én ki nem dobnám a konvektort még akkor sem ha 2-300 ezret adnának konvektoronként
következő projektem egy fatüzelésű vízmelegítő lesz, nem idén, nem is jövőre de a terv készül, egy külön fürdőszoba lesz fúrt kutas vízzel, fa tüzelésű vízmelegítővel meg egy baszott nagy fűthető káddal
én nem bízok ezekben a támogatásos dolgokban, ezekből mindig szopás lesz egy idő után
én arra gondolok hogy ebből az lesz hogy amit termelt a napelem azt átveszik 12 forinttért(kb ennyiért veszik az erőműből is) de amit fogyasztok az 40ft lesz
nincs napi-havi-éves elszámolás
aztán venni sem kell az áramit hiszen kb annyit el is fogyszt szóval ingyen termelt a szolgáltatónak az ember 28 forintot
emiatt tolják a "fűtéskorszerűsítést" ami azért nem korszerű, pl konvektor helyett az infra fűtés egy gazdasági csőd, a hőszivattyú egyedül ami hatékonyabb, ingyen természetesen akkor is megéri ha csak 10 évig megy utána meg lehet bármivel fűteni....mert kicserélni a kompresszort-komplett kazánt egész drága
amúgy nem tudom igénybe venni ezt sem a gyerek túl sokat keres, arra meg nincs most idő hogy más lakhelyre költöztessük cégestől
Ja, én is így vagyok vele, még talán ennyit sem mentem vele idén és nem is nagyon fogok ha csak nem váltok melóhelyet mert itt minden hétvégén elvárják, hogy dolgozzak.
110-130 közötti tempónál a legrosszabb (5500-6500 motorfordulat között 6.-ban), pont amennyivel szeretek járni vele. Ha lassabban megyek akkor elunom az életemet is, ha gyorsabban, akkor meg vészesen instabil a futóműve. Nem hibás, csak olcsó, ócska, primitív. De idén még nem mentem vele összesen 2000 km-t, szóval nem fogok másik motort venni. Előbb vagy utóbb végleg leteszem.
Képletesen mondtam a s*ggemet, nem az ülése az igazán kényelmetlen. Valójában a csuklóim, derekam, lábaim fájdulnak meg: az üléspozíció sem tökéletes, valamint iszonyúan vibrál ez a xar. Mindig is ilyen volt.
1 haver a 2015-ös nagy banditjára most csináltatott valahol a balaton mellett ülést, nem volt olcsó 100 rugó volt, de olyan kényelmes mint állat. M?ondjuk én is olyan keveset motorozok, hogy nekem nem érné meg, ő még fiatal és sokat megy.
Egyszerű. A Fideszeseknek ez ingyen pénz, smíg a többi azon gondolkodik, hogy miért jó ez Lölönek 😁
Ez a CO2 kvótából származó pénz. Másra nem költhető.
Élj vele ha tudsz. Nekem túl magas a jövedelmem, nem vehetem igénybe.
És nekem az infrafűtés is aktuális.
A konvektorok repültek, és a klíma kevés fűteni, de a panelekkel kombinálva tökéletes lenne.
Kíváncsi vagyok a feltételekre.
hogy legyen okos gondolat is
ennek vajon mi lesz a hátulütője? https://napelem.palyazat.gov.h...
mert nem hiszem el hogy csak úgy ok nélkül kiosztanak ennyi pénzt azért hogy legyen kevesebb a villany számla, hiszem kedvenc lőrincünk épp most kezdi megyeszám felvásárolni a villamos hálózatot
cinkelni lehet, csak értelmetlen mert ugyanannyiért kelt el mint amennyiért itt volt hirdetve
amúgy bármekkora számot írhattam volna ide mennyiért kelt el, szóval ha azt írom 45 akkor én vagyok a nagy motoros barát mert nekik olcsóbb lett volna 😂
tisztán látszik hogy a motorosok hülyék mert ahelyett hogy megvettél volna csak baszakodnak, a kockák meg lecsaptak rá perceken belül
hasonlókat némelyek 50 körül árulgatnak, igaz az nem kel el még aznap.......
én leszarok mindent azt is hogy elkelt vagy megveszi bárki is mivel nem az enyém, csak egy 10es vindózot kellett feltennem a 8as helyett
amúgy itt keresett valaki (lehet a sanyi volt) számítógépet, annak akár jó is lehetett volna
amúgy ez a lenovo elég fura, a bios úgy jön be hogy a tápcsatlakozó melletti viszonylag rejtett gommbal kell bekapcsolni, eddig csak billentyű kombinációs indításokat láttam
ne hidd, én nem vagyok olyan, ha olyan lennék mint te vagy kb mindenki akkor esetleg...
amúgy le kellett vennem a hirdetést, mert csak a jegelve volt bekapcsolva és legalább 15 ember írt üzenetet hogy ha mégsem veszik meg akkor neki kellene
szóval túl olcsó volt az a laptop
Az a nyilas fasizmus volt,es bogyo szellemi elodei atoltoztek avosnak.
Bar lehet neki is volt avos nagypapija,de nem megerositett. 😆
Ezert is lett ő liberálnáci. 😆
következő projektem egy fatüzelésű vízmelegítő lesz, nem idén, nem is jövőre de a terv készül, egy külön fürdőszoba lesz fúrt kutas vízzel, fa tüzelésű vízmelegítővel meg egy baszott nagy fűthető káddal
én nem bízok ezekben a támogatásos dolgokban, ezekből mindig szopás lesz egy idő után
nincs napi-havi-éves elszámolás
aztán venni sem kell az áramit hiszen kb annyit el is fogyszt szóval ingyen termelt a szolgáltatónak az ember 28 forintot
emiatt tolják a "fűtéskorszerűsítést" ami azért nem korszerű, pl konvektor helyett az infra fűtés egy gazdasági csőd, a hőszivattyú egyedül ami hatékonyabb, ingyen természetesen akkor is megéri ha csak 10 évig megy utána meg lehet bármivel fűteni....mert kicserélni a kompresszort-komplett kazánt egész drága
amúgy nem tudom igénybe venni ezt sem a gyerek túl sokat keres, arra meg nincs most idő hogy más lakhelyre költöztessük cégestől
Ez a CO2 kvótából származó pénz. Másra nem költhető.
Élj vele ha tudsz. Nekem túl magas a jövedelmem, nem vehetem igénybe.
A konvektorok repültek, és a klíma kevés fűteni, de a panelekkel kombinálva tökéletes lenne.
Kíváncsi vagyok a feltételekre.
Ha adnak, adnak, ha nem, nem.
ennek vajon mi lesz a hátulütője?
https://napelem.palyazat.gov.h...
mert nem hiszem el hogy csak úgy ok nélkül kiosztanak ennyi pénzt azért hogy legyen kevesebb a villany számla, hiszem kedvenc lőrincünk épp most kezdi megyeszám felvásárolni a villamos hálózatot
amúgy bármekkora számot írhattam volna ide mennyiért kelt el, szóval ha azt írom 45 akkor én vagyok a nagy motoros barát mert nekik olcsóbb lett volna 😂
tisztán látszik hogy a motorosok hülyék mert ahelyett hogy megvettél volna csak baszakodnak, a kockák meg lecsaptak rá perceken belül
hasonlókat némelyek 50 körül árulgatnak, igaz az nem kel el még aznap.......
én leszarok mindent azt is hogy elkelt vagy megveszi bárki is mivel nem az enyém, csak egy 10es vindózot kellett feltennem a 8as helyett
amúgy itt keresett valaki (lehet a sanyi volt) számítógépet, annak akár jó is lehetett volna
amúgy ez a lenovo elég fura, a bios úgy jön be hogy a tápcsatlakozó melletti viszonylag rejtett gommbal kell bekapcsolni, eddig csak billentyű kombinációs indításokat láttam
amúgy le kellett vennem a hirdetést, mert csak a jegelve volt bekapcsolva és legalább 15 ember írt üzenetet hogy ha mégsem veszik meg akkor neki kellene
szóval túl olcsó volt az a laptop
http://youtu.be/nIfOfM4pEDA
Tudom te igazi kereszteny es demokrata elvet vallasz.
En meg leszek a penztaros. 😆
Bar lehet neki is volt avos nagypapija,de nem megerositett. 😆
Ezert is lett ő liberálnáci. 😆