Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát azt nem hirdeted sokért(gondolkodós) persze nagyban függ hol van ez az ingatlan(gondolkodós) Mucsaj röcsöge alsón lehet nem ér többet 20 ezres lakosú és attól felfelé város 250-től indul az ilyen(gondolkodós)
csepel művek
a cigók az autógyárat egy kőműves kalapáccsal lebontották 😂
Vágesz. ha nem nagyon használod, nem lesz baja, végül még a kutyát agyonütni is jó.
Rizikoztam a lidlissel,bar levi szerint egy komplett projekt arat ra kene feccolni csak a vesore,de szerintem nem,plane hogy a zuhanytalca alatti misung eltavolitasa a cel,nem a csepel muvek lebontasa. 😆
a vésése, az teljesen oké, fúrni csak 26-ossal szoktunk, mert 22 v 24es menetes szárat szoktunk leragasztani a betonba, de a nagyobb tesója az betont felverni is jó https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Dnipro_vesogep_Bontokalapacs_orosz_Rombolo2100W_SDS_Hex_3_ev_gar__Uj__84837815.htm
Mi a brigádnak ezt szoktuk venni. https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Dnipro_vesogep_es_utve_furo_1400W_SDS_Max_2_1_ev_garancia_fordulatos__113891212.htm
Már kettőt elhagytak/elloptak, de a maradék pár darab évek óta megy mostoha körülmények közt.
15J, aha... az csak kínai zsúlocska lehet 😁 kici ócó 😂 A Kawa által emlegetett Hilti 70-es 600 kiláért ad 14,5J-t.
Az akkus Parszájd papíron 3J, az én teszkósom meg asszem 5J (a légpuskám meg 7,5J 😂)
Sziasztok.Tudna e valaki infót adni ha lehet saját tapasztalatból,hogy a német országi motor eladás menete miként működhet.Az érdekelne hogy a külföldi vevő eljön e vagy el kell neki szállítani a járművet?Nem a magasabb ár miatt szeretném ott eladni,hanem mert amit eladni szeretnék arra itthon nincs kereslet.
Kettő is van…. Alkatrészt mar nem lehet hozza kapni, mert vagy 15 éve kifuttatták…
Egy évben egyszer kell, de akkor nagyon
persze hogy örök, olyan geci nehéz hogy 2 óra múlva bebassza az ember a fészerbe és 2 hétig felé sem néz
72-es van annyiért és.tényleg örök darab. De az utodja jelenleg a te70, az 600 felett van ujan, használtan meg 200 felett. De otthonra egy 72 sokáig kitart. De 55-ös is van már 100 körül....
Random neztem berlest,10J os hikoki cucc 2 napra 14e.
Ez 15J.
Es tenyleg mukodik a gari.
Hát ha valami műanyag fos kell ütvefúróssat jáccani, akkor valóban nem ez a te géped 😂
Vedd a parkszájdot akkor, vagy valami még olcsóbbat, hátha mázlid lesz vele, mint nekem, és jó lesz.
Nem 30 egyikse,es nincs 3 ev gari. 😆
https://hasznaltcuccok.com/?q=...
Gond letudva...
Ha megcsináltál mindent, eladod ugyanennyiért 😁
Van most nálam egy TE 72 Hilti, erősebben üt, mint a teszkós, de rosszabb vele dolgozni, mert kb. 3x olyan súlyú. Régi csempe-padlólap bontás a kicsivel jobban haladt.
A Hilti újan 250 volt, ma 60-90 közt látom a jófogáson - annyiért örök darab, sose megy szét.
Nem fogja cserélni. Javítja. Postázod aztán visszapostázzák. Nekünk is lefüstölt a nagyflex.
Aha, most jön a kimagyarázod, eltereled mese részed…
Menj be a boltba és nézd meg a két szerszámot.
Nyilván nem használom őket napi nettó 4-6 órát... de azért az említett évtizedek alatt csaak összejött bennük pár üzemóra. A szóban forgó ütvefúró mindig nomád bánásmódot kapott, mondván "teszkós szar" és mégis bírja. Volt, hogy 30 m2-nyi aljzatbetont kevertünk ki vele szárral nagy habarcs vödörben, olyan meleg volt, hogy kesztyűben fogtam - de kellett haladni...
A 40 éves AEG flexem meg még a csóró korszakomból való, nem volt sok más gépem - ezt az egyet használtam köszörülni, vágni, tisztítani , még csempét is vágott, pedig az gyilkos. Mégis jó, eddig 1x volt megzsírozva.
Az öreg EVIG fúróm 40 éve vettem - leselejtezésből 😂 az is megy a mai napig, igaz, csak nagy fúrásokhoz veszem elő, mert csak ez bírja.
Az egesz melo komplett koltsegvetese kisebb. 😆
😁 Néha elcsodálkozom, hogy Te egyes dolgokban olyan hiszékeny vagy, mint a mesebeli királyfi 😂
Amit 20 körül árulnak, az kommersz szar, amit 100-ért, az meg jó. Tökmind1, mi van ráírva márkanévnek...
Hiltit annyiért még használtat se nagyon....
a praktikerben is adtak zokszó nélkül másikat, hiszen igazándiból még poros se volt
a másikat már nem vittük vissza kecskemétre, nem ért annyit a gép mint a fuvarköltség
29900.-Nem akkus. 🤔
Van egy zuhanytalca ami alol a betont kell feltorni,a haronegyedet mar feltorte,es egy masik mosdot madik helyen csempe meg egyebb amit le kell verni.
Most vagy berelek 4-5 napra egy hasonlot ennyiert,vagy negveszem ezt,3 ev garival.Ha elfustol a hornos kft csereli.
Nem vagyok komuves.
De esetleg vehetek egy hiltit 150e ert nem?