Esetleg a rezzenéstelen iránytartás, egyenesfutás......nekem folyamatosan nehéz motorjaim voltak, meg lehet szokni.....a vázgeometria talán kompenzálhat valamelyest.... de ugyanakkor ez a plusz suly adott esetben jelentős hátrány is tud lenni
pádisról lefelé egész jót verettünk robogókkal ott hétköznap nincs nagy zsúfoltság
az a baj hogy eléggé hülye vagyok és elfelejtem mindig merre járunk, mert van még egy fasza út nem túl messze a határtól ami ilyen agresszív visszafordítós, ha arra járok megismerem mert nekimentem egy út széli oszlopnak amikor azt hittem gp pilóta vagyok 😁
ott azért kicsit befostam mert nincs korlát és majdnem leestem a szakadékba, de szerencsére volt egy beton oszlop aminek neki tudtam menni és megfogott
Az a ket hires ut kivetelevel mind zsufolt,vagy szar,vagy epp felujitjak es azert szar,nyugatra legalabb tobb valasztas van,de az alpina-fogarasert ennyit menni felesleges megint.
Majd terjunk visza 10 ev mulva mikor mindent rendbetettek.
múltkor mondtad nem fogsz menni többet románia irányába mert szar
bejönnek a hűvösebb őszi napok szerintem megyünk egy kört a gyerekkel ha nem lesz újabb vírus mizéria
ez már nem fog kiderülni, te nem motorozol romániában én meg nem motorozok nyugaton
meg most amúgy is valami sima fos gumi van a motoron amivel nem lenne fair a verseny, mert én bütykössel úgy rommá verném az angol betegedet a fasza kis murvafelhordásos román visszafordítókban, hogy utána egyből tennéd fel a jófogásra áron alul csak takarodjon a háztól minél előbb 😂
szar duma, olyan helyen ahol kilométereken át az út szélére se tudsz nagyon leállni
de bevallami még az se vallja be hogy fosik akinek 3 centis majré van oldalanként
Remelem jovore nala is hulyebb libsi banda lesz ott. 😆
Ha fireblade, az vicces lenne 170kulósan 😂😂
az a baj hogy eléggé hülye vagyok és elfelejtem mindig merre járunk, mert van még egy fasza út nem túl messze a határtól ami ilyen agresszív visszafordítós, ha arra járok megismerem mert nekimentem egy út széli oszlopnak amikor azt hittem gp pilóta vagyok 😁
ott azért kicsit befostam mert nincs korlát és majdnem leestem a szakadékba, de szerencsére volt egy beton oszlop aminek neki tudtam menni és megfogott
Majd terjunk visza 10 ev mulva mikor mindent rendbetettek.
bejönnek a hűvösebb őszi napok szerintem megyünk egy kört a gyerekkel ha nem lesz újabb vírus mizéria
meg most amúgy is valami sima fos gumi van a motoron amivel nem lenne fair a verseny, mert én bütykössel úgy rommá verném az angol betegedet a fasza kis murvafelhordásos román visszafordítókban, hogy utána egyből tennéd fel a jófogásra áron alul csak takarodjon a háztól minél előbb 😂
de bevallami még az se vallja be hogy fosik akinek 3 centis majré van oldalanként