Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ingyen semmi sincs. 😂
amúgy tényleg van aki ingyen szállít
sok éve amikor vettük a székeket a konyhába akkor volt futár x ezerért meg ingyenes szállítás ( ha jól emlékszem 6 héten belül)
mivel időm több van mint pénz az ingyenes lett választva
megjött a visszaigazolás, aztán vafy 3 hétig semmi majd hívtak jogy megtellt a kocsi holnap jönnek valamikor
és jöttek is
ott mondták az emberek aholgy megtellik a kocsi mindig mennek egy kört
gondolombbe van építve 10-15% az árba és ennyiből megvan a fuvar
gyártóként nem is drágább mert a boltokban se volt több csak ott volt szállítási díj
Letenyét szeretem,galgahévizt utálom.
Pedig hidd el, hogy sokkal jobban jártál volna Galgahévízzel, mint mondjuk Letenyével. 😂
Sajnos nem.
1 perce hívott egy madár.200-as konyha 90-ért van e ingyen galgahévizre szállítással.
Mondom senki nem szállíti ingyen,aszongya de szállítanak.
Há csapjon le rá minek telefonál ha megtalálta a tutit? 😂
az oltás a hülyéktől véd.
ha van oltásod nem basztatnak a hülyék 😂
😍

Csaxóltam, hogy "az ellen nem véd"!

https://coub.com/view/sgwqn
legközelebb csak az áram szolgáltató emberét szabad oda engedni
mondjuk az eontól ez full geciség volt hiszen ő szerződtette az embert
hihetetlen hogy most már lassan oda jutunk hogy mindenki mindenkit beszopat
Mondod te az asztal alol.?
Bar eleve liberalnaci vagy,ez genetikai hiba. 😆
De hát erre pont te vagy az ellenpélda. 😆
Én kivárok, hátha dániát követjük és eltörölnek mindent. Októberig van kártyám 🤷🏼‍♂️
Nézd át jó alaposan hogy mit húznak meg és mit nem. Az eon bedolgozója órát cserèlt tesómnál, nem húzta meg a nullát(3fázis) azonnal csinált 1,6-1,8millió kárt. Az eon lepasszolta mert bedolgozós emberük volt, a biztosító 3hónapja húzza az időt. Meglátjuk az ügyvéd mit tud kihúzni belőlük hogy legalább nullán legyenek 😡😡
Az oltás a hülyeségtől is véd. 😂
Azt még oltva sem vagy !! Látod az oltás ettől is megvédett volna!!
Mielőbbi gyógyulást, reméljük csak egy apró porszem került a gépezetbe.
Na vazze….. kitartás….
még mindig jobb előtte mint a szerbeknél menet közben leesel a motorról
kórházban nem kötekedtek az oltás hiánya miatt? egyik ismerőst csaknem lekurvaanyázták miatta
Kösz
Szarul hangzik.
Jobbulást.
Minden hónap végén felírtam az óra állásokat, aztán most szept. 1-én már nem tudtam mert nem mutatott semmit a kijelző, ekkor jeleztem az e-on felé és pénteken jöttek kicserélni. A szerelő beszólt még a központba is van e valami rögzített adat azt mondták semmi. Tehát a szolgáltatónak fogalma sincs mennyit termeltem- fogyasztottam. Amit ide raktál képet ilyen nekem is van csak az enyém Froniusos, de ezen nem látod mennyit fogyasztottál el belőle amit ugye be sem termelsz, meg azt sem látod amit már betermeltél abból mennyit fogyasztasz, ezeket csak az óra mutatja.
Áááááá........mütét ....kibaszott szar. Katéter, szarni.nem.tusz.
Nem.birom.én.ezt
Holnap indulta 😔m volna szerbiába
Mielőbbi jobbulást kívánok!
Tegnap.szarul lettem.......azán.van valahol belsövérzésem de nem.tudják hol. lehet mütét.......
Mi a baj, mi történt?! 😲
Na.... Mi történt?
Csak annyit kértem ne kerüljek kórházba ebben azidöszakban..............nem sikerült, ma reggel ittv kezdödik az elkövetkezö jövö ☹️