1935 ft volt 2,5 deci hammerite festék, lassan arany árban lesz
4-5 éve ha jól emlékszem ilyen 700ft körül volt, akkor festettem a gázcsöveket utoljára
én fel is rúgnán a gecibe azt a pincért aki ilyen-ennyi kaját kihozna nekem
egy teszkós ingyenes kóstoló helyen ez az adag még elmegy de étteremben ez már bútortörést eredményezne
ebből is látszik hogy az alföldi boroknak párja nincs
kiskőröson ha ilyen fesztivál van kb mozdulni se lehet, igaz csak 1x voltam de annyi emberrel kellett inni hogy kb 2 óra múlva már alig tudtam menni
mondtam az asszonynak vigyen haza mert ha itt maradok ebből sugárban hányás lesz
nem vagyok egy társasági lény de annyi ismerőssel kellett inni, hogy az alkoholtól elszokott kis szervezetem gyorsan károsodott
mondjuk én nem költöttem egy forintot se egy ilyen helyen tök sok helyen van ingyen a kósoló
bazmeg, hogy tudnék?(haját tépő) Amikor itt legalább négy önjelőlt villamosmérnök azon vitatkozik, hogy mitől melegedik el az obis kábeldobom, válasz meg még azóta sincsen te mernéd még egyszer bedugni?(kérdőjeles)
4-5 éve ha jól emlékszem ilyen 700ft körül volt, akkor festettem a gázcsöveket utoljára
Mondjuk a franc se nézne oda be......
egy teszkós ingyenes kóstoló helyen ez az adag még elmegy de étteremben ez már bútortörést eredményezne
kiskőröson ha ilyen fesztivál van kb mozdulni se lehet, igaz csak 1x voltam de annyi emberrel kellett inni hogy kb 2 óra múlva már alig tudtam menni
mondtam az asszonynak vigyen haza mert ha itt maradok ebből sugárban hányás lesz
nem vagyok egy társasági lény de annyi ismerőssel kellett inni, hogy az alkoholtól elszokott kis szervezetem gyorsan károsodott
mondjuk én nem költöttem egy forintot se egy ilyen helyen tök sok helyen van ingyen a kósoló
Minden boltbamenetel előtt
Úgy olvastam kiskőrös környékén kötelező lesz az oltás és kiszűrik a trükközőket is(kezeit széttáró)
Egyrészt mert fos, másrészt meg hülye vagy
😀
Ha egy hoszabbitot nem tudsz hasznalni. 😆