Ha megvan a 20, meg ezzel a szétfaragott választási körzetekkel és töredékszavazati számítással sem lesz meg a 2/3 (47%-al 😂), 25-nel meg az abszolút többség sem valószínű, úgyhogy igen….
A Mi hazánk nem lesz soha egyedüli kormánypárt, ez tény, de amennyiben megvan az a 20-25% nagyon erős féket tud jelenteni a volt és jelenlegi fasszopoknak…. Ezzel mar előrébb lennénk
Lehet dafke protesztből rájuk szavazni,de ugyanaz a dilemma mint a jobbiknál 14-18 után.
Van egy plafon amit nem tudnak megugrani,olyan 20% körül.
A másik fele a külföldi nyomás.
Ha esetleg kormányzásra kerül a sor, a mihazánk nyer,mindenki boldog,és kézakézben futunk a naplementébe.
És pofánvág a külföldi valóság mint a Haider féle ausztriát.Csak 3x padlógázon.
Eddig is kifelé állt a libsi európából a szénánk,de úgy a mihazánkkal szerintem szembeszélbe pisálás lenne.
...vagy a legkisebb rosszat választani.
Amúgy nekem a libernyákok és komcsikkal szemben olyan erős ellenérzéseim vannak már, hogy bármi és bárki, csak ők ne.
Szerintem meg de. Egy gondolkodásra képes (és még nem is okos) embernek képesnek kell lennie felülemelkednie a vágyain, az elképzeléseit a valósághoz kellene tudnia igazítani.
Van egy plafon amit nem tudnak megugrani,olyan 20% körül.
A másik fele a külföldi nyomás.
Ha esetleg kormányzásra kerül a sor, a mihazánk nyer,mindenki boldog,és kézakézben futunk a naplementébe.
És pofánvág a külföldi valóság mint a Haider féle ausztriát.Csak 3x padlógázon.
Eddig is kifelé állt a libsi európából a szénánk,de úgy a mihazánkkal szerintem szembeszélbe pisálás lenne.
Amúgy nekem a libernyákok és komcsikkal szemben olyan erős ellenérzéseim vannak már, hogy bármi és bárki, csak ők ne.
Ha nem lesz 2/3 akkor mitől lesz neked jobb?
https://index.hu/belfold/2021/...
(Persze az x az egy jelzés is lehet, kit törölnék el, ha lehetőségem lenne...)
Mottó: "Geci ez mind!" 😂