Bogyó, nene kergess ábrándokat.
Itt egy videó, itt a kurva, az, hogy miről akar utcafórumot és éppen most mi pattant ki körülötte - de szerintem ez inkább még nagyobb felhajtást generálna - nézd meg, hányan mentek el, hányan vannak azon az utcafórumon.
mondom, a helyszín, az ok, a botrány mindegy, semmit ne nézz, csak azt, hogy hányan vannak a fórumán...
ne nézd a közvéleménykutatókat, ne higyjél a 168 tórának, a zsindexnek, a népszarának. Vedd le a hangot és csak nézd, keresd a nézőket, egyszóval a támogatását a ribancnak.
Pont most láttam reggel a jurónyúzon (fogadjuk el, hogy az nem fidesz média 😁) hogy nyilatkozott valami főmufti, hogy az eju köccségvetéséből 150 milliárd EUR rossz helyre ment, ill. nem jól dokumentált, pénzmosás gyanús, stb...
Mondjuk ebből jó lőrincünk ellopott 1-et, a maradék 149 hova lett? nem rémlik, hogy más országot is permanensen basztatnának az EU támogatások átláthatatlansága miatt 🙁
...vagy itt működik a jó ballibsi módszer: csak akkor hír és törvénytelen - ha nem mi csináljuk! 😆
Bízni mindenkiben bízom.
Lehetnél a pártunk egyik tagja.F2 a kirakat mert becsületes pofija van,te a másodvonal,én meg a pénztáros.
Mert tudok költeni. 😆
Itt egy videó, itt a kurva, az, hogy miről akar utcafórumot és éppen most mi pattant ki körülötte - de szerintem ez inkább még nagyobb felhajtást generálna - nézd meg, hányan mentek el, hányan vannak azon az utcafórumon.
mondom, a helyszín, az ok, a botrány mindegy, semmit ne nézz, csak azt, hogy hányan vannak a fórumán...
https://www.origo.hu/itthon/20...
ne nézd a közvéleménykutatókat, ne higyjél a 168 tórának, a zsindexnek, a népszarának. Vedd le a hangot és csak nézd, keresd a nézőket, egyszóval a támogatását a ribancnak.