Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor miért nem hamisított jobbat, amibe nem tudsz belekötni? 🤔
Ja, mindig elmondják mit kell vinni orvosira. És..... ti viszitek? Most voltam pont pénteken, eddig megkérdezte hogy vittünk-e valamit. Most már meg sem kérdezi.Tudja hogy senki nem visz semmit.
Mindig ad vérvételre beutalót, most is, majd hozzátette hogy reméli idén el is jut hozzá az eredmény.
Szóval ennyit a kötelező dolgokról. Mondjuk annyi jó van a doligban hogy már csak két évente kell menni.
Amikor annyiért vette mint egy benzinest, akkor mihez képest 10-15év a megtérülés?
Elvileg végbélrák szűrés.
De legalább mondhatod hogy O1G még erre sem képes hogy összehozzanak egy saját mutációt 😂
mit néznek az ember seggében?
Egyébként 40 felett a tűzoltóságnál kötelező.
Nem tudom hány éves, ezért kár is róla említést tenni.
De lehet, hogy ez is csak nálunk kötelező.
Ha azt nézzük, mindenkinek saját érdeke.
Mint mondtam annyira érdekel a seggturkászás hogy akár élhetsz is,de hogy bélával orvosost játszol az tuti. 😂
Én hetero párkapcsolatban élek. Ne reménykedj!
Ja,várjunk....tudod egyáltalán mi az hogy hetero párkapcsolat?
Pedig feltűnően sokat foglalkozol velem. 😂
Még jó hogy senkit nem érdekel különösebben hogy mit hiszel.
Nem hiszem el. 😆
Nem.az én magánéletem rendezett.
A tiéd?
Te tényleg ilyen perverz vagy? 😂
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Mégis elsőnek ugrott be neked a seggturkászás te kis perverz. 😂
Ok,értem,akkor tényleg a Bélával játszottad a doktorost.
Nem ítélkezem nyilvánosan. 😂
Szűrés, gyűjtőfogalom. Tehát az összes benne van.
Elég ostoba vagy. Tegnap írtam hogy én sehova. Mondjuk egy bútortolagatónak ez az agyi kapacitás is elég, mondjuk gyereknemzéshez már kevés, mondjuk ez fura mert még a cigányok is képesek rá ösztönből. Szóval te olyan hülye vagy hogy még ösztönből is képtelen vagy cselekedni.
Azonkívül hogy te mire gondolsz az egyrészt követhetetlen másrészt nem érdekel.
Szűréseket mondtál.
Tehát te mégis voltál. 😂
Mert nem vérvételre és szemészetre gondoltam hanem daganat szűrésekre. Oda jársz az összesre? De hogy miért az emeltem ki, mert oda a férfiak nem szeretnek járni önszántukból, max a buzik. És te, mész.
Valami lesz mert a süllyesztöböl elövakarták az alkesz szlávikot is 😄 honapokig el volt tünve.
A sok naív. Szerinted tényleg elhiszik hogy mondjuk a vírus önszántából ment nyáriszünetre és a többi? Ennyir buta csőlátásuak nem lehetnek.
Délután. 😆