Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 10 egy kerek szám
Utána majd azon agyalok hogy 15 feletti kellene
Pl háromfán már a 20+ megvolt, most már sok kedv nincs oda menni, már nem olyan kihívás mint elsőre volt
és akkor mi fog változni(kezeit széttáró) elgondolkodtál már ezen(kérdőjeles)
végülis a múltkori az 9,2 volt, ehhez képest jól állok
a múlt évi legnagyobb 9,1 volt
jövőre meglesz a 10+
így operálnak verseny is(kuncogós)
50grammos ólom már megoldotta volna dolgot......
Hát nem váratott sokat magára(fetrengős) Egyáltalán, hogy derült ki?(kérdőjeles)
Én spec nem nézegetem valamikor júliusba néztem rá meg a te kedvedért most. Szóval a soláredge monitoringon meg van, hogy mennyit termeltél. A szolgáltató hálózatán ez ugyanúgy meg van sőt az is megvan, hogy mennyit fogyasztottál napra sőt órára pontosan lebontva(kezeit széttáró) ezt most azért nem tudom linkelni/pedig próbáltam/ mert este 10-ig karbantartás miatt nem elérhető az oldal(kezeit széttáró) De ha bemégy a saját oldaladra az okosmérőnél kell keresgélni.
az onnantól engedélyköteles és lőfegyvernek számít(gondolkodós)
de nem is kell neki. 1-2 munkára használja utána 5 évig lehet elő sem veszi szerintem teljesen jó ebben az árban ahhoz a használathoz(kezeit széttáró)
úgy, hogy nem használod(kezeit széttáró)
hát nekem kínzóból magas nyomásúm volt elég gyorsan meghasalt. Ilyen kék színű.
Szétszakastak a kábelok. Aztán 8-10 év pihi után megtalálta a fiam ekkor rendberaktam indult működött(fajinat mutató) kb. negyed óra használat múlva szétrepedt a pisztolyrésze(fetrengős) Szóval ilyen kínzó cuccokat én többet nem veszek nem akarom vele magamat kínozni(kezeit széttáró) Ellenben a praktikeres fúrókalapács ilyen narancssárga színű az bírja mostanába adom neki rendesen.(kezeit széttáró) múltkor fényképeztem be de már nem tudom milyen márka édesapám adta nekem lehet vagy 15 éves. Amikor megvette azonnal vissza is lett víve gariba mert valami nem működött rajta. Most jó. Csak a panelekben van, hogy beszorul a fúrószár a vas meg a beton közé. Néhányat bele kellett már flexelnem a falba(fetrengős)
sok bojlis verseny 10 limites. Na ott utálják az ilyen súlyt(fejét fogó)
bár ennyi híján azért ezt meg szokták tudni oldani, hogy üsse a 10-et(fetrengős)
mondjuk ránézésre ez csak vésőgép fúrni nem lehet vele
jó(meghajlós) Amíg nem veszed ki a dobozból(fetrengős)

egyébként tréfát félretéve sógorom csak párkszájdos cuccal nyomja napi szintű használatban vannak nála a szerszámok teljes meg van velük elégedve(kezeit széttáró)
Ja kb. 20ezres a város. Más téma beszart az oda vissza mérős villanyórám, kibírt 2,5 hónapot kicserélték de kiolvasni ők sem tudtak belőle semmit, kíváncsi leszek most hogyan számolnak el velem.
mert nagy házban élsz gazdagok vagytok(kezeit széttáró)
Nálam 2*2500 (fetrengős)
Nem ok hozzak a szerszamot? 🤔
Meg is feszültem, amikor az egyik segédmunkás kettő veso szárat tort el egymás után, mert feszítette a gépet a betonba… mondtam, engedd el kisgyerek, mert neked nem jut fizetés 😆
Ha havi egyszer kell hamuzni, amúgy sem vagytok a fürdés hívei … felesleges is lenne beruházni másba 😆
Aki gazdag megteheti. 😆
Jó az arra 😉
Egy hilti szár többe van…. Van vagy 30 db 😂
Ha elromlik kicserelik, adnak egy újat….
erdélyben 7-8 ember fürdővize kb egy diszperzites vödör fa eltüzelése folytán jön össze, utána még annyira forró a víz hogy a reggeli cicafürdésig se hűl ki
ha ott alszunk 3 éjszakát azt nem hamuzza senki
szóval ha én fürdök annyit mint 2 ember akkor egy vödör fa egy hétig elég havi 1x kell hamuzni
bár az tény hogy a gyertyán-tölgy hőértéke több mint az kertben lévő akácé
Vhol Heves megyében van közel fel ha földem, azt sem tudom hol…. 😂 a telekkönyvi értéke 40e Ft 😂
Iron Maiden új lemeze megjelent esetleg ha van még rajongója. 😁
ezt pontosan tudom. Tavaly két garázsomra fizettem 2 kilát pedig az elég jó a földszinten van a 4-ik emelethez képest, most 195-öt fizetek egy 1 emeleti lakásra néhány hete vettem(fetrengős) Ha ez tudom belealkudom(szemeit körbeforgató)
így is kell(meghajlós) a fatüzelésű bojler projektet kell feszegetni azért nem kell megmozdulni sem(ujjával nemet mutató) Egyszer csak úgy kelsz fel, hogy ott terem és minden nap fel is fűti saját magát. Bevándorol a fa az udvarba felhasogatja magát beugrik a fűtőtérbe, reggelre ki is hamuzza magát és minden nap kezdődik előröl(meghajlós)