Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, Kawáról tudtok valamit? Túl van a sikeres műtéten?
de az aids ellen nem termel a szervezet antitesteket és senki sem gyógyul meg ha elkapja, igszándiból a komplett védelmi rendszert blokkolja
szóval teljesen más működésű
covid vs influenza jobb hasonlítási alap, elég sok egyezőség van köztük
voltak tesztek
kínában valami észlény ráültvegy csomó lőporral töltött rakétára és elrepült
igaz nem egy irányban mert kb cafatokra szakadt
az elv jó volt, ma us kéteznek hasonlók, csak a kivitelezés nem volt az igazi
Ezzel a párhuzammal nekem két problémám van.
A saját és többiek védelme érdekében. Mint mondtam, voltam beteg. Köszönöm szépen átvészeltem én nem haltam bele.
A másik a delta… tehát van egy oltás amivel azt az antitestet próbálják előidézni amit az én szervezetem megtermelt mert egészséges vagyok. Na ha ez az antitest az oltástól származik akkor jó több variáns ellen is de ha a szervezetem termelte akkor nem. Ez nekem egy kicsit fura.
Mivel Te nem vagy buta, sőt kicsit okosabb is mint az átlag, tudod hogy ez színtiszta kereskedelem, politika. Az oltást pénzt hoz valakinek, minél több oltás annál több pénz.
Ahh,tobb millio,mikor az eloember felnezett es el akart oda menni.
Dehat jo sokaig kellett tesztelni. 😆
Igen, mert ami miatt belekezdtek járványok, megszűntek maguktól SARS COV(1), mERS
És 20 éve fejlesztik...
Teljesen logikus. Mindkét betegség virus. Mind a kettö úgy okozhat halált, hogy magában a vírusban halsz meg, hanem a vírus okozta következményekben...ha úgy nézzük, még soha senki sem halt meg sem AIDS-ban, sem COVID19ben...
az űrbe is többszáz éve akarnak eljutni....
az a lényeg sikerült-e bármit elérni

ilyeneket olvasni erről(részlet):
Karikó Katalin évtizedeken át ragaszkodott az ilyen típusú gyógyszerek ötletéhez a Pennsylvaniai Egyetemen, mielőtt csatlakozott volna a BioNTechhez. Munkatársával, Drew Weissmannak 15 évvel ezelőtt rájött, hogyan lehet üzenetet bejuttatni a sejtbe, és ott azt kiolvastatni. Éveken keresztül próbálták ezt a feladatot természetes RNS-sel kivitelezni, de megállapították, hogy ez nem működik, mert a szervezet idegenként ismerte fel a fehérjét, és megsemmisítette.
Végül az üzenet négy betűjének egyikét finoman módosították az uridint kicserélték pszeudouridinre, amely a szervezet egyes RNS-eiben egyébként is megtalálható vegyület). Ezzel egy olyan verziót tudtak előállítani, amely elkerülte a sejt "titkosügynökeinek" figyelmét. Az öt évvel ezelőtti további finomítások révén elkészült egy recept, amely megbízhatóan működött, amikor egy apró zsírbuborék (lipid csepp) belsejébe zárva bejuttatták az mRNS-t a sejtekbe. A koronavírusjárvány lett az első alkalom, hogy élesben kipróbálhatták a technikát, és bevált. Nem csak a Pfizer/BioNTech vakcina, hanem a Moderna biotechnológiai cég szintén széleskörű felhasználásra kész oltása is ezt a módszert használja.
Bocsánat… 1961-tol, az első állatkísérletek 1984-ben voltak…. 😂
A kutatás meg van 15 is, de ki számolja 😂
Ha meg vasutas elmélkedés helyett megnéznéd ezt nem írnál hülyeségeket.

