Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is hegesztettem annak idején a Trabi leömlőjét egy hegesztő mesterrel, jó is lett, hazavittem felszereltem és a csavar meghúzásakor megint eltört ugyanott.
Irigy nem, csak balfasz..... 😊
Irigy vagy 😆 meg balfasz 😀
Mert megérdemlitek! 😆
Sejtettük
A tiéddel, a Zoliéval, meg a Mamlaszéval nagyon szívesen. 😂
Igazából semmitse.....egy merő rettegés és bizonytalanság az élete, de ugy gondolja a nemzetgazdasághoz meg kurvára ért 🙂 kicsibe nem megy de nagyba tudná 😄 bár az is igaz hasonlóan a politkusokhoz ő is más faszával verné a csalánt 🙂
Bontott fél PET-es sör elrakva másnapra 😅 ez télleg elég szánalmas... miközben a daruk meg gecidrágák... valamit te nem csinálsz jól 🙁
újjájjahejjit 😁
biztos lesz, aki meggenteli neked, sztem nem nagy kihívás.
Borzalmas,vagy szanalmas......... 😆
Esetleg mindketto.
A második fele. Az első lecsusszant tegnap.... 😍
Argus,kettespetbol. 😆
Degeszre zabálva pihegek a számítógép előtt, és próbállak téged bosszantani. 😆
Ha magamhoz térek egy kicsit, akkor majd iszom egy fél sört a hűtőből. 😂
mindörökké, ez a minimum
Esik bazdmeg,es most pihengetek.
Te miafaszt csinalsz? 😆
szerinted mennyit számít az a plusz fél méter ami az f astrán van?
kurva sok bizgere van ami a beindítás után pár percig jelent valami pluszt a zöldülésnek, főleg a dízeleknél
én azt láton hogy egy minimális, szinte mérhetetlen előny miatt beáldoznak túl sok mindent, amit a felhasználó fizet ki
Élt 20 évet - mennyit kellett volna?
Az, hogy neked mint jól prosperáló vállalkozónak a saját szabadideje kellene hogy a legértékesebb legyen. Neked most motorozni kéne vasárnap (ha egyszer az a hobbid) nem pedig roncsokon fillérbaszni. Vidd el szerelőhöz au AUTÓT (nem a több óra melóval kiberhált alkatrészt, hanem a járóképes, komplett kocsit!), ő majd megoldja, az az ő dolga - a te dolgod csak kifizetni.
Igazabol nem lehuzas,csak minel gyorsabb bemelegedes miatt van egyben.
Kiszedtem,elviszem hegesztonek,ha sikerul visszarakom.Ha nem keritek egy bontottat.
Mi ezen a nehezen erthető?
ez a fejlődés
nem az autóké hanem a lehúzásoké
az emberek meg veszik, még akkor is ha kurvára nincs rá szükségük
Baszki te üzletember vagy. Egy üzletember meg nem gondolkodhat úgy, hogy "szenvedjünk vele pár hetet - az ingyen van - de bírja még ki egy kicsit ez a szar". Az üzletember mérlegel, és helyes döntéseket hoz.
A kételkedés viszi előbbre a világot.
Ketelkedem hogy te darukat tervezel. 😆
Mondtam már: a katalizátort add el, a többit meg bontsd el. Jobban kijössz a buliból....