Tehat osszegezzuk,blődi,pipi,tuzolto egyes,kawa velemenye hogy o1g es semjen zsóti a programokhoz igazijja a virust.
Pipi meg azt is hogy az oltottak halnak.
Blődi szerint van virus de semmiseg,es nem kell tartani tole mert politikai megfelrmlites.
Kava inkabb merkelyt utalja,es az oltasra azert fuj mert nem 45 ben gyartottak-teszteltek.
Ini nem tagadja a virust,csak a hatasat tartja kicsinek es be van akadva a felelossegvallalas.
Ezenkivul meg pipi szerint ket het es neghalok.
Erreneg jon tuzokto egyes aki nem tagadja a virust,beoktatta magat,a virus hatasat sem,de mivel o1g nem ujit fel borsodi utakat,keveset fizet a tuzoltoknak es nem engedi ot nyugdijba ketelkedik a 4. Hullam virusdinamikai modelljet prognosztizalo szskertokben,mert o jobb naluk a szakteruletukon.
Es kulonben is o1g.
Kihagytam bogyot,de o meg buzi komcsi. 😆
salakoló kalapács felesleges,egy betonvasra hegesztesz egy másikat és kihegyezed
inkább drótkefe ami kelleni fog
automata pajzsban érdemesebb olyat venni aminek nagyobb a képernyője, havernak esab ajzs van kb 2,5 centis nézőkével, hát avval geciszar hegeszteni, nekem 5 centis és mindent is látok vele
Akkor viszont a legkisebbet fogom megvenni: 110 A/60%-ot, vagy 65A/100% bekapcsolási időt tud. És szinte "zsebre lehet tenni". 2,5-ös pálcánál vastagabbat nem tervezek venni, használni, de lehet hogy 2-es kell?
Viktorunknak sikerült megmondani májusban hogy a vírus elmegy nyáriszünetre majd szeptemberbe jön.Majd megmondta hogy szeptember 15én be fog kopogni az ajtón újra.Na,ti ez ellen oltjátok be magatokat,mert azt is megmondja hogy ezt a nyáriszünetre járó majd bekopogtató vírust csak így lehet túlélni.
F.Jani
Augusztus 20
Pápa
Vadászati kiállítás.
Ezeket meg kell tartani!
Csak utána jöhet, bármit mondanak a hozzáértők.
Addig biztonságba vagyunk.
Vicc kategória.
válasz | előzmény
nem az a lényeg mennyi áramot tud felvenni, azt sosem használod ki
az a lényeg hogy tovább bírja a nagy gép kisebb terhelésen, plusz állítani tudod a hegesztőáram szabályzási funkciót(engem kicsit zavar hogy hosszú pálcával több az áram mint a röviddel)
és te ilyen 50-60 amperral fogsz hegeszteni nem 80-100amperral, a 3,5ös pálcához kell ennyi 6os vasaknál
Max. 3-4 mm-es falvastagságú zártszelvényt hegesztenék, 2,0-ás vagy 2,5-ös pálcával, 80-100A max. árammal. Nem látom értelmét még nagyobb gépet venni akkor sem, ha árban ugyanannyiba kerülne. Szerintem azt már a 16A-es kismegszakítóim se tolerálnák...
egy automata pajzsra még be kell ruháznod, a kézivel baszakodás nem menő már csak indiában
plusz annyi villanást kapsz a szemedbe a kézivel hogy estére tuti lesznek gondjaid
ráadásul lesz egy szabad kezed, ami előny ha illesztgetni kell a vasakat, vagy csak egszerűen támaszkodni hogy ne ess fejre
A csapból is az folyt, hogy szeptember közepe.
Átaludtad?
Itt is közeli forrásokból kiszivárogtatták a szept közepét.
Ja, biztos a verdát festetted és az kimaradt.
Ne tetsd a hulyet,ugy se vagy fenomen.