http://youtu.be/Ux2XIr5h7XE
de egyetlen működőképes sem volt még
a katalin jött rá hogy lehet összehozni
Bullshit,az MRNS is 7-8 éve tesztelik. 😂
gondolom ezekben a pontokban egyetértünk:
1: ha egy új hatóanyagot fejlesztenek akkor mielőtt forgalomba hozzák egy csomó teszt előzi meg, sok esetben akár évekig is tart a teszt időszak
2: még ennyi teszt után is rengeteg hatóanya ki van vonva miután évekig használja sok sok ember
gondolom eddig nincs vélemény különbözet
3: a covid vakcinának nincs előzménye hiszen nem volt eddig ilyen kórság szabadon
4: a módszerek közül az elölt vírusos sok éve kipróbált szinte mindig hatásos
a vektor vírusos módszer is egy ideje tesztelt és elérhető
az mrns meg még sosem sikerült tökéletesre a magyar hölgy volt az első aki ezt megoldotta
szerintem még eddig se lehet nagy vélemény különbség köztünk

innentől lehet árnyalatnyi vélemény különbség:
5: egyik féle vakcina sem volt még forgalomban egyiket sem tesztelte évekig senki sem
emiatt ha kiakakul némi bizalom hiány akkor az érthető dolog
erre mondom hogy eleinte hitbéli kérdés volt a vakcina
mist már szélesebb az ismeret hiszen killiók vannak oltva többféle szerekkel többféle kombinációkkal
a hosszú távú tapasztalat még mindig hiányzik, mint az is hogy hosszabb alkalmazás után együtt szedett szerekkel hogy fog viselkedni
javíts ki ha tévednék bármiben is

igazándiból amivel nem értünk egyet azok az intézkedések és a statisztikai adatok értelmezése
Ez tudományos tény. Persze te eddig sem értetted mi a különbség a logika, érvek és a hit, dogmák között.
Fejedbe veszel valamit és ahhoz a dologhoz görbíted a teret. Nyilván valamennyire mindenki így de ezt hozod fel a legnagyobb hülyeségekhez ragaszkodásban is, ami így hibás érvelés.

Pedig néha kapisgálod. A lapos földes bizonyítás pl. majdnem jó. Ha nem esel le a szélén akkor nem lapos a föld.
Na most az oltással ugyan ez van. De ahogy a föld széléig sem tudsz elsétálni, így soha nem tudod a képességeid miatt bizonyítani hogy gömbölyű a föld, így az oltásokkal kapcsolatban is képesség beli hiányosság miatt nem tudod megérteni hol a hiba az érvelésedben, pedig minden ellenőrizhető, bizonyítható ebben a témában is.
Mondjuk rutte a belgrad-budapest vasutra is fuj. 😆
nyilván mindenki hülye, csak mi vagyunk helikopter 😆
Es megin jonne a 7. Cikkely,eu alapertekek blabla.
Ami valojaban azt jelelenti kene a nrmet,holkand,francinak az EU alap nekunk jaro resze,enbyi penzert meg rutte meg laschet,macron is lehajol a buzilobbinak. 😆
Engem igazából nem érdekel, hogy valaki beoltatja-e magát vagy nem, az az ő szuverén döntése, csak viselje el, hogy ha ezért korlátozzák adott esetben a saját és többiek védelme érdekében.
Mint tudjuk, még a liberális rendszerben is azon keretek között lehet mozogni szabadon, ami engedélyezett, nálunk pedig még liberalizmus sincs 😆
Amúgy itt van egy friss tanulmány összefoglaló (de el lehet olvasni a CDC vizsgálatát is)... az, hogy az alfa variánson túlestél, semmit nem jelent, semmilyen védettséget nem ad a delta ellen, pedig most ez a járvány fenyeget... hogy az embereket, azt mondjuk én a saját részemről leszarom, de a gazdaságot is, ami már jobban érdekel, mert rajtam kívül 16 embernek (és családjának) kell enni adnom minden hónapban.
Az oltások pedig igen jól védenek a delta variánssal szemben is:
https://www.healthline.com/hea...
nem zárni kellett volna hanem hagyni elterjedni
majd amikor kellő intenzitással hullik a nép akkor az oltást meg egy heti munkabérért adni
kihalt volna sok idős-beteg pont az a réteg aki kurva sokba van állami szinten
Most hogy így mondod. 😂
Igen 😂😂 egy idegbeteg terrorista állatbak tűnök, nem ? 😂