hát azt nem hirdeted sokért(gondolkodós) persze nagyban függ hol van ez az ingatlan(gondolkodós) Mucsaj röcsöge alsón lehet nem ér többet 20 ezres lakosú és attól felfelé város 250-től indul az ilyen(gondolkodós)
Rizikoztam a lidlissel,bar levi szerint egy komplett projekt arat ra kene feccolni csak a vesore,de szerintem nem,plane hogy a zuhanytalca alatti misung eltavolitasa a cel,nem a csepel muvek lebontasa. 😆
a vésése, az teljesen oké, fúrni csak 26-ossal szoktunk, mert 22 v 24es menetes szárat szoktunk leragasztani a betonba, de a nagyobb tesója az betont felverni is jó https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Dnipro_vesogep_Bontokalapacs_orosz_Rombolo2100W_SDS_Hex_3_ev_gar__Uj__84837815.htm
Mi a brigádnak ezt szoktuk venni. https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Dnipro_vesogep_es_utve_furo_1400W_SDS_Max_2_1_ev_garancia_fordulatos__113891212.htm
Már kettőt elhagytak/elloptak, de a maradék pár darab évek óta megy mostoha körülmények közt.
15J, aha... az csak kínai zsúlocska lehet 😁 kici ócó 😂 A Kawa által emlegetett Hilti 70-es 600 kiláért ad 14,5J-t.
Az akkus Parszájd papíron 3J, az én teszkósom meg asszem 5J (a légpuskám meg 7,5J 😂)
Sziasztok.Tudna e valaki infót adni ha lehet saját tapasztalatból,hogy a német országi motor eladás menete miként működhet.Az érdekelne hogy a külföldi vevő eljön e vagy el kell neki szállítani a járművet?Nem a magasabb ár miatt szeretném ott eladni,hanem mert amit eladni szeretnék arra itthon nincs kereslet.
72-es van annyiért és.tényleg örök darab. De az utodja jelenleg a te70, az 600 felett van ujan, használtan meg 200 felett. De otthonra egy 72 sokáig kitart. De 55-ös is van már 100 körül....
Hát ha valami műanyag fos kell ütvefúróssat jáccani, akkor valóban nem ez a te géped 😂
Vedd a parkszájdot akkor, vagy valami még olcsóbbat, hátha mázlid lesz vele, mint nekem, és jó lesz.
Van most nálam egy TE 72 Hilti, erősebben üt, mint a teszkós, de rosszabb vele dolgozni, mert kb. 3x olyan súlyú. Régi csempe-padlólap bontás a kicsivel jobban haladt.
A Hilti újan 250 volt, ma 60-90 közt látom a jófogáson - annyiért örök darab, sose megy szét.
Nyilván nem használom őket napi nettó 4-6 órát... de azért az említett évtizedek alatt csaak összejött bennük pár üzemóra. A szóban forgó ütvefúró mindig nomád bánásmódot kapott, mondván "teszkós szar" és mégis bírja. Volt, hogy 30 m2-nyi aljzatbetont kevertünk ki vele szárral nagy habarcs vödörben, olyan meleg volt, hogy kesztyűben fogtam - de kellett haladni...
A 40 éves AEG flexem meg még a csóró korszakomból való, nem volt sok más gépem - ezt az egyet használtam köszörülni, vágni, tisztítani , még csempét is vágott, pedig az gyilkos. Mégis jó, eddig 1x volt megzsírozva.
Az öreg EVIG fúróm 40 éve vettem - leselejtezésből 😂 az is megy a mai napig, igaz, csak nagy fúrásokhoz veszem elő, mert csak ez bírja.
😁 Néha elcsodálkozom, hogy Te egyes dolgokban olyan hiszékeny vagy, mint a mesebeli királyfi 😂
Amit 20 körül árulnak, az kommersz szar, amit 100-ért, az meg jó. Tökmind1, mi van ráírva márkanévnek...
a praktikerben is adtak zokszó nélkül másikat, hiszen igazándiból még poros se volt
a másikat már nem vittük vissza kecskemétre, nem ért annyit a gép mint a fuvarköltség
Van egy zuhanytalca ami alol a betont kell feltorni,a haronegyedet mar feltorte,es egy masik mosdot madik helyen csempe meg egyebb amit le kell verni.
Most vagy berelek 4-5 napra egy hasonlot ennyiert,vagy negveszem ezt,3 ev garival.Ha elfustol a hornos kft csereli.
Nem vagyok komuves.
De esetleg vehetek egy hiltit 150e ert nem?
a cigók az autógyárat egy kőműves kalapáccsal lebontották 😂
Már kettőt elhagytak/elloptak, de a maradék pár darab évek óta megy mostoha körülmények közt.
Az akkus Parszájd papíron 3J, az én teszkósom meg asszem 5J (a légpuskám meg 7,5J 😂)
Egy évben egyszer kell, de akkor nagyon
Ez 15J.
Es tenyleg mukodik a gari.
Vedd a parkszájdot akkor, vagy valami még olcsóbbat, hátha mázlid lesz vele, mint nekem, és jó lesz.
Gond letudva...
Ha megcsináltál mindent, eladod ugyanennyiért 😁
A Hilti újan 250 volt, ma 60-90 közt látom a jófogáson - annyiért örök darab, sose megy szét.
Menj be a boltba és nézd meg a két szerszámot.
A 40 éves AEG flexem meg még a csóró korszakomból való, nem volt sok más gépem - ezt az egyet használtam köszörülni, vágni, tisztítani , még csempét is vágott, pedig az gyilkos. Mégis jó, eddig 1x volt megzsírozva.
Az öreg EVIG fúróm 40 éve vettem - leselejtezésből 😂 az is megy a mai napig, igaz, csak nagy fúrásokhoz veszem elő, mert csak ez bírja.
Amit 20 körül árulnak, az kommersz szar, amit 100-ért, az meg jó. Tökmind1, mi van ráírva márkanévnek...
a másikat már nem vittük vissza kecskemétre, nem ért annyit a gép mint a fuvarköltség
Most vagy berelek 4-5 napra egy hasonlot ennyiert,vagy negveszem ezt,3 ev garival.Ha elfustol a hornos kft csereli.
Nem vagyok komuves.
De esetleg vehetek egy hiltit 150e ert nem?