Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj. Az ilyen hülyéket ne is engedjék emberek közelébe, hogy szétkenje a covidot.

Azért az is elég érdekes, hogy mindig az alacsonyabb végzettségű EÜ személyzet, recepciós, klímás és tűzoltó, aki jobban tudja, és az orvosok akik beoltatják magukat. 😆
Agykontroll.
Miellen?
Hülye mindenhol van. 😂
Még karigeri is beoltatta magát. 😂
tisztán látszik hogy ez is o1g
hiszen ha lopás-pazarlás van csak o1g lehet hiszen sehol máshol ilyen tett nem létezik
legalábbis a fogyatékosok szerint 😂
érdekesség
egy mentős ismerős most fog leszerelni mert nem oltatja magát
vezérkar finoman felhívta rá a figyelmét hogy ha nincs oltás nincs munkahely

annyit mondott hogy látott sok mindent, nincs meggyőződve arról hogy az oltás a megoldás
örülj ha kapsz hozzá bármit is...... ebay nézz körbe, a kereskedésekben már nemigen lesz alkatrész, amióta ezt gyártották volt 2 gazdi meg egy teljes telephely váltás
Vissza kell bótolni!
Az alá én sem adtam soha 😂
Üdvözlök minden jelenlevőt. Szeretnék segítséget kérni tőletek,Sikerült bealkotni egy Husqvarna te 450-es vasat ami motorhibás. Elég borsos lenne a javítás ezért keresnék hozzá egy megvásárolható lehetőleg üzemképes motorblokkot. Vagy esetleg ,ha alkatrész kereskedés tudnátok ajánlani akkor azt is megköszönnémk. Németországi a vas és ott elég nagy számokban beszélnek. Jó lenne költséghatékonyan meguszni a javítást ,mire kitavaszodik. Előre is köszönöm a válaszokat. Széles utat addig is.
én a malaguti alá nem adom 😉
Toprengek egy helykozi jaraton,de szerintem tabletvasarlas viszi el a penzt.
Ideális városi rohangáló volt, de az elmúlt 2 évben 400km-t tettem bele…. Csak foglalta a helyet már
Bogyonak valo.
Egy 50 éves kulturált ember vette meg, akinek keeway-e van 😂 boldogan ment el vele, mondjuk kifogástalan a 16 éves Kymco
Mittomen hány kiló volt, sok nem lehetett max 110-120, mert simán megemeltem 😂
De mondom hany kiló,es milyen magasra tetted vazze? 😆
A pénz nem vész el, csak gazdát cserél....
erre mondják azt hogy minden nap felkel egy hülye 😂
Mint a Dumb és Dumberben…. Tartozom neked cetli 😂
Persze😂😂😂 papíron…. Felosztó kiróvó rendszer van, abból egy Ft nincs meg…. 😂
160e-ért vettem, 270e-ért eladtam 😂
Nehez volt,kb hany kiló? 😆
Na vazze…. Reggel feltettem a Kymcot a HaHu-ra, már nincs meg 😂