Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na asszem mégis el kell mennem sörért. Józanul nem lehet bírni ennyi hülyét 😆
Egyrészt lényegesen kisebb eséllyel, és rövidebb ideig, ha el is kapja, és ez elég ahhoz hogy ne alakuljon ki gócpont.
Plusz az oltott az oltottat gyakorlatilag nulla eséllyel fertőzi. Így ha mindenki be van oltva ott ez gyakorlatilag meg is állítja az EÜ intézményekben a terjedést.

Ez pont olyan mint a tűzoltót sem védi meg teljesen a védőfelszerelés, de anélkül nem engednek téged sem dolgozni. Ha meg elkezdenél hisztizni hogy pólóban és napszemüvegben akarsz a tűzbe menni, akkor lekötöznének a kollégák aztán rövid úton le is szerelnének.
Egyet kérdeztem és Lacitól.
Tehát akkor inkább maradj ki és kutasd az ufóidat! 👋
Igen. Meg még pár dolog ellen.
Az ilyenek csak több kárt okoznak mint hasznot szóval sokat nem veszítünk.
Ahh,csak annyira hulye kerdeseket teszel fel olyan komolyan es kitartoan hogy gondoltam beszallok. 😆
Reszeld a fingot Zoli!
Ha már vevő nincs.
Neeeem?Miért nem?
Kifejtenéd az okait?
Pedig segítene. 😇
Én soha semmiről nem akarok beszélni csak írok vagy mutogatok ezeket viszont bármikor.
Értelek.
Akarsz róla beszélni? 😅
Miért kéne bankban dolgoznia, hogy kérdéseket tegyen fel hitelekkel kapcsolatban?........sima járókwelőként én is megehetem sőt ma meg is teszem így én is hiteles infókkal fogok éjjel hazajönni. Mit kéne elengednem?......üres a kezem.
Ha a neje bankban dolgozik.
De engedd el!
A te ufós kérdéseid.
Na az igeeeeen
Hsz.-edben a válasz, értelmezd: "A neje hiteles infót visz haza."
Hitelekről többnyire bankból tud az ember infót hazavinni.
Ez csak számodra egetrengető kérdés.

Akkor már oltottak, nem fertőzünk?

Érdekel, ellenben az ufókkal.
Minden kérdésed,mindig.
Miért lennék zord kedvemben?Kérdéseim?
Lacitól egyet kérdeztem.
Pedig nagyon zord kedvedben vagy,és világokat megrengetőek a kérdéseid.
Akkor kifejthetnéd, hogy mire gondoltál, amikor banki hitelről írsz, pedig az oltottak fertőzése volt a kérdés.
Vagy a főnököd, hogy függ össze az ufókkal?
Ezek komoly dolgok 👍️
Mondta valaki, hogy bármi amit írok az vicc?......soha nem viccelek, nincs humorom és erre büszke vagyok.
Főnök a vasútállomáson van.
Kalauz vagy? 😅
Majd válaszol.
Örülni fog a kérdésednek.
Már várom 👌 👍️
Milyen mókásra vettétek a figurát.
Megmosolyogtat.
Nemmondod hogy UFO kutató IS.
A neje. 😮