youtube meg lassan utalja a zsetont abból meglesz a maradék
nekem is van igaz álnéven 😂
inkább csak üzletelni kell
sajnos egyre több mindent már csak ott árul a nép
Mondja ő... Mert most az a menő, "nem fent lenni".
Azon sincs fent 😆
az a vicces hogy 40 év komcsi korszak kellett ahhoz hogy az emberből kiöljék az összetartást és az egymással törődést
szóval eddig csak simán leszart mindenki mindent és mindenkit
a vírus hisztinek elég volt 2 év ahhoz hogy az emberek megutálják egymást
és ugye nincs irányított gondolkozás.....
Azt gondolom...Az értelem az ilyenekre nem tapad, nem olvassák...bezzeg az összeesküvés elméleteket, áltudományos szarokat!
Mert a tiédet szerinted nem?
Ráadásul én el sem várom, hogy az enyém bárkit érdekeljen. A tudomány viszont más kérdés...
Te igen, de nem mindenki...Pl a környezetemben senki sem. válogatós vagyok...
azért van előnye
pl a laptopom kb 2 filmet tud lejátszani egy töltéssel, a telefon meg kb dupláját
és a telefont egyszerűbb tölteni a parton mint a laptopot
a legfőbb agyzsugorító a faszbuk lett, mindenki azt basztatja
ha végre megszabadulok ettől a sima gumitól sose teszek többet fel ilyet
nem lehet megszokni pedig teszteltem vagy 300km távon
nekem csak most lett az az alvás-ébresztés
azóta lehet sima ébresztést is beállítani
de attól még idióták vagytok 😂
Dicsekedni vele a Faszbukon. 😆
Minek neked online fogási naplo mikor visszaengeded a halat 😄
Nos ha adtok nekem egy 20-ast akkor megtanítalak itt benneteket onlájn, hogy lehet ilyen lapos kütyük nélkül élni boldogan(kezeit széttáró)
Mióta a 6 évestől a 99 évesig mindenki számítógépet hord magával /tisztelet a kevés kivételnek/mindenhová azóta lett a világ ennyire "felvilágosult" Erre azt baromira semmi szüksége az emberiségnek de elhitették veletek,hogy ez milyen jó. Ki is húztak mindenki zsebéből jó sok pénzt mert még fizettek is ezekért a szarokért. Most meg már szinte kötelező is mert rászervezik az emberek, életét és megpróbálják az eszköz nélkülieket ellehetetleníteni. Ma már eljutottunk addig, hogy a gyerekeink szarnak a világra reggeltől estig ezeket a szarokat nyomkurásszák teljesen függővé teszik tőle az egyént. Fejlődni kell.(meghajlós) Csak én abban nem vagyok teljesen biztos, hogy jó e ez az irány(kezeit széttáró) Nekem biztos nem jó(ujjával nemet mutató) Kitartok a végsőkig amíg tudom hárítom és nem állok be a sorba. Amikor már a fogási napló is onlájn fog menni már nem biztos, hogy kihúzhatom magam ez alól. Addig hátha van még néhány nyugodt évem persze nem biztos(kezeit széttáró)
szerintem ezt se(szemeit körbeforgató)
szerintem nem látja már mit irkálsz(kezeit széttáró)
Ki igen…. Te 😂
Az gyárilag ott van és nekem nincs beállítva, mint neked 😂 mégis annyi ébresztést veszek fel, amennyit akarok 😂
De mondom ne kinlodj, amihez nem értesz. Fizetsz 20e-t és átveszem tőled…. Bár látható, hogy mindig fikazol, de azért csak kicserelted az akksit 😂
Kurvaanyázásnál nagyobb aljadék nincs! Tehát te vagy itt a legalja.
Tényleg nem kurvaanyázol.... Sokkal nagyobb paraszt vagy te annál.
Az jó mert itt mindenki leszarja a gondolataidat.
olyanról amit te ebben az életben fel nem foghatsz 😂
korlátok között élsz és aki ezen kívül van az mind hülye, így a szemedben én is hülye vagyok