Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó, nene kergess ábrándokat.
Itt egy videó, itt a kurva, az, hogy miről akar utcafórumot és éppen most mi pattant ki körülötte - de szerintem ez inkább még nagyobb felhajtást generálna - nézd meg, hányan mentek el, hányan vannak azon az utcafórumon.

mondom, a helyszín, az ok, a botrány mindegy, semmit ne nézz, csak azt, hogy hányan vannak a fórumán...

https://www.origo.hu/itthon/20...

ne nézd a közvéleménykutatókat, ne higyjél a 168 tórának, a zsindexnek, a népszarának. Vedd le a hangot és csak nézd, keresd a nézőket, egyszóval a támogatását a ribancnak.
B+ már itt van,finnországból. 😂

http://youtu.be/wfNJCtTZkHA;t=222s
Attól még lehet lölö-zni meg o1g-zni.
Minnyá bogyó benyomja. 😂
megtaláltam. de ez ahogy Zoli mondja, ez a pénzmosás az eu területén, ami nem költségvetési pénz
biztos, hogy euronews? mert nincs fent rajta ilyen....
Monyuk ez pont nem költségvetési pénz,hanem bűncselekményekhez köthető pénzmosási pénzeltüntets.
Úgy ám blokk 28 országban vagy csak nálunk? 😆
Pont most láttam reggel a jurónyúzon (fogadjuk el, hogy az nem fidesz média 😁) hogy nyilatkozott valami főmufti, hogy az eju köccségvetéséből 150 milliárd EUR rossz helyre ment, ill. nem jól dokumentált, pénzmosás gyanús, stb...
Mondjuk ebből jó lőrincünk ellopott 1-et, a maradék 149 hova lett? nem rémlik, hogy más országot is permanensen basztatnának az EU támogatások átláthatatlansága miatt 🙁
...vagy itt működik a jó ballibsi módszer: csak akkor hír és törvénytelen - ha nem mi csináljuk! 😆
OK,Akkor utalok. 😇
az lehet... pénz közelébe nem mehetsz 😂
Pedig pont a fidesz színű renyó kliók kisajátítása lesz potom pénzért a programom egyik alapköve. 😆
én is ezt mondom, ilyen opció nincs 😂
Pedig annyi rozsdás furgonod és használt kínai ceruzaelemed lehetne, hogy ihaj! 😂
Ilyen nincs. 😎
már megbeszéltük, hogy te nem juthatsz a pénztár közelébe 😂
Ha a tied,kettőzött erőfeszítéssel. 😂
Ha van és nem az enyém,.................kurvára tudok úrizálni. 😂
Te csak fillérbaxni tudsz, mint az Ini. 😆
Ja nem kis: sokkal profibban!
Bízni mindenkiben bízom.
Lehetnél a pártunk egyik tagja.F2 a kirakat mert becsületes pofija van,te a másodvonal,én meg a pénztáros.
Mert tudok költeni. 😆
Szép vagy.
Nem bízol a főnibe?
Pozitívan kell hozzáállni!
Álljál féllábon addig. 😂
Neked műtétileg eltávolították a maradék agyadat is? 😂
Nade a pártelnöke az elszámoltató................csak nem.............. 🤔
Bízom benne hogy a lemondását jelenti be.... 😘