okos ötlet nem ott gyártatni az újabb fejlesztéseket
de
mostnanra azért kialakult egy olyan réteg ski kellőképp okos és innovatív hogy már saját magától is tud fejleszteni
ugyanez vonatkozik infldiára is hihetetlen mennyi mérnökük van világszerte, okosak rugalmasak és nagyon akarnak minél többet tanulni
Nem zavar, hogy pont 2010-ben vette át? A válság után, mikor minden és mindenki ki volt véreztetve... meg gyurcsótány komád addigra eladott mindent...
szűklátókörű egy libsi vagy te 😂
De, a cégem az, akiknek dolgozik az és a főnökök is azok és a környéken minden munkaadó az.......akkor? A proli vagyon nélkül nem nagyon tud ugrálni, persze más lesz ha mondjuk totál csőd lesz és bejönne a nyomor, ez is meg lehet, de egyenlőre ez még odébb van na meg valahogy nem felejtek és emlékszem a 2010 előtti időkre és nem gondolom, hogy bárki változna legfeljebb most mást mond.
Én senkit nem tartok hülyének mindössze ismerethiányosnak (én is az vagyok) és a magánérdekének megfelelő hozzáállást mindenhez, nincs ezzel semmi baj, nekem pl. a politikai felfogásom és magánérdekem teljesen ütközik így kissé frusztrált vagyok, de a magánérdek fog győzni hisz puffoghatok amennyit akarok amíg van mit ennem, de ha éhenhalok mert kiálltam és büszke lehetek akkor már puffogni sem fogok tudni. 😆
Egyenlőre még, most kezdik felismerni nyugaton, hogy nem volt annyira jó ötlet felemelni a kínaiakat kb. mint anno a mudzsahedeket. A rövidtávú anyagi érdeket nézték és azt gondolták, hogy örökké olyan szinten maradnak és csak összeszerelők lesznek, hát úgy fest mégsem és ennek ők is isszák a levét, de mostanában elindult egy gyártás visszatelepítési folyamat.
Ej-ej, minősítesz?.......milyen toleráns hozzáállás ez? 😃 Ki a brém vitte és viszi kínába a termelését?....csak tán nem a nyugat? .....és ez a nyugat ugye nekünk kínálja a szennyező módon előállított termékeit miközben pluszban még a szennyezés megfékezését is velünk fizetteti ki. Derék dolog. Én pont nem akarok kínai bármit venni mert dolgoztam kínaiakkal és kínaiaknak......undorodom tőlük és ahogy hozzánk viszonyulnak, persze lehet ezt úgy is felfogni, hogy most visszavágnak a régebbi idők európai elnyomásáért.
Lófasz. Azok a cuccok le vannak már írva, nem kellenek senkinek, otthon főleg. Így lehet gyártani helyette másikat, ami elég szíros üzlet, plusz ezt az évek alatt odacígölt millió tonnányi cuccot hogy viszed vissza? És a legfontosabb: mennyiért?
Ott kellett hagyni neki, mert már nem volt semmi, amivel harcoljanak... így meg mehet jövőre egy 5x ekkora kontingens, megvédeni szegény afgánokat a jól felfegyverzett táliboktól.
Ez hülyeség. Mindenképp veszel onnan árut - mert a tüchtig tollas kalapod, amit az echte alpesi boltban vettél - az is Kínában készül! 😅
... meg a TV-d, az ájfonod, meg sorolhatnám...
Kethete tudtak mar hogy kakukk a kormanyeroknek,nem kell a cucc.
Szoval odamennek es felrobbantjak az otthagyott robvanoanyaggal,vagy logyakorlatot tartanak.
De b+ az aknakereso kutyakat is otthagytak a ketrecekben.
Az ipse elaludt az izraeli minidzterelnoki talalkozon.
Mit vartal? 😆
A helyettese mrg elment vietnamba hogy a tersegben lehetnenek az usa zaszlohordozoi. 😆
Mondtak neki hogy bocs 65-75-ig voltunk,nem kernenk ujra. 😆
Ezek is elvitték volna ha biden nem egy fasz és ugygondolta holnap reggel go......simán ki lehetett volna vonni onnan mindent, de ezek még az embereiket is hagyták veszni mert nem.maradt rá idö
de
mostnanra azért kialakult egy olyan réteg ski kellőképp okos és innovatív hogy már saját magától is tud fejleszteni
ugyanez vonatkozik infldiára is hihetetlen mennyi mérnökük van világszerte, okosak rugalmasak és nagyon akarnak minél többet tanulni