Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az élet nehézségei
En utottem volna, ha egy nyamvadt buzi allibsi miatt kellett volna felkelnem a szekbol.
A bánya múzeuma is tök jól néz ki.
Akarjon ott dolgozni,alkalmas is legyen rá és legyen oltva. Szűkül a kör.
Jobban lehet majd válogatni a másodállások között.
Csak találnak valakit a környéken, akinek van jogosítványa…. Majd pótolják…
Kollégám gyermekmentőzik,szólt a vezetőségnek hogy ő nincs oltva és nem is lesz,szóval ha így nem dolgozhat akkor jelezzék.Jelezték,már nem is megy dolgozni többet.Ahogy hallottam eléggé meg lesznek lőve.
Töxép. 😂
Jol nez ki foton.
Mintha a marson jarnal.
Mi az ami ott érdekes?
Mondjuk ettöl a virológiai felsöfokú képzéstöl ami itt megy bármi, akár egy lavór víz is.......
Pedig azt hittem már tényleg kilőttek a holdra és onnan küldözgeted a képeket. Ez a renyo mentességet is megmagyarázná.
A renyorol nem letezik hogy nincs kep.
Én is rég terveztem, de ma szántuk rá magunkat.
Egy ezres a belépő koponyánként (de ez a bányamúzeumba is érvényes), pénteken délelőtt nem volt rajtunk kívül csak egyetlen házaspár egy kutyával. Hétvégén tömve szokott lenni, olyankor nehéz fotózgatni, mert valaki mindig belóg a képbe.
A gánti banyat mar reg meg akartam nezni.
Becses nejemmel voltunk egy jót csavarogni ma:
Naná,de eleg szevezetten,szoval kubatovot es a legenyeit kene bevetni.
a magyargyuri csak nem tuntet el 100-150e uj marki-zaj szavazot. 😅
Azt mondod meg kéne trollkodni ezt az előválasztást és a legesélytelenebbet nyomatni? 😆
Nekem szimpatikus a marky-zaj.Arra akarok szavazni. 😆
Kire szavazol? Fegyőr, vagy Karigeri? Esetleg a magasságos atyaúr böszmeségre? 😂
Dehogy menet közben. Egy csomó másra is kötelező az oltás ugyan azon okból ahogy felsorolták.
Plusz eddig sem lehetett fertőző betegséggel dolgozni ezeken a területeken.
Úgy van. Abban SEM 😘
Mittomén….. itt vége lett a nagy beszélgetésnek 😂
Ja,aporopo,hova lehet regisztralni szavazonak? 😆
Amúgy jól vagytok?

Majd elmúlik! 😆