nem egy nagy eszközigényű ini(fetrengős) Viszel egy gázpalackot fazekat vizet találsz ott is. Legyen nálad sószóró meg selyempapír(fetrengős) Meg tudni kell a reklámdumát(fetrengős)
ITT A FINOM MÉZÉDES AMERIKAI KUKORICA (fetrengős)
Haver most volt a családdal
Azt mondja a főtt kukorica 200 forinttal lett több mint múlt évben, a többi nem észrevehető
Az éttermi számla se igen több mint felénk
Lellén voltak ami nem egy Aranypart de azért nem is putri
Mondott több árát is de mivel nem érdekelt meg sem jegyeztem
Csak a kukorica maradt meg hogy lehet érdemes lenne ott árulni
De ennek kivitelezésére még alszom párat
90-es -évek vége felé amikor a púpos rönó 4-esek voltak a rendőrautók még ott akkor sokkal olcsóbb volt mint magyarország(kezeit széttáró) majd olyan 2002-2004 körül is voltam kint akkor lett magyar országgal kb. egyező az ár. Akkor lett az a duma, hogy inkább horvátba megyünk nyaralni, mert ugyanannyi mint a balatonnál csak pár órával többet kell autózni(kezeit széttáró) 2008-ban már több mint 2x annyiba került minden(kezeit széttáró) Emléxem akkor nagyott ugrottak nálunk az üzemanyag árak napi szinten téma volt a magas üzemanyagár a hiradóba(kezeit széttáró) Nem baj mondom, ha kiérünk horvátba majd megtankolunk(kezeit széttáró) A döbbenet akkor ért, hogy ott az üzemanyag árak még egy félszer annyiba kerültek mint nálunk(fetrengős) Akkor értettem meg miért áll a kamionsor a magyar oldali benzinkútnál, mikor nálunk ilyen qrva drága a gázolaj(fetrengős)
mi azt a kárlovacskó sört ittunk az nem volt olyan drága de már akkor is volt 250 ft egy doboz 2008 ban, mi itthon az aranyhordót 99-ért ittuk sőt volt még néha akcióban 80-ft-ért dobozos sör. Az üveges rákóczi meg ilyenek betét nélkül 60 egypár forintok voltak akkortájt nálunk(puszit küldő)
hát pont erről beszélek( 2008 ban is hasonlóak voltak horvátban az árak mint most akkor mi változott? Mi lett olyan őrült drága?
ha a kólát hasonlítjuk nálunk többet emelkedet százalékosan mint náluk(kezeit széttáró)
és ez drága?
2008 ból írtam árakat horvátországból amikor kint voltam. Éppen pár napja akadt a kezembe. horvátország cba 2 literes kóla 650 ft, 1 gombóc fagyi 250 ft, egy hamburger 10-12 kúna akkor olyan 42 volt a kúna tehát 4-5 forint. 4-en beültünk egy pizzériába 4 pizza 2 sör 2 üdítő 12000 ft-nyi kúna ez még most sincs ennyi magyarországon 2021-ben(kezeit széttáró) A kólád 13 év alatt csak 1 százassal lett drágább kint mit sirdogálsz? (fetrengős)
van 2 heted zotyám(kezeit széttