hát ebből majd az lesz,hogy az oltatlanok elmennek tesztre azt kiderül, hogy a maradék 2 milla 12 év feletti legalább 80%-a már rég túlesett a víruson mert kb. ez a helyzet(kezeit széttáró)
basszus rátok nem lehet hatni ép ésszel(fetrengős)
Most akkor félig tele van a pohár vagy inkább félig üres? (gondolkodós) Hát ki hogy látja(kezeit széttáró)
Ebben a világban minden az eg egy adta világon egy dologról szól: pénz.
Ebben is nyilván van üzlet, nem is kicsi, meg a sima lázcsillapitoban is, viszont a betegségben átesettekben közel sincs annyi antitest, mint az oltottakban, mert az emberi szervezet nem termel annyit, mint amennyit az oltás kivált…. Ez lehet az oka, uugy mint az influenza oltasnal is… bár én nem vagyok orvos, de azért azt nem gondolom, hogy a világon mindenhol összeesküdtek a gyógyszergyártásban nem érdekelt tudósok is, hogy lehúzzanak mindenkit…. Számomra ez sem logikus
Akkor sem nézettem és most sem fogom megnézetni. Minden csepp vérem túl értékes ahhoz hogy kifolyassák 😊 még a végén megpróbálnának leklónozni, megismételhetetlen az ilyen tökéletes ember 😎
Mennyi az antitest a szervezetedben?
Mert lehet, hogy már nulla.
Tegnap volt egy barátom antitest vizsgálaton, ma jött meg az eredmény, és nincs már antitest a szervezetében.
Márciusban esett át a betegségen, 800-ról indult.
Esetleg érdemes lenne megnézetni, nem pénz érte a 11e.
Hub+.
Legalabb naggyabol megvan hol a lék?
Volt kolega bement a korhazba viszermutetre,mert a talpán nem gyogyult egy seb,talaltak egy aorta megnagyobbodast,azt mutottek eloszor,labbal elore ment ki a korhazbol.
Most akkor félig tele van a pohár vagy inkább félig üres? (gondolkodós) Hát ki hogy látja(kezeit széttáró)
Ebben is nyilván van üzlet, nem is kicsi, meg a sima lázcsillapitoban is, viszont a betegségben átesettekben közel sincs annyi antitest, mint az oltottakban, mert az emberi szervezet nem termel annyit, mint amennyit az oltás kivált…. Ez lehet az oka, uugy mint az influenza oltasnal is… bár én nem vagyok orvos, de azért azt nem gondolom, hogy a világon mindenhol összeesküdtek a gyógyszergyártásban nem érdekelt tudósok is, hogy lehúzzanak mindenkit…. Számomra ez sem logikus
Hát téged meg mi lelt? mert hogy infúziót kapsz, az egy dolog 8az sem jó9, de hogy vért...
Mert lehet, hogy már nulla.
Tegnap volt egy barátom antitest vizsgálaton, ma jött meg az eredmény, és nincs már antitest a szervezetében.
Márciusban esett át a betegségen, 800-ról indult.
Esetleg érdemes lenne megnézetni, nem pénz érte a 11e.
Legalabb naggyabol megvan hol a lék?
Volt kolega bement a korhazba viszermutetre,mert a talpán nem gyogyult egy seb,talaltak egy aorta megnagyobbodast,azt mutottek eloszor,labbal elore ment ki a korhazbol.
egyik az öreganyja volt