Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mindent elhiszel amit a neten irnak 😃
Nem most kezdték szervezni a kiállitást.
Lófaszt kaphatsz............. 😂
A Tibicsokit is imádom, mégis sajnálod tőlem..... 😍
Lehet eddigis a szakemberekre hallgattak nem blődire?
Eddig is igy volt........amit mondott ugy lett.
Tavaly szeptember elejével zártak. Tavaly kezdték ezt is intézni, ha számoltk volna idén is zárásokkal akkor korábbra teszik.
Te imádod az EU-t.
Te ezt tényleg elhiszed? Ne már.
Érdek, érdek, érdek.
Az értelmesebbje? 😂
Monnyuk nekem már megvan a tibicsokim. 😂
Nem lenne jó politikai húzás ha a fél fidesz ott lenne a megengedettnél jóval nagyobb létszámú esküvőn.
Akkor ki oltatná be magát?
Érdemes elolvasni - a korlátozásokról szól: https://index.hu/velemeny/2021...
Valami zenész cigány apja halt meg tavaly,mikor 50 fő volt a temetésen jelen levők létszám limitje,és voltak vagy ötszázan.
Ilyen szempontból a lölő esküvője nem releváns.
Ez még tőled is hülyeség.
...hátha megijedünk a választások előtt. 😂
Dicsekedni akart vele, hogy sikerült eltüntetnie 30 ezer ellenzéki (nyugger, komcsi, stb.) szavazót....
Én meg a te bullshit hülyeségedről hanem a tudományról beszélek.
Szóval az úgy van hogy ők számolnak:
https://u-szeged.hu/szabadegye...

A vezetés meg ez alapján dönt.Nem úgy van ahogy a hülyeember mondja,a vírus parancsra jön-megy.
Ha így van akkor eddig mé nem 3456 halott lett?
Erről pofázunk már három napja. Ha az érdek úgy kívánja van vírus, ha meg úgy akkor elmegy szünetre a vírus.
A vírusnak nem parancsol, viszont ő hamisítja a napi fertőzési statisztikát... 😆
Az fel sem merül hogy valahol a szegedi egyetem matematikusai kiötölték hogy KB mikor és a semlyénék úgy rakták be az időpontot?
Vagy gondolod hogy a viktátor már a vírusnak is parancsol? 😂
Aszongya lábhoz?
Szerintem fontosabb a lölő esküvője.ha jól tudom az is szeptember.
Nincs jelentösége csak legfeljebb a vadászati kiálitás után, ugyhogy leghamarabb 16-án történhet bármi.is 😃
Szerintem innen az emlegetett 15.-e is.
Ebbe semjénék kurva sok pézt öltek.
Mivel atz asztma már megvan,a támogatás meg huss nézd a 6,5 millás árat.azért 500 e el kurvára sokáig tart amíg visszajön a pénzem,És csak napi 25km.
Ami hirtelen felmegy tervezhetetlenül néha 200-ra is.
Amiért kéne tartani másik benzinest.
- Nekem pont fordítva van, 90% országút, 10% város.
- Nekem nincs mellé egy másik autó (minibusz, akármi), amivel a hosszabb utakra lehet menni - az "országúton nyolcvannal autózunk, és Debrecenig kétszer vadászok töltőoszlopot" az számomra nem elfogadható alternatíva.
- Kalocsán 2 db villanytöltő (gyorstöltő) van, és mindig foglaltak.
- Évi 6000 km futással, 5,4-es átlagfogyasztással elköltök 130 ezer forintot benyára összesen ("megtérülés" - csak a töltőmadzagod árából másfél évig "ingyen" autózok)
- a mínusz két csillagos törésteszt az szintén nem elfogadható, ha "filléres" kisautók is tudják az 5-öt.
és tudja azt hogy minden töltés gyorstöltés?
vagy egy gyors utàn lassúnak is kell lenni