Igen,Zolinak írtad utalást téve rám.Egy olyan beszélgetésbe ami kettőnk között zajlott,természetesen ez nem tilos,hisz egy fórumon vagyunk.Csak akkor azon sem kell csodálkozni ha válasz érkezik rá.Reagáltam és leírtam normálisan hogy nálunk ez hogy zajlik,de te a harmadik hsz-nál már jöttél hogy "hagyjuk, nálunk ez is máshogy működik".
Hát,hagyjuk.Én nem kérdeztem nálatok hogy működik.
Hát nem tudom, én csak egy kis vagy közepes (250 fő minek számít?) magyar cégnél vagyok és évente kell menni az amúgy nem túl szőrszálhasogató üzemorvoshoz, de ha valakinek előír valamilyen vizsgálatot és az nem viszi be az eredményt adott időre azonnal felfüggeszti a munkavégzését míg nem pótolja, minden évben van valaki aki bepróbálkozik és haza is zavarják mikor az orvos beszól, hogy visszavonta az alkalmasságiját. Nem gondoltam, hogy pont a tűzoltóságnál ilyen komolytalanok az orvosok.
És ha tudná hogy a gyorstöltő kábel minden töltőn ott van 😆
Amúgy annyi hogy a CCS csatlakozó feláras ilyen lehúzás jelleggel, de Pipinek igaza van ennélkül kb. eladhatatlan lesz később még ha nem is akarja használni.
Ha észrevetted, Zolinak írtam.
Egyébként ezek a szűrések nálunk kötelezőek.
Mi az, hogy senki nem visz semmit?
Azt is írtam, hogy ez mindekinek saját érdeke is lenne.
Arra biztos nem gondolt a barátod, hogy az infarktus túlnyomó többségben megelőzhető, időben kimutatható.
De azt is írtam, hogy rátok van bízva!!!
A barátod, remélem és bízom benne, hogy túléli és lehet ezek után ő is eljár a szűrésekre!!!
Jobbulást, gyógyulást kívánok neki!
Arra írtam hogy mit tud csinálni ha senki nem visz semmit. Alkalmatlant ad mert lelkiismeretes? Aztán akkor ki jön szolgálatba?
Hagyjuk? Te szóltál hozzá a mi beszélgetésünkhöz amiben megemlítettél, nem én a tiedhez.
Ha nem kapott volna szemüveget, azóta javult vagy romlott volna a látása?
Hallokészüléket kapott volna az, akinek tökéletes a hallása?
Vérnyomáscsökkentőt se kötelező szedni.
Döntse el mindenki!
Rossz nyomon jársz!
Miért kapna alkalmatlant mindenki???
Volt aki kapott ideiglenesen alkalmatlant, amíg be nem bizonyosodott, hogy nincs oka aggodalomra.
De kérlek hagyjuk, nálunk ez is máshogy működik!
Én eljárók a szűrésekre amit előír, nem viccből teszi.
Ti mit csináltok, akkor legyen a ti döntésetek, felelősségetek!
Így megfelel, bízom benne?!
Oh, nálunk volt olyan, hogy kb. minden második ember csak 3 hónapra kapta meg au orvosit, meg kapott egy csomó beutalót. Voltam én is belgyógyászaton, terheléses EKG-n, kaptam 24 órás vérnyomásmérőt, voltam külön szemészeten, stb...Sokan lettek egy csapásra szemüvegesek, vagy lett hallókészülékük, vagy lett jó a vérnyomásuk, fogytak le pár kilót, stb.
Biztos hogy nem. Ha valamit írtam is, akkor azt, hogy mennyire ritkán járok arra, ha mégis, akkor is vonattal. Autóval tavaly voltam februárban, igaz Érden, nem Budapesten..
MIndig írjátok ezt a hülyeséget,de értemén hogy a létező összes extrát bepakolva ugynannyi.
De utána mindig találok 5-6 milláért értelmesen felszerelt kombiasztmát.
És ez nem a használható elektromos ára.
Mert az 10-13 milla.
A hatmillás az a hoki dácsia 20 km-re ingázni.
Ha ilyen orvosotok van, ti dolgotok.
A milyenk lelkiismeretesen végzi a dolgát.
Az állomány ezt tiszteletben is tartja és azzal, az ő munkáját is megtiszteljük, hogy az általa előirt szűréseket elvégezzük.
A szűrővizsgálatok azért lennének nálatok is, hogy még időben elejét vegyétek a problémáknak.
De ahogy érzitek, nem szabad ezeket erőltetni!
Az egyik kollégám egy hónapja kapott szívinfarktust.Megműtötték, de nem tudják felébreszteni, közben tüdőgyulladást kapott és a veséje is szarakodik. Jó esély van rá hogy meg fog halni. Küldenek olyan vizsgálatra amivel ez megelőzhető? Nem.
Vigyél fogászatit meg tüdőszűrőt.... Szart se ér. Pont ezért szarik rá mindenki. Megnézi a vérnyomást, cukrot mér látást ekg-t, megkérdezi van-e panasz aztán viszlát.
Hát nálatok tényleg nem tették magasra a lécet.
Nálunk mindenki viszi.
Azt nem tudom, hogy ha esetleg valaki, valamilyen rejtett betegségben szenved, az miből derülne ki?
Mert nálunk több ilyen betegségre fény derült.
Azon felül, hogy ezek a vizsgálatok mindenkinek a saját érdekéből is történik!!!!
Az orvos mit mondana, ha egy ilyen betegség miatt halva esne össze egy tűzoltó, rendőr....?
Tudom, nálatok ilyen nem fordult még elő, de előfordulhat.
Bármelyik pillanatban.
Rárohadna lakat a börtönbe a dokira, amiért a vizsgálatokat elmulasztotta és nem ellenőrizte és csatolta a leleteket a személyi anyagodhoz.
De tisztában vagyok vele, hogy nálatok ezt is frappánsan, rugalmasan elintéznétek, mint az orvosi vizsgálatokat.
annyit írtam visszajön a kocsi ára
a benzinesnél meg elbukja azt az árat
ha félreteszi a pénzt amit spórol az üzemanyagon ( elméletben egy inflációmentes világban) 15 év után tud venni egy újat
azért írtam hogy nem az évszázad üzlete
Hát,hagyjuk.Én nem kérdeztem nálatok hogy működik.
Bár mostmár az Opel is francia, szóval egy kutya 😋
Amúgy annyi hogy a CCS csatlakozó feláras ilyen lehúzás jelleggel, de Pipinek igaza van ennélkül kb. eladhatatlan lesz később még ha nem is akarja használni.
Egyébként ezek a szűrések nálunk kötelezőek.
Mi az, hogy senki nem visz semmit?
Azt is írtam, hogy ez mindekinek saját érdeke is lenne.
Arra biztos nem gondolt a barátod, hogy az infarktus túlnyomó többségben megelőzhető, időben kimutatható.
De azt is írtam, hogy rátok van bízva!!!
A barátod, remélem és bízom benne, hogy túléli és lehet ezek után ő is eljár a szűrésekre!!!
Jobbulást, gyógyulást kívánok neki!
Hagyjuk? Te szóltál hozzá a mi beszélgetésünkhöz amiben megemlítettél, nem én a tiedhez.
Hallokészüléket kapott volna az, akinek tökéletes a hallása?
Vérnyomáscsökkentőt se kötelező szedni.
Döntse el mindenki!
Miért kapna alkalmatlant mindenki???
Volt aki kapott ideiglenesen alkalmatlant, amíg be nem bizonyosodott, hogy nincs oka aggodalomra.
De kérlek hagyjuk, nálunk ez is máshogy működik!
Én eljárók a szűrésekre amit előír, nem viccből teszi.
Ti mit csináltok, akkor legyen a ti döntésetek, felelősségetek!
Így megfelel, bízom benne?!
De utána mindig találok 5-6 milláért értelmesen felszerelt kombiasztmát.
És ez nem a használható elektromos ára.
Mert az 10-13 milla.
A hatmillás az a hoki dácsia 20 km-re ingázni.
De hogy én vonatozzak..............ki van zárva. 😂
A milyenk lelkiismeretesen végzi a dolgát.
Az állomány ezt tiszteletben is tartja és azzal, az ő munkáját is megtiszteljük, hogy az általa előirt szűréseket elvégezzük.
A szűrővizsgálatok azért lennének nálatok is, hogy még időben elejét vegyétek a problémáknak.
De ahogy érzitek, nem szabad ezeket erőltetni!
Nem tudom hogy kapcsolódik a témához, de ehhez autó sem kell, nem hogy elektromos...
Vigyél fogászatit meg tüdőszűrőt.... Szart se ér. Pont ezért szarik rá mindenki. Megnézi a vérnyomást, cukrot mér látást ekg-t, megkérdezi van-e panasz aztán viszlát.
Nálunk mindenki viszi.
Azt nem tudom, hogy ha esetleg valaki, valamilyen rejtett betegségben szenved, az miből derülne ki?
Mert nálunk több ilyen betegségre fény derült.
Azon felül, hogy ezek a vizsgálatok mindenkinek a saját érdekéből is történik!!!!
Az orvos mit mondana, ha egy ilyen betegség miatt halva esne össze egy tűzoltó, rendőr....?
Tudom, nálatok ilyen nem fordult még elő, de előfordulhat.
Bármelyik pillanatban.
Rárohadna lakat a börtönbe a dokira, amiért a vizsgálatokat elmulasztotta és nem ellenőrizte és csatolta a leleteket a személyi anyagodhoz.
De tisztában vagyok vele, hogy nálatok ezt is frappánsan, rugalmasan elintéznétek, mint az orvosi vizsgálatokat.
a benzinesnél meg elbukja azt az árat
ha félreteszi a pénzt amit spórol az üzemanyagon ( elméletben egy inflációmentes világban) 15 év után tud venni egy újat
azért írtam hogy nem az évszázad üzlete