Kitérsz a válasz elől.
Pipi 4 millióért vette, és így megérte neki?
Az hogy te olyan hülye vagy hogy akkor akarsz venni amikor 6 millió és nem akkor amikor 4, nos erre az a válaszom hogy Csak most akciósan a kedvenc Astrádat 12millióért adom MOST azonnal. Persze úgy hogy utána jársz jóval olcsóbban is megkapod, de én ezt MOST adom 😛
Mellesleg MOST semmi pénzért nem kapsz Springet, mert eladták őket, jövőre lesz legfeljebb, addigra pedig megint lesz rá támogatás.
Ne úgyhogy már fel.
Ne az orvos miatt, hanem a te egészséged miat!!!
Mit nem értesz ezen???
Ez a te életed.
Én lezártnak tekintem a dolgot.
Te tégy belátásod szerint!
Aha,csak az sem követelmény.
Fogászat,tüdőszűrő,urológia 40+ felett.
Aztán maga a doki csinál egy vérnyomást egy cukorszintet,látás vizsgálatot egy EKG-t valami 1000 éves kacattal,meg megkérdezi van-e panasz.
Pont most kérdeztem a kollégámat ő vitt-e valamit.Azt mondja mit kellett volna vinni,csokit?
Úgy gondolom hogy pl egy rossz fog legyen mindenkinek saját magával szemben elvárás hogy megcsináltassa.Mindamellett a fogászati szerinted azért érdekli őket hogy okozhat szívproblémát?Nem,hanem azért mert nem lehet hivatásos állományban az akinek hiányos a fogazata elől.De szerintem az ilyen jellegű vizsgálat elég okafogyott.
De pl hol van egy szív és érrendszeri vizsgálat,hol van egy terheléses vizsgálat egy tüdőfunkció vizsgálat,ízületek vizsgálata?
Ha a prosztatára kíváncsiak,más jellegű daganatos vizsgálatra miért nem?
Nálunk ezeken felül van E.K.G., hallás, látás vizsgálat.
De ne legyél orvos is, az általad leirt dolgokból is sok betegség kiszűrhető!
Pl egy rossz fog akár szív problémához is vezethet.
Urológiai szűrésből nem fontos A dolgot állapítanak meg???
Hanem???
De leírom utoljára, rátok van bízva!!!
Ja,hát az tényleg nem baj.A baj hogy az elvárt vizsgáltok szart sem mutatnak ki ebből.Egy fogorvosi egy tüdőszűrő és egy urológiai vizsgálat mit is szűr ki?Hát pont a fontos dolgokat nem.
a mávnál az orvosi vizsgát régen 29-esnek hívták, azért mert 29 vizsgálaton vett az ember részt addig amíg megkapta az orvosit, még fogdoktorhoz is el kellett menni.....
mire én odamentem addigra már kicsit egyszererűbb lett, de azért rámenr 2 nap minden papír beszerzésére(8 órát fizetett ebből a máv)
legvégén amikor kiszerveztek kft-be csak egy látás hallás vizelet meg véreredmény lett belőle
kb ennyi egy üzemorvosi is csak sok esetben véreredmény helyett vérnyomás és cukorszint mérés
Én ezt a helyedben úgy fognám fel, hogy nem az orvost nézném, hogy mi derül ki róla, hanem magamat, hogy esetleg milyen betegségre derít fényt a szűrés, amit előirt.
Gyereked van, akit egészségesen kell felnevelni!
Próbáld meg erről az oldalról nézni, ne azt, hogy az orvosnak és a parancsnokságnak mi a jó!
Tavaly ilyenkor 3 héten belül volt két agyvérzés és egy halál (nem tudni mitől, a lányom és kollégája próbálta újraéleszteni) bent a melóhelyen.......azóta az orvos akár az összes dolgozónak visszavonhatja egyszerre és azonnal az orvosiját ha úgy gondolja.
Mondjuk nekem nem baj ha kiderül, hogy a hozzánk oltani és minket menteni igyekvő tűzoltó nem kap épp infarktust miközben kirángatna a az égő házból, de nálunk pl. egy targoncásnál vagy sofőrnél sem nagy baj ha kiszűrik mielőtt valakit felszúr a villára vagy elüt egy gyalogátkelőn átkelő vidáman éneklő bölcsödéscsoportot dadussal együtt.
Mondjuk kíváncsi lennék hogy ha a 250 emberből 200 nem vinne semmit,akkor is ez történne-e.
Gyanítom hamar csörögne a telefon az orvosnál hogy véletlen rossz pecsétet nyomott.
Pipi 4 millióért vette, és így megérte neki?
Az hogy te olyan hülye vagy hogy akkor akarsz venni amikor 6 millió és nem akkor amikor 4, nos erre az a válaszom hogy Csak most akciósan a kedvenc Astrádat 12millióért adom MOST azonnal. Persze úgy hogy utána jársz jóval olcsóbban is megkapod, de én ezt MOST adom 😛
Mellesleg MOST semmi pénzért nem kapsz Springet, mert eladták őket, jövőre lesz legfeljebb, addigra pedig megint lesz rá támogatás.
Ne az orvos miatt, hanem a te egészséged miat!!!
Mit nem értesz ezen???
Ez a te életed.
Én lezártnak tekintem a dolgot.
Te tégy belátásod szerint!
Fogászat,tüdőszűrő,urológia 40+ felett.
Aztán maga a doki csinál egy vérnyomást egy cukorszintet,látás vizsgálatot egy EKG-t valami 1000 éves kacattal,meg megkérdezi van-e panasz.
Pont most kérdeztem a kollégámat ő vitt-e valamit.Azt mondja mit kellett volna vinni,csokit?
Épp ezért lenne szükség elvégeztetni a szűréseket.
Nálam okosabb emberek írják elő. Én meg élek vele.
De pl hol van egy szív és érrendszeri vizsgálat,hol van egy terheléses vizsgálat egy tüdőfunkció vizsgálat,ízületek vizsgálata?
Ha a prosztatára kíváncsiak,más jellegű daganatos vizsgálatra miért nem?
De ahogy érzed!!!
már rég tiltó listára kellett volna tenned, végén még emiatt kapsz valami nyavaját aztán nézelődhetsz
De ne legyél orvos is, az általad leirt dolgokból is sok betegség kiszűrhető!
Pl egy rossz fog akár szív problémához is vezethet.
Urológiai szűrésből nem fontos A dolgot állapítanak meg???
Hanem???
De leírom utoljára, rátok van bízva!!!
mire én odamentem addigra már kicsit egyszererűbb lett, de azért rámenr 2 nap minden papír beszerzésére(8 órát fizetett ebből a máv)
legvégén amikor kiszerveztek kft-be csak egy látás hallás vizelet meg véreredmény lett belőle
kb ennyi egy üzemorvosi is csak sok esetben véreredmény helyett vérnyomás és cukorszint mérés
Vehetek vagy nem?
Gyereked van, akit egészségesen kell felnevelni!
Próbáld meg erről az oldalról nézni, ne azt, hogy az orvosnak és a parancsnokságnak mi a jó!
Gyanítom hamar csörögne a telefon az orvosnál hogy véletlen rossz pecsétet nyomott.