Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszta,de jol uszik a feher kocsi.

http://youtu.be/lc3IWU4r2uA
45db-ot toltok egy 1A 12v os toltovel. 😆
Nem a leomlo a gond,hanem hogy egyben ez a katalizator is.
nem tudom szétszedni mert egy vízhatlanított csőben van így egyesével nem lehet tölteni
akkor kint töltöm az udvaron egy vas vödör alatt 😁
Feltölti, de vigyázz, mert a kínai gagyi töltők előszeretettel 4.3V-ra töltik, aztán ha az egyik párhuzamosan kötött cella zárlatba megy, akkor a másik kettő elég áramot ad hozzá, hogy felrobbantsa, szóval hivatalosan nem ártana ilyenkor valami biztosíték féle minden cellához, de mindenesetre ne gyúlékony környezetben töltsed.
ha van 3 db "jóféle izmos" 18650 párhuzamba kötve, akkor szerintetek a gagyi kínai töltő amibe 1db lehet tenni fel fogja tudni tölteni? idő nem lényeges ha 2 napig tölti nem érdekel
készül a vízalatti kamera aztán nincs mivel tölteni csak a gagyi lámpákhoz adott töltők vannak itthon
Mondjuk az is igaz hogy a tököm se vacakolna ilyen gagyi leömlővel.
Vagy bontó, vagy bolt, ha meg drága vagy szar, rozsdamentes acélcsőből csinálnék egy újat.
Simán meghegesztettük a törött satut is ilyen öntvény pálcával, és jó is lett. Nem volt semmi macera.
Ha az ember a munkahelyről hozza akkor nem drága az 😆
Koszi,de inkabb rabizom profi hegesztore minthogy en probalkozzak.
Szerintem.
kályhával jártunk úgy hogy felmelegítettük disznó perzselővel megvarrtam, kihűlt és lejött
felfűtöttük fával aztán amikor kezdett bordó lenni adtunk neki a disznó perzselővel, egész világos piros lett aztán lett hegesztve
azán az rajta maradt
de volt olyan sparhelt karika amit lehetetlen volt hegyeszteni mert mindig lejött, ha piros volt ha nem, a végén már nem volt anyag amihez lehetett volna varrni
satut is próbáltunk taknyolni az se fogta meg
Hegeszteni nem vállalom, mert nem tudom garantálni, hogy jó lesz. Van itthon 2 féle öntvény pálca, küldhetek pár szálat, ha akarsz szopizni vele... mindenképp fel kell jól melegíteni az egészet, mert ez a szivacsosra kiégett szar anélkül megreped. Belebaxod egy zsák izzó grill faszénbe, kicsit fújod hajszárítóval, oszt' csá.
Ilyen paraszt-technológiával utoljára LADA leömlőt gányoltam, kb. 30 évvel ezelőtt, az sikerült.
Igen, hegesztettem! Attól függ kinek értelmetlen, itt jelen esetben max. 3 elektródára lenne szükség kb. 1500ft.
hegesztettél már ilyennel? kályha törést csináltam néhányat, volt amit piros izzásig fel kellett melegíteni megvarrni és lassan kihűteni
kb 3ból 1x sikerül
nagyjából értelmetlen az öntvényekkel szarolni mert drága a pálca
hülyeségeken vitatkoztok(kezeitszéttáró) Az, hogy egy ilyen pillekönnyű vékonydongájúszarral, mint pl. 1000 gixi, zx10, szerintem 200 km-er lehet az a távolság amit izületi és gerinc bántalmak nélkül még kibírható talán(fetrengős) Ha én 1 nap alatt szertnék motorral 6-8 száz kilómétert elmotorozni akkor hagynám a faszba a gizda vasakat küszködjön, szenvedjen rajta aki akar. Erre a célra busa vagy nagy zizi. -egyébként a 9-es is hozzávetőleg kényelmes motor volt hosszútávra(kezeit széttáró)
Biztos?
Eddig egy kijelentesed se jott be. 😆
zotyám nálad mindenféle képen(fetrengős)
Mondon,futok par kort feszbuk nelkul elotte.
Ami kivancsiva tett hogy 4 repedes? 😆
Ja,de nem,ha egy mod van ra.
A hovedot szar levenni.
Csoportokat érdemes megnézni.Nekem már nagyon sok mindenhez hozzásegített a kollégámon keresztül.
Nevetsz de ha 2havonta újra kell csináld akkor is egyszerűbb mintha kicseréled vagy hegeszteted
Ne szenvedj vele, bontsd el!
Hat.........inkabb kihagynam,majd ha vegkepp ketsegbeesem alaszallok.
Sokszor a legsötétebb bugyrokból kerülnek elő a legjobb dolgok.
Haladunk.
Szilvalekvar nem jo?