én most légszerszám olajjal kenem, az van épp itthon feleslegbe
édesítőszeres flakonba van töltve, elindítom a mitort és ketttes alapjáraton locsolom bőszen
amikor már mindenhol áll az olaj befejezettnek tekintem a műveletet 😂
Én a fehér motult használom de csak éppen megmutatom a láncnak, és egész közelről csak a lánc görgőkre fújok belőle, nem is igen szórja szét mert nem "nyakon öntöm" vele. Takarítani meg wd40+mewa rongy azt csá.
Én eleinte a sárga Repsolt használtam. Az nagyon hitvány volt, de pénzt nem kellett adjak érte: a Givi dobozhoz, konzolhoz adtak kettőt is ajándékba (leszórta azonnal, még a nadrágom is trutyis volt tőle, csak éppen a láncon nem maradt semennyi belőle). Egy ismerős ajánlotta a teflonos MOL-t, nekem bevált, csak azt használom. Több pénzt nem adnék érte, legutóbb még 2000 forint sem volt egészen a 400ml-es. De ahogy nézem, mostanság már nemigen lehet kapni ezt sem.
Délelőtt kocsimosással kezdtem, mert egy ismerős boltos megszólta a fidesz-színű rettenetet: "Gyönyörű a színe, csak kár hogy olyan poros, koszos." (Boltban voltam egy 12V-os reléért, a motorba, meg egy szünetmentes akkuért a PC-hez - 10 év alatt megdöglött a szemétje, és mostanság szoktak lenni áramszünetek megint.)
A nejem látván a kocsimosást, megjegyezte: azzal a retkes szarral hátul a ruhaszárító kötelek mellett nem akarok-e valamit kezdeni? Most már az sem annyira retkes, viszont én könyékig tapicskolok éppen a petróleumban. Láncmosás, kenés, feszítés.
most meg nem megyek annyit hogy kelljen
gyerek basztat hogy tegyem fel a gépére de a nagyúr nem engedi
édesítőszeres flakonba van töltve, elindítom a mitort és ketttes alapjáraton locsolom bőszen
amikor már mindenhol áll az olaj befejezettnek tekintem a műveletet 😂
Amíg jobb nem lesz, ez marad..
És le is dobált sokat belőle.
A Motul tartósabbnak tűnik.
A nejem látván a kocsimosást, megjegyezte: azzal a retkes szarral hátul a ruhaszárító kötelek mellett nem akarok-e valamit kezdeni? Most már az sem annyira retkes, viszont én könyékig tapicskolok éppen a petróleumban. Láncmosás, kenés, feszítés.
idén még nem volt mosva