Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El. Ma sem kell olvasni a fórumot. 😆
Az Covid2019 a neve, most 2021 van és 4. hullám kezdődik Éles logikád mit mond? Eltűnt?
Elgondolkodtam............de bizony te vagy a hülye 😘
Jobbulást!
Azt elbasztak mar a nevelessel,pont mint az apja pepitaban.
Mert még előtte az élet, de így....
Miert?
Szinten zenesz a gyerek.
A nemzet Mekkmestere, csak szerencsétlen fiát sajnálom.
Én is melózok, de ma péntek van. Meg következő héten is csak szerdáig...
Sajnos indulok mohacs iranyaba. 😕
Esetleg hajanal fogva rangasd elo az azbesztet is. 😆
De korán kezditek... 😁
Wtf?
Pipi beszabadult? 😂
nem vírus, de vegyszer, és eleinte egész sikeres cucc volt, és nobel díjat is kapott aki kitalálta
aztán sok éves használat után rájöttek hogy mégsem jó
wiki nem mindig jó linket csinál ezért egy kis részlet:

A DDT a diklór-difenil-triklóretán rövidítése, nagy hatású rovarméreg. Mivel az élő szervezetben felhalmozódhat, károsítja a környezetet. Magyarországon felhasználását az 1960-as évek végén betiltották.

Magyarországon Hungária Matador, Nikerol, Holló, Burgol, Duolit, Permit néven gyártották és forgalmazták.

A vegyületet – Gesarol, Guesarol, Neocid, Supracide Combi és Ultracid Combi néven – a második világháborúban a tífuszt, pestist, maláriát és sárgalázt terjesztő tetvek, bolhák és szúnyogok ellen használták.

Elsőként – 1874-ben – Othmar Zeidler hozta létre a diklór-difenil-triklóretán (rövidítve DDT) nevű vegyületet. Rovarölő tulajdonságát 1934-ben Paul Hermann Müller fedezte fel, s 1948-ban orvosi Nobel-díjat kapott érte.
Ismerős valahonnan: https://totalbike.hu/technika/2021/09/14/miert-problemas-a-fahoz-spanizott-autoval-rangatott-vazegyengetes-/
😂
Mennyi??? 11 ezer(gondolkodós) Hát a faszom fizesse ki az állam alanyi jogon
Téged mivel műtenek végül is? Agyműtétet kizártnak tartom olyan szerved neked nincs(kezeit széttáró)
Kezdjünk gyűjteni virágra? Hogy érzed?
Már látom magam elött hogy 10 év múlva az emberek mennek évente 30féle oltásra mert azt mondják kell hogy életben maradj.
na erre is pont ugyan ez a sors vár...
Egyik haverom apja megkapta a 3-ik oltást na azóta szarul van és nagyon(kezeit széttáró)
esetleg elgondolkozhatnátok azon is,hogy a ti érvelésetek nem jó(kezeit széttáró)
Persze, nekik már nincs választásuk.
ezt az egészet ők fújták fel megrendelésre(kezeit széttáró)
Valaki keresse nekem elő azt a mémet, vagy állóképet amikor az van ki írva, hogy "hogy lehet megszabadulni a kovidtól"
és a faszi kidobja a tv-t az emeletes ház ablakából(fetrengős)
hát persze hogy az fosik(kezeit széttáró) nekik már meg van rá az okuk 😂
Ha lefognának vagy 8-an és beoltanának na onnantól én is rohadtul fosnék(fetrengős)