A motoron van ilyesmi de már ronggyá szakadt, a kocsiban meg egyetlen kerékkulcs képezi a teljes szerszámkészletet - és mégis csak egy öregedő Rönyóról beszélünk.... 😆
Nekem erről pedig az jut az eszembe, amikor a jelenlegi kormány lett a kormány, és a napilapoknál és más médiáknál úgy szelektált, hogy azokban hirdetett, ahol nem basztatták a kormányt.
Jött a nagy ajvékolás, hogy most mi lesz, tönkremennek, éhenhalnak, zaciba kell adni a kis fattyaikat, megint megölik a cigányokat meg a zsidókat ha így megy tovább, mert jönnek a nácziak meg a faszisták.
Képtelenek voltak ... hát nem megérteni, hanem elfogadni, hogy annak senki nem ad pénzt, aki aztán abból a pénzből a szándékosan elferdített választókörzetekből ír meg az országot romba döntő stadion építésekről ír.
Lehet mindenkinek elvei meg tartása, de ezt általában a tehetős emberek engedhetik meg maguknak.
Ugyanmár...vállakozóként sűrűn szembesül az ember ilyenekkel, de jobb se több se lesz, kár mérgelődni ilyeneken. Keresni kell az ujabb lehetőségeket. Ma is villanybetápot szereltünk klimásoknak, egy üzlethálózat sok klímával történő felszerelésénél...Hát azok se a szaktudásuk miatt nyerték a munkát, kollégával épp beszéltük, vélhetően ez az első munkájuk....de mire a harmincsok üzletet átszerelik vélhetően jól megtanulják majd a szakmát :) Egy rossz szavunk nem volt hozzájuk, csináltuk a saját dolgunk, amit egyébként magunknak szoktunk de igy is kijön a napszám elég jól arra a két napra - de ez rajtunk mulik, tudjuk mit kell csinálni bárki bármit mond, nem hagyni feltartani magunkat és azonnal rutinból oldani meg a problémákat. Ők meg második hete csinálják az övékét vagy négyen de biztos marad nekik is majd rajta valami.
Nyilván vannak ellopott pénzek, mert olyan soha nem volt és nem is lesz sehol, hogy sehol-semennyit.
Annyi pénz meg soha nem volt, hogy mindenkinek annyi jusson, hogy elég legyen mindenkinek, így aki kevesebbet kap, vagy úgy érzi, hogy kevesebbet kapott, az nyilván kígyó-békát kiált a vélt sérelmének a vélt okozójára.
Ezt mondom én is. A köznép egyébként is csak elherdálná, mint ahogy Bogyó is hangoztatja hogy a mindenki tulajdonát valaki megkapja de amig mindenkié igy az övé is volt eszébe nem jutott egy gazt is kihuzni onnan sőt inkább felháborodtak hogy semmi közük hozzá csinálja más. Most meg nyekeregnek mert forintosítva lett.
Eddig is így voltam vele....Az se érdekel kihez mi vándorol, enyém ugyse lenne, nem is kellene töbnyire és legalább itthon marad ide termel ha termel és ad munkahelyet nem pedig külföldi teszi tönkre vagy lopja ki.
Leszarom,mar irtam,az a penz soha semmikor nem volt,es nem is lesz a koznep kozjavara.Mint a lottonyeremeny.
Aki arra acsingozik vagy elmegy kurvanak,vagy nem kap.Slussz,kar miatta idegeskedni.
https://www.lidl.hu/p/barkacs-...