Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem kardom van, nem cserélek hanem elveszem 😂
Remélem neked is van otthon papirod?!
Nekem kb 40 tekercs.
Majd cserélünk Pipivel lisztre.
Maximálisan igazat adok
Már látják a NER bukását? Ámen! 😆
Nem értem, mi a problémád... haljon csak éhen az összes öreg libsi (de azok úgyse fognak) a fideszesek meg már gondoskodtak a nyugdíjas éveikről: Rogán, Lázár, Mészáros már tett lépéseket, és a többi fideszes is igyekszik - mert előrelátóak! 😆
ezt több részre kell osztani
az első az hogy már az ötlet átbaszás volt, de ezt senki sem firtatja...
a második fele az hogy a fenntartás is lehetetlen volt, hiszen egész magas kockázatú értékpapírok hozták volna a hasznot
ez az első kettő összefüg a felelőtlen banki kölcsön kihelyezésekkel
és végül lehetne azon agyalni hol van az a pénz
de erről meg igazándiból gondolkodni sem kellene hiszen az a pénz soswm volt az egyéné
ugyanúgy 10% lett levonva(7+3) mint akinaz államiban maradt
az hogy egyéni számlán volt nem a közösben csak a számlavezetőnek volt jó
szóval ez ismét csak a bankoknak volt jó, és elérték a sok fasz média hírveréssel hogy senki sem a bankokat szidja....
sokan fel aem fogják az egészet csak annyi ragadt a kis agyukba hogy " hová lett az a pénz amit befizettem"
pedig amit ténylegesen befizetett( önkéntes magánnyugdíj pénztárba) az megvan maradéktalanul, legalábbis papíron.....
Úgy gondolom normálisan válaszoltam.
De veled nehéz értelmesen kommunikálni.
Bánt valami?
Boldogsag tolti el a szivemet.
Vagy kiterdekel?
Dontsd el. 😆
Nyugodt vagyok, neked köszönhetően.
Azért kérdeztem.
Relaxálj.
Nesze egy viszonylag friss pakistan trucks.

http://youtu.be/9S-ruzc15Gw
Megnyugtattál, nekem ez elég.
Tehát,kérdezz rá,addig tűkön ülök.
Ráérsz.
11-es cikk.
Ennek a fel se igaz.
Reálhozam???
Nulla forintot igényelhettem vissza.
Csökkent az államadósság????
Ez most komoly????
Furcsa lenne, ha a befizetett milliárdok után emelkedne.
De megnyugtattál, két pillérből dől majd a lé mindenkinek, aki visszalépett.
97%.

Plusz az önkéntes, amit fizetek.
Akkor nem értem miért folyik a csapból is, hogy gondoskodjunk öreg korunkra magunkról?!
Aggódjon a 3 %!
Ott van a nyugdíjfolyósítónál.
Kérdezz rájuk holnap,és írd meg mi merre mennyi?
És hogy mikor mehetsz végre.
https://www.origo.hu/gazdasag/...
Mé b+ nem a használtruhásnál öltözöl? 😂
Itt is szárnyal a politika 👌
Így mindegy, hogy hol kérdezek.

Esetleg tud valaki, valamit, a több ezer milliárd forintnyi magánnyugdíjról, amit éveken keresztül vontak a fizetésünkből???
Mert mindenhol azt szajkózzák, hogy önkéntesen takarékoskodjunk, mert nem lesz nyugdíjunk.
Hát hova tűnt a pár ezer milliárd, amit befizettünk?
Ne gondold. 🙃
hát igen az igazság többnyire fájdalmas
#rohaggyá'meg 😘
Jah,és jön a hülye libsi csúsztetott hazug agymenés hogy a válság gyurcsótány nélkül a fideszt is szarul érintette volna,mert az tőle független volt.
Na szóval ferenc kartárs híres beszéde a nem csináltunk semmit arról szólt 2006-ban hogy elkúrták és nyakig ér a gazdasági szar,mindent eladtak,az atya úr istent is felvették és még így sem volt elég hogy ne kelljen vizitdíjat szedni.2006 előtt.
A 2008-as válság még bébifing sem volt.
Szóval letólt gatyával szoptuk be ferenc miatt.
És a mostani DK választási naggyűlés első két sorában ugyanazok a beszélő káposztafejek ülnek szó szerint mint akik 2002-2010 közt a córeszt köszönhetjük.És vastaps megy a 3. sortól bogyó és a hasonszőrű kicsit topis orbánfóbiás liberálnácinak vallott kommenista elitkommandós szottyadéktól. 😆
Nem ez a gond.
Hanem hogy egy helyi háború megvívásához elég hadianyag van ott.
Amit vagy ellenük-ellenünk felhasználhatnak,de ha ők nem eladják bárkinek és a pénzből ellenük-ellenünk használhatják.
A cucc aranyat ér,a nyugati világnak meg potenciális fenyegetés mindenképp.
Ebben mondjuk igazságot mondasz.
Hanem? A mindent elkurtunk és semmit nem.csináltunk bagázsnak? Egyébklnt igazad van a válság végéhez semmi közük egyiknek se. Kis ország vagyunk ebbe semmi ráhatásunk nincs. Kérdés ki.mennyit hagy a zsebekben. Feriék pont semmit mint ahogy most gergelyék is üritik a pesti kasszát.