Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk a cigányok azok nem ösztönből szaporodnak(ujjával nemet mutató) inkább anyagi megfontolásból(kezeit széttáró) Bár legalább meg van a magukhoz való eszük(gondolkodós) a zotyának nem minden témában(fetrengős)
én nem rég voltam(kezeit széttáró) és ezért nem is értem, hogy a buzi az mitől szeret buzi lenni pl. nekem nem volt vidám a vizsgálat(fetrengős)
ezek mindent látnak(gondolkodós)
Akkor olyanok mint te?
kizárólag csak a saját zsebükre hallgatnak(kezueit széttáró)
Szakemberekre hallgattak??? Hány éves is vagy? 47(hüledező) és még hiszel a mesékben(csodálkozós)
Decemberben mennyinél tartottunk? Akkor jelentkeztem.
A virús mindent parancsra csinált eddig is(meghajlós) Amikor 3 kor be kellett zárni a boltokat gondolom azért mert a vírus csak du. 3 után támadott, vagy a kijárási korlátozás, hogy este 8-ig elhetett lófrálni addig jóság volt aki késett azt megtámadta a vírus és számtalan ehhez hasonló faszág volt tehát a vírus irányított(meghajlós)
Most hétvégén - ha összejön - akkor három nap alatt fogok ezer km-t bele rakni. Zempléni túra a terv.
mert annyitól még bogyó sem emelte volna fel a seggét elmenni az oltópontra(kezeit széttáró)
nagyjából így működik ezzel kb. el is mondtad az irányvonalat(meghajlós)
szerinted? eddig is ezt csinálta(fetrengős)
baszod de a te hosszútávod 5000 km/1,5 év (fetrengős)
Jobb félni mint megijedni.
Ha a gyógyításban bízunk, akkor inkább a megelőzést választom az ilyen egészségügyi helyzetben.
Ez mondjuk biztos.
Én most voltam nemrég dokinál jogsi miatt, előtte még amikor a csuklóm műtötték
Ilyen gyakori látogatás mellett kb mindegy milyen a doki
Ez mindig az orvoson mulik. Mindkét végletre tudok példákat a környezetemben. Én a tul.alapost választottam, az se mindig jo de inkább ez legyen mint a felületes szarik bele
Lukat........
Sajnos a családomban most vagyunk túl egy olyan betegségen, amit a vérkép alapján kezdtek tovább vizsgálni.
Beigazolódott a gyanú, nagy volt a baj, de mivel ez időben kiderült, nem lett visszafordíthatatlan.
Hála az égnek, eredményes volt az évenkénti szűrés.
Tukon ulok annyira kivancsi vagyok.
Inkább meséld el, vagy rajzold le! 😆
Na,tehat csak nem tudok 4,7 ert venni,es a villanypapa magyarosi elverzik egy 80 km en veronsban csudijo velkanyskodaval.
Szoval sommazva draga es fos a toltes. 😂
Ma se mentettuk meg a bebifokakat meg nem jon el az ingyen villanyforradalom. 😆
Qrva jó 😂 😂 😂
Zseniális ez a beillesztés 😂
Szoval[vd-vm id=263136781]
[vd-vm id=263136781]
Bogyónak: ez 3 éves és még eddig nem is láttam 😂 😆 🙃
[vd-vm id=263136781]