Ne velem vitatkozz, én utálom a vízparton döglést ha Balaton-part, ha Adria. 😂
(Kirándulni, hegyek közt csavarogni, fotózni, jókat sederinteni a szerpentineken - ez az én világom).
Számomra a Balaton értelmetlenül drága, főleg hogy utálom a tömeget, meg az egészet (a vízparton döglést, tömegben) úgy ahogy van...
Horvátországból (ha már Szlovéniától ide kanyarodtunk... 😀) kizárólag a Plitvicei-tavak érdekelnének, de az is csak túristaszezonon kívül. Nem, még nem voltam, de el fogok menni egyszer.
3 éve majdnem összejött (de nem kaptunk egyszerre szabit a nejemmel, így végülis elmaradt a dolog), és akkor nézegettem a szállás, stb. árakat. Nem volt olcsó, na. Mi ezért (is) járunk Erdélybe mindig: nagyon szép, nem felkapott (aránylag kevés ember még mindig), jó a kaja és a kiszolgálás, és az utóbbi tíz év nem kicsi áremelkedései után is kb. olcsóbb, mintha az ember itthon maradna a seggén.
Tévedsz, meló ügyben, egy Iveco furgon utasaként jártam Postoinában, 2 napig. A kaja kb. háromszor drágább volt mint itthon, a jégbarlang belépője meg akkor volt vagy ötezer forint, amikor itthon az Aggteleki cseppkőbarlang leghosszabb túrájáért nem kértek még 2 db ezrest sem. (Ez volt a "célprémium" a kissé macerás útért, az akkori melóhelyem fizette - szép volt, jó volt, pedig télen voltunk, bazi nagy hóakadályok között álltunk órákig).
először minden érdekes
tuti lehetett volna jó útbonakat találni, az se érdekelt volna hogy 2 napig tart
endúról a pálya halál 120 felett elég jól tol a szél hátra 140 körül már erősen kell kapaszkodni
Igazából a határtól még nem,de zágrábtól egybefüggő érdektelen falvak és relatíve nagy forgalom miatt lassan lehet haladni,ha szereted egyszer próbáld ki. 😄
egyik évben majdnem rábeszéltek engem is, de én a zegzug kis falusi utakon akartam menni nem pályán, a többiek meg nem
igazándiból a plitvicei tavak érdekeltek volna nem a tenger
nem kell odamenni
drága szopós stb, kell keresni másik helyet...
ez a horvátország olyan lett mint az ájfón, akinek nincs azt már kinézik, hiába egy rakat fos az egész
(Kirándulni, hegyek közt csavarogni, fotózni, jókat sederinteni a szerpentineken - ez az én világom).
Számomra a Balaton értelmetlenül drága, főleg hogy utálom a tömeget, meg az egészet (a vízparton döglést, tömegben) úgy ahogy van...
Horvátországból (ha már Szlovéniától ide kanyarodtunk... 😀) kizárólag a Plitvicei-tavak érdekelnének, de az is csak túristaszezonon kívül. Nem, még nem voltam, de el fogok menni egyszer.
3 éve majdnem összejött (de nem kaptunk egyszerre szabit a nejemmel, így végülis elmaradt a dolog), és akkor nézegettem a szállás, stb. árakat. Nem volt olcsó, na. Mi ezért (is) járunk Erdélybe mindig: nagyon szép, nem felkapott (aránylag kevés ember még mindig), jó a kaja és a kiszolgálás, és az utóbbi tíz év nem kicsi áremelkedései után is kb. olcsóbb, mintha az ember itthon maradna a seggén.
Megalofaszt.
https://www.google.com/amp/s/2...
Erre írtam, hogy 2004-ben is SOKKAL drágább volt, mint itthon.
már reggelre se megy 25 alá a hőmérséklet
a narancs is érik 😀
tuti lehetett volna jó útbonakat találni, az se érdekelt volna hogy 2 napig tart
endúról a pálya halál 120 felett elég jól tol a szél hátra 140 körül már erősen kell kapaszkodni
igazándiból a plitvicei tavak érdekeltek volna nem a tenger
drága szopós stb, kell keresni másik helyet...
ez a horvátország olyan lett mint az ájfón, akinek nincs azt már kinézik, hiába egy rakat fos az egész