Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igaz.Ott a pont.Pipi hozzaszolt?
Sose olvasom amit ir. 😆
De legalább hozzá tud szólni a témához, nem úgy, mint Bogyó meg Pipi, akik 20 éve 1x jártak arra, aztán meg most itt osztják az észt 😁
Mert ez ott a turistáknak van csinálva, nem az experteknek
Ahh,a megnyilatkozasaidbol csak es kizarolag a magyarutalat sut,ez bullshit csak porhintes.Annak is szar.
A megoldas evyszeru,elvezd az eletet,szerezz annyi migrit amennyit akarsz,csak hagyd ki a hatar innenso oldalat,es nagyon boldog felvilagosult es trendi leszel.
Rasszista?
Lehet így is mondani, mert ugyan színtől, vallástól, szexuális beállítottságtól függetlenül, de tényleg utálok minden balfaszt :-)
Na most ugyan ez a Wachau-ba egész más kategória. Négy nap kellett hogy igazán átérezzem :-)
Bar ha belegondok asszem beadvanyt fogok benyujtani ausztria ellen hogy kinevelnek ennyire rasszista embereket mint te. 😆
Tavaly voltam ilyen legendás borfesztiválon. Badacsonyban. A madár sem járt ott rajtunk kívül. A kis decis kóstoló adagok 400-900 forintba kerültek, a borászok nem voltak a standjaikban, csak valami nyári munkás egyetemisták, akiknek fingjuk sem volt a borokról...Fél óra alatt elköltöttem 10.000 Ft-ot, hangulat, látnivaló nem volt...ha nem csináltam volna pár képet, már rég elfelejtettem volna az egészet...
Kizart hogy megfelejen a mennyisege neked.Szoval ha esetleg valaki kopogtat atkuldjuk neked oket,es majd az amazonrol be tudod rendelni. 😆
Minden éven megpróbálom. Minden éven bebizonyítja, hogy jó hely lenne emberek nélkül...de majd lassan lesz elég migráns vendéglátós, aztán akkor lesz remény színvonalra :-)
Fuss neki ujra.
https://welovebalaton.hu/
https://ilovebalaton.hu/

Vagy tudod mit,ne,hagyd ki,menj mashova,jo messzire,vagy kozel,csak hegyeshalomig ne juss el. 😁
Pontosan tudom, minden évben van egy kis Balaton is. Az esélyt megkapja, de nem él vele. Minen évben meg kell állapítani, hogy tipikus magyar narancs, kicsi, kesernyésen savanykás, de a miénk...
Nem drága ott a csapolt sem.
Szerintem nincs kotelezo balaton latogatas, szoval ha nem tetszik maradj otthon.
Az utobbi idoben nem csak a heringkent pirulas van a balatononon sem, ban borturizmus, gasztronomia, olvastad a cikket vagy csak dol beloled az okossag?
Pedig figyel mert látja hogy mindenki csak lop, neki meg nem jut 😁
A pet palackos sörrel nem összeegyeztethető a tengerparti kikapcsolódás értékelése.......
Honnan tudná? Az asztal alól, a szatyorból nehéz kilátni.
Hú, ha tudnád, mennyi mindent tud nyújtani Horvátország, ami nem vízparton döglés...
Mindent is tud!!
Az ár csak egy dolog. Ár-érték arányban messze veri a Balatont. Mivel olyan szintü igénytelenségbe nem mennek át, mint amit a Balatonon tapasztalni, így valóban, ha a kínálat alját nézzük, akkor drágább az Adria...
Erdelyt birja.
Akkor mi az ami nem egy rakat fos szerinted?
Keteselyes.
Fogja tudni, vagy problémamegoldás lesz?