Ahh,a megnyilatkozasaidbol csak es kizarolag a magyarutalat sut,ez bullshit csak porhintes.Annak is szar.
A megoldas evyszeru,elvezd az eletet,szerezz annyi migrit amennyit akarsz,csak hagyd ki a hatar innenso oldalat,es nagyon boldog felvilagosult es trendi leszel.
Tavaly voltam ilyen legendás borfesztiválon. Badacsonyban. A madár sem járt ott rajtunk kívül. A kis decis kóstoló adagok 400-900 forintba kerültek, a borászok nem voltak a standjaikban, csak valami nyári munkás egyetemisták, akiknek fingjuk sem volt a borokról...Fél óra alatt elköltöttem 10.000 Ft-ot, hangulat, látnivaló nem volt...ha nem csináltam volna pár képet, már rég elfelejtettem volna az egészet...
Minden éven megpróbálom. Minden éven bebizonyítja, hogy jó hely lenne emberek nélkül...de majd lassan lesz elég migráns vendéglátós, aztán akkor lesz remény színvonalra :-)
Pontosan tudom, minden évben van egy kis Balaton is. Az esélyt megkapja, de nem él vele. Minen évben meg kell állapítani, hogy tipikus magyar narancs, kicsi, kesernyésen savanykás, de a miénk...
Szerintem nincs kotelezo balaton latogatas, szoval ha nem tetszik maradj otthon.
Az utobbi idoben nem csak a heringkent pirulas van a balatononon sem, ban borturizmus, gasztronomia, olvastad a cikket vagy csak dol beloled az okossag?
Az ár csak egy dolog. Ár-érték arányban messze veri a Balatont. Mivel olyan szintü igénytelenségbe nem mennek át, mint amit a Balatonon tapasztalni, így valóban, ha a kínálat alját nézzük, akkor drágább az Adria...
Sose olvasom amit ir. 😆