Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megvan a 20, meg ezzel a szétfaragott választási körzetekkel és töredékszavazati számítással sem lesz meg a 2/3 (47%-al 😂), 25-nel meg az abszolút többség sem valószínű, úgyhogy igen….
Ja, körbe akarnak bennünket aszfaltozni: https://www.kalohirek.hu/szakm...
Vannak szintek, ahol alkalmazzák.
Mocskos diktatúra. 😆
Azzal, a fene nagy demokráciával is óvatosan kellene bánni!
Volt a jobbik 18 % on amig még ezek is benne voltak,lett nagy fék?
A Mi hazánk nem lesz soha egyedüli kormánypárt, ez tény, de amennyiben megvan az a 20-25% nagyon erős féket tud jelenteni a volt és jelenlegi fasszopoknak…. Ezzel mar előrébb lennénk
😂
Lehet dafke protesztből rájuk szavazni,de ugyanaz a dilemma mint a jobbiknál 14-18 után.
Van egy plafon amit nem tudnak megugrani,olyan 20% körül.
A másik fele a külföldi nyomás.
Ha esetleg kormányzásra kerül a sor, a mihazánk nyer,mindenki boldog,és kézakézben futunk a naplementébe.
És pofánvág a külföldi valóság mint a Haider féle ausztriát.Csak 3x padlógázon.
Eddig is kifelé állt a libsi európából a szénánk,de úgy a mihazánkkal szerintem szembeszélbe pisálás lenne.
...vagy a legkisebb rosszat választani.
Amúgy nekem a libernyákok és komcsikkal szemben olyan erős ellenérzéseim vannak már, hogy bármi és bárki, csak ők ne.
Ez is lehetséges indok. A kétharmaddal semmi baj. Demokrácia van, a választók így akarták.
Namostőszintén.
Ha nem lesz 2/3 akkor mitől lesz neked jobb?
Pipíííííííí! 😆

https://index.hu/belfold/2021/...
Ugyanezt mondom… leírtad a kritériumokat, más nem maradt 😁
Mire gondoltál? Ha csak.a fideszesélyes akkor kizárólag rászavazni? Pont emiatt lett azbelső két harmad.
Szerintem meg de. Egy gondolkodásra képes (és még nem is okos) embernek képesnek kell lennie felülemelkednie a vágyain, az elképzeléseit a valósághoz kellene tudnia igazítani.
Pláne ha azt vesszük hogy a videón még ereszcsatorna sem volt sehol. 😂
Realitásnak sok oldala van választáskor......nem.csak valami mellett hanem valami ellen is lehet szavazni ha jól csinálja az ember.
Nyilván, de ők.meg nem.rugnak labdába. Ellenben jó lenne ha bejutnának a parlamentbe.
Hát... a realitásokat egy okos ember azért figyelembe veszi.
De én nem írtam, kire tettem/teszem az x-et.
(Persze az x az egy jelzés is lehet, kit törölnék el, ha lehetőségem lenne...)
Állítólag meglepően nagy sebességgel.....
De csak lefelé 😂
Mi hazánk? 😉 mert az egzakt leírásból más nem lehet 😁
A választások előtt nem szabad hogy feledésbe merüljön ez az "aranyember", aktuális alkotmányunk legfőbb szerzője.

Mottó: "Geci ez mind!" 😂