Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már lehet, h ott sem sokáig, mert van itt egy gyógyszeripari cég, oda már most hó elejétől a külsős épitőmunkásokból is csak az oltott mehet be melózni.
Először készítse el a vacsorát!
https://images.app.goo.gl/AWeN...
márcsak egy gyors seggből-szájba és kezdődhet a hétvégi pihenés 😀
Minden momentum aktivista hülye? Vagy csak minket tisztelnek meg? 😂
Csengetnek…. Kimegyek….
Miben segíthetek?
Az előválasztások miatt jöttem a Momentumtól….
Nem tudok segíteni, nem vagyok budapesti lakos….
Nem?
Nem…. Nem vagyok bejelentve Budapestre…
Nincs bejelentve?
Minden mondatokat meg kell ismetelnem? Vagy elég egyszer elmondanom?!
……????…..
Elment…. 😂 😂 😂
Este fejeld meg egy stampó+ vacsora-sör komlóval!
Legyen kerek akkor már a nap! 👌
azért itt menet közben változtak a szabályok
jogos-nem jogos most ezt ne vitasuk, de alkor is egyoldalú a döntés
Motoroztam egyet, be vagyok oltva, ja és marha jó volt. Semmi stressz. 😇
Szerintem az építőiparban kevesebb stressz,oltási kényszer éri és több pénzt keresne.
Szóval lehet jól járt.
El, csak a munkaadó érezné a saját bőrén a döntésének a következményét, de sajnos sosem foglya!
Azért kérdeztem tőled és úgy gondolom, normálisan tettem fel a kérdést, mert fater idős és nem lehet oltani.
Viszont nem akartam belemenni a matematikai és az ufós következtetésekbe.
A távdiagnózisban és téves következtetésben veled okossal versenyre nem kelhetek!
Te vagy a példaképem és Bogyó.
Inkább hagyd a messzemenő következtetésidet!
Bagoly mondja?????
Eldöntheti, ahogy a munkaadó is eldöntheti kit alkalmaz.
Súlyos kisebbségi komplexusod mellett szöveget sem tudsz értelmezni.
Bár azért megnyugtató hogy a többség az első lehetőségnél beoltatta magát, szóval lehet még sem az összes ápoló olyan buta mint te.
Biztosan, de had döntse már el mindenki maga mit tesz a testével egészségével!
Azert valoszinusitem hogy akad olyan mentos aki be van oltva. 🤔
Majd amikor az út szélén kell segítsenek rajtad akkor se legyenek (ilyenek) csak orvosok mert azok a mindenhatók!
A tudományok nem így működnek. A logika és bizonyítékok amíg igazolják a tudományokat, nem a hit.
Igen, tanulnak sokmindent, de sok újat is kitalálnak.
És igen, a valódi tapasztalat ami számít, még mindig nem a FaceBookon a többség véleménye.
COVID esetén voltak ugyan alapismeretek a pandémiákról, de a COVID egy új és egyedi betegség. Teljesen senki nem tudta mit kell vele kezdeni. Vadi új medert kellett ásni, kitalálni gyakorlatilag az alapoktól a kezelést, a diagnosztikát.

Azért a háziorvosok között van sok olyan akinek már túl rég volt a klinikai gyakorlata.
Főleg amit blődivel ketten összehoztok.
Figyelem a munkásságod,és úgy komplett nézem.
az orvosok sokkal jobban értenek az orvosláshoz mint bárki más, ez tény
de nekik az orvoslás megtanulása egy olyan mederben folyik hogy attól eltérni nem tud
szóval ugyanolyan egyéni látásmódjuk van mint a bogyónak az o1g-ről, hogy ezen változtatni nem tudnak
emiatt nem feltétlen a "helyes" dolgokat látja, hanem amit sok éven át tanulnak-látnak tapasztalnak

pl felfoghatatlan volt a saját doktorom számára az a tény hogy elmúlt a magas vérnyomásom( nem most 15+éve) behívatott többször is itthon is statisztikát vezettem a mérésekről de akkor is egyszerűen nem tudta felfogni hogy múlt el egy olyan magas vérnyomás amit gyógyszerekkel kezelt
hiába mondtam neki eszegettem 2x 30 csepp propoliszt és az elmulasztotta, mindig az volt a válasz ilyen nincs...........

szóval a vírusról és az oltásról is bármit mondanak nekik ami a nézeteikkel ellentétes nem fogadják el még akkor is ha tényleg úgy van-lenne
evvel nem azt akaro mondani hogy bármi infóm van a dologról
Nem Zoli vagyok 😆 Amíg nem kötekedés addig igyekszem normális választ adni.
Bár azért értem hogy miért érezte egy kötekedés első pár ártatlan indító kérdésének.
Igen. Ezért is hasznos, mert nem mindenkinek lehet beadni, jellemzően gyenge immunrendszerű embereknél.
Plusz a betegeknek nem is kötelező, de azért el kéne kerülni hogy a kórházban nyírják ki őket.
Tüskét is vegyél, mert sziporkáznak ma!
Köszi a normális választ!

Fater miatt kérdeztem,mert neki nem adták be az oltást a betegsége miatt.
Olvastam, pro és kontrát, de a feleséged szakmai szemmel jobban ért ehhez és pártatlan.
A kérdés nem hülye... 😏