Egyrészt lényegesen kisebb eséllyel, és rövidebb ideig, ha el is kapja, és ez elég ahhoz hogy ne alakuljon ki gócpont.
Plusz az oltott az oltottat gyakorlatilag nulla eséllyel fertőzi. Így ha mindenki be van oltva ott ez gyakorlatilag meg is állítja az EÜ intézményekben a terjedést.
Ez pont olyan mint a tűzoltót sem védi meg teljesen a védőfelszerelés, de anélkül nem engednek téged sem dolgozni. Ha meg elkezdenél hisztizni hogy pólóban és napszemüvegben akarsz a tűzbe menni, akkor lekötöznének a kollégák aztán rövid úton le is szerelnének.
Miért kéne bankban dolgoznia, hogy kérdéseket tegyen fel hitelekkel kapcsolatban?........sima járókwelőként én is megehetem sőt ma meg is teszem így én is hiteles infókkal fogok éjjel hazajönni. Mit kéne elengednem?......üres a kezem.
Akkor kifejthetnéd, hogy mire gondoltál, amikor banki hitelről írsz, pedig az oltottak fertőzése volt a kérdés.
Vagy a főnököd, hogy függ össze az ufókkal?
Ezek komoly dolgok 👍️
Plusz az oltott az oltottat gyakorlatilag nulla eséllyel fertőzi. Így ha mindenki be van oltva ott ez gyakorlatilag meg is állítja az EÜ intézményekben a terjedést.
Ez pont olyan mint a tűzoltót sem védi meg teljesen a védőfelszerelés, de anélkül nem engednek téged sem dolgozni. Ha meg elkezdenél hisztizni hogy pólóban és napszemüvegben akarsz a tűzbe menni, akkor lekötöznének a kollégák aztán rövid úton le is szerelnének.
Tehát akkor inkább maradj ki és kutasd az ufóidat! 👋
Ha már vevő nincs.
Kifejtenéd az okait?
Akarsz róla beszélni? 😅
De engedd el!
Na az igeeeeen
Hitelekről többnyire bankból tud az ember infót hazavinni.
Akkor már oltottak, nem fertőzünk?
Érdekel, ellenben az ufókkal.
Lacitól egyet kérdeztem.
Vagy a főnököd, hogy függ össze az ufókkal?
Ezek komoly dolgok 👍️
Kalauz vagy? 😅
Örülni fog a kérdésednek.
Már várom 👌 👍️
Megmosolyogtat.
A neje. 😮