Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha te rasszista lennél, nem tennéd az X-et Pintérre.
Mlas szépen leírta a romák helyzetét magyarországon.
Majd ők bedolgozzák a nyugdíjadat.
Szaporodnak, csak nem hoznak a konyhára, csak visznek.
Hajrá!
Te eskü belezúgtál a szakállas genyóba.
Dobtad a vadait érte?
Mi jött be benne?
Valld be,fittebb mint te és még sziklamászni is tud. 😂
Nézd, én sem örülök a lopásnak, de vagyok olyan rasszista, hogy amikor választáskor úgy kell választanom, hogy az egyik magának és csöpög valami belőle a határon belülre, vagy olyan, aki mind a cigányoknak, niggereknek, zsidóknak, etc, azért tudom kire húzzam az X-et.
Sajnos a végeredmény ugyan az.
Szájernek nem sok esélye van miniszterelnökké válni:
https://index.hu/belfold/2021/...
Ezért nem tapsolok én egyiknek se.
Egyik se különb
Az egyik próbálja titkolni, a másik meg nyíltan teszi.
Érdemes lenne viccből beruházni egy wifi-s visszafejtő hullámvadász szerkezetbe.
valami biztos van mert munkatársam végigment kistraktorral a huawei telefonján(furamód z be hajlott de nem tört el) aztán vett egy másikat ezt meg meghagyta az unokáknak játszani, max számológépnek használja havi 1x
a gép alapállapotba lett hozva,nincs sim, semmi program nincs rajta nincs sehová sem bejelentkezve(viber mail stb)
kb 3 naponta kell tölteni, néha napokig elvan lemerülve mert nem foglalkozik vele
és a lényeg
behalt a tékomos router, és majd másfél hétig nem jöttek, mert kötözgették a pirosbelű kábeles netet(nekik is átkötötték a műholdas tv optikaira)
aztán meglepődve látta hogy ilyen napi 10% körül merült a telefon, router bekötve meg 30
szóval tuti küldözgetnek adatot ezek a sunyi dögök
""...ha igen en fel se vennem az oltatlant a korhazba,,,,""

Stipi-stopi, ezt én mondtam anno.
Nem érted. Ha beoltatod magad, megfertőződhetsz, meg is betegedhetsz, CSAK nem halsz bele, nem leszel (nagyon jó eséllyel) majdnem halálos beteg. vagy átmegy, hogy észre sem veszed, vagy enyhék lesznek a tünetek. persze párnak, akinek ilyen-olyan októl fogva nem működik az oltás miatt kialakult védettsége, az továbbra is szarul jár, de elhanyagolható mértékben.
Szerintem bogyó van olyan hülye hogy valóban mélységsen hisz benne,Nyernek az összegás bajnokai,majd önként átadják a hatalmat és a pénzt egy olyan még nem létező politikai vezetésnek akik önzetlenül,ingyen,átláthatóan vezetnék a NÉP-et a kánaánba. 😂
Én nem hiszek az ilyen véletlenekben, ez tuti lehallgatás.
Egyszerűen - pontosabban HA lenne géppark - meg lehetne tudni, egyszerűen nézni megfelelő eszközzel, hogy az állandóan sugárzott cellainformációk mellett miket küldözget a telcsi.
A maradék egyharmad meg méghülyébb mert olyan álomban ringatja magát ami.illuziónak is elég vad.
Lehet azok is poshadt argust isznak műanyag flaschenből
Ahhoz azé több kell. Gyurcsány is elvitte az összestől többet is de nem.tapsoltak csak a fanok
A népünk kétharmada elég hülye hozzá, hogy így legyen...
én még mindig azt mondom a hazai ember aki lenyúlja a pénz még mindig kevésbé káros mint az aki külföldiként nyúlja le vagy épp nem csinál semmit(nem jön ide a pénz)
mert az a pénz itt van, a nép 99,9% nem lát belőle semmit, de az aki lenyúlja csak épít ezt-azt, csak tart személyzetet csak többet vásárol stbstb végülis juttat a gazdaságba egy kis aprót
amit kijátszanak a külföldiek(nek) az nincs itt, abból nem lesz kertész vagy lovászfiú fizetés, nem kell kőműves aki felújítja a majort stbstb ezáltal ezek az emberek nem tudnak annyit vásárolni így minden egyre szarabb lesz
igazándiból csak néhány afrikai országot kell megnézni mi van ott, ülnek a kunyhó előtt és néznek, egész ország vagyona nincs annyi mint a nemzeti gázszerelőnké, emiatt lopni is csak szerényen tudnak

mindenellett nem mondom hogy nem érdemelne az összes politikus napi szinten legalább egy alapos korbácsolás+sós borogatást ha haza "lop" ha máshová, de az emberi jellem ilyen, ezen nem tudunk változtatni
szóval ne csak felfelé nézelődjünk hanem lefelé is, mert azért itt mi még minig jobban élünk mint pl egy kínai tornacipőgyári munkás
Én se hagynék.
Akkor én lennék a főni, és a kétharmad nekem tapsolna?
Nem tom mér gondoljátok, hogy abban a kasszában bármelyik is hagyna.....és harminc éve ezen rágódnak akiknek egyébként se jutna belőle 😄
Melyiket választanád?
Aki kitakarítja a kasszát, vagy aki leszarja az emberek jólétét?
Kb ugyan az.
Az a kicsi nekem elég lenne 😁 Egyébként azért nyúltak csak ennyit - mert ennyihez fértek hozzá 😁 Lölö sokkal többhöz fér - na ezért szeretne az ellenzék ennyire kormányváltást... vagy a mi jólétünkért? Most teljesen elbizonytalanodtam... 😂
Aszondtaa NER ellensége. 😂
és? hazudott? nem 😂