Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minekakarsz egyenesen menni? 😆
Lemondtam idenre kurz-rol. 😆
Remelem jovore nala is hulyebb libsi banda lesz ott. 😆
Esetleg a rezzenéstelen iránytartás, egyenesfutás......nekem folyamatosan nehéz motorjaim voltak, meg lehet szokni.....a vázgeometria talán kompenzálhat valamelyest.... de ugyanakkor ez a plusz suly adott esetben jelentős hátrány is tud lenni
Hacsak ki.nem kerüli ausztriát 🙂
Na hát okosabbak nem lettünk hogy milyen japán vackod van 🤷🏼‍♂️ Egyszerűbb lenne leírni hogy mi a kódja mint a wikit linkegetni.
Fogalmam sincs. Nem követem az életedet.
Ha fireblade, az vicces lenne 170kulósan 😂😂
Muti.
Hát pedig de
Nem.
Szerinted?
Milyen motorod van neked ami 170kg ?
Mindkettő száraz.
pádisról lefelé egész jót verettünk robogókkal ott hétköznap nincs nagy zsúfoltság
az a baj hogy eléggé hülye vagyok és elfelejtem mindig merre járunk, mert van még egy fasza út nem túl messze a határtól ami ilyen agresszív visszafordítós, ha arra járok megismerem mert nekimentem egy út széli oszlopnak amikor azt hittem gp pilóta vagyok 😁
ott azért kicsit befostam mert nincs korlát és majdnem leestem a szakadékba, de szerencsére volt egy beton oszlop aminek neki tudtam menni és megfogott
Horvat-szloven vonal barmikor.
Az a ket hires ut kivetelevel mind zsufolt,vagy szar,vagy epp felujitjak es azert szar,nyugatra legalabb tobb valasztas van,de az alpina-fogarasert ennyit menni felesleges megint.
Majd terjunk visza 10 ev mulva mikor mindent rendbetettek.
Szerintem a Szputnyikkal te sem.... 😂
múltkor mondtad nem fogsz menni többet románia irányába mert szar
bejönnek a hűvösebb őszi napok szerintem megyünk egy kört a gyerekkel ha nem lesz újabb vírus mizéria
Ez igy nem igaz.Te nem mesz nyugatra.
Csak a tiedhez dry weight van irva az rrrrrrr hez meg wet weight.
ez már nem fog kiderülni, te nem motorozol romániában én meg nem motorozok nyugaton
meg most amúgy is valami sima fos gumi van a motoron amivel nem lenne fair a verseny, mert én bütykössel úgy rommá verném az angol betegedet a fasza kis murvafelhordásos román visszafordítókban, hogy utána egyből tennéd fel a jófogásra áron alul csak takarodjon a háztól minél előbb 😂
Így van, az enyém 170 az új 190,ez köszönhető a sok elektronikának és a zöldülés miatt a kipufogónak többek között.
Nekem csak centis van,fosok is,de tuti gyorsabb vagyok a kavedaralonal. 😆
szar duma, olyan helyen ahol kilométereken át az út szélére se tudsz nagyon leállni
de bevallami még az se vallja be hogy fosik akinek 3 centis majré van oldalanként