Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a fosás a lényeg,hanem a lezárások gazdasági hatás és az egészségügy leterheltsége.
Ezek együtt kinyiffanthatnak egy gyengébb országot.
szinte lényegtelen
ha nem lenne ez a szar szemét szenzációhajhász média és a gerinctelen politika alig lenne a világon aki fosna a vírustól meg a vírus elleni oltástól
A mérték a lényeg. 😂
Eleve fikázod a párkszájdot. 😂
Há még kérded?
Rád kell nézni,veszélyes szihopata vagy. 😂
számomra az a vicces hogy az fosik a legjobban aki be van oltva 😂
Értelmezni tudod?! Voltam kovidos, élek, nem haltam bele. Akkor engem miért sorolnak hátrébb?! Egészséges vagyok, átvészeltem, túléltem ès én nem mehetek sehova mert nincs buksikönyvem ?!
Érted hogy mi az ami nem korrekt ?
Aki nem akarja beoltatni magát, hát ne tegye, ha belehal akkor belehal. De aki túléli, ő egészséges. Ennyi.
van durvább összeállítás is meccs közben meghalt focistákról
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Mérkőzés_közben_elhunyt_labdarúgók
azok eddig is nyiffantak
pl:https://www.google.hu/amp/s/24...
Ennek ellentmond hogy 30-40 éves sportolók is nyiffantak meg.
Mivel a kereskedelem emberi kontaktal jár mászkáltam én mindenfele.Meg jöttek is emberkék.
úgy néz ki nem
50% oltottság körül nálunknaz ilyen intézkedés teljes csőd lenne
hiszen többnyire azok vannak beoltva akik úgy se mennek szinte sehová a lidl-patikán kívül
pont emiatt nem lehet összehasonlítani
mert a hiv tönkreteszi a szervezet védekező képességét visszafordíthatatlanul
a covid meg a tönkretett szervezetet bassza hátba a szívlapáttal
pl sógorék 0 perces gyereke egy kis reflux-szerű szövődmennyel simán túlélte a covidot, most 5 hónapos kb rendbe is jött
szóval ami nincs tönkrebaszva annak nagy gondja nem lesz
bogyó is annak tapsol hogy a görög oltatlanokat szopatják, de meg sem fordul a fejében hogy leszokjon a dohányzásról ami sokszorosan bizonyított hogy káros a tüdőre(is)
Huhh,hat az oltatlanok penze nem szamit? 😆
Pedig csak ennyi kellene itthon is:
https://index.hu/kulfold/2021/...
HIV+ ként simán lehet élni,sőt csontvelő nélkül is.
Csak kurvára kell vigyázni hogy ne kapj el semmit.
Meg egy penészgomába is belehalsz.
Itt is lesznek majd hamarosan tüntikézések az oltatlanok részéről - nagyszerű gyakorlóterepet képeznének például a TEK számára.... 😆
Téged külön kormányrendeletre korlátoználak. 😂
azért ehhez mekkora fokú idiótizmusra van szükség hogy a 2 féle betegséget összevond?
A legtöbben ezt a te álláspontod szajkózzák - kivéve persze azt a pár milliót, aki belehalt. Ők nem szajkóznak semmit - bár ha lehetne őket megkérdezni, valszeg oltakoztak volna.
Igen, legyenek előjogai az oltottaknak, pontosabban korlátozzák az oltatlanokat csak. A jelenleginél is szigorúbban... ha ép ésszel nem lehet rájuk hatni, jöjjön a vas.
Neked meg nem tökmimdegy lenne ?! Ha én nem akarom hogy beoltsanak, akkor ne oltsanak. De ne is legyek ez miatt hátrányos helyzetben! En elkaptam, nem volt nagy bajom és en aki egészséges vagyok, én nem mehetek sehova ?! A Bogyót zárják ki mindenhonnan, beteges tüdővel de engem hagyjanak élni oltás nélkül!
csigazabáló franszoák a múlt 7en 120 ezren tüntikéztek Párizsban az oltási igazolvány ellen. Hogy baszódna meg mind, vagy leginkább kapna kovidot... aztán majd eldől, melyik az életrevaló 😁
Az összes AIDS-es valami betegségben hal meg, ami nem az AIDS...Vagyis ha gondolod, beoltalak vele...
én abban hiszek hogy győzze le a a szervezet
ha nem tudja pusztuljon el
az az oltás ami egész életen át véd annak van értelme
oltsunk influenzára, covidra, meg még 30 divatos szarra....
persze
Más.
Kifizettem a bírságot, 08.31-én keltezett a levél, és aznap kaptam, ahogy beírtam, a múlt 7en. Szóval kb. ennyi idő...
...buzi OTP felületen alig tudtam elutalni, mert nem tudtam beírni a ß karaktert (a felület nem engedte) és így nem egyezett a cím a bankszámlához - baszódjon meg a programozó... aztán S-vel meg elfogadta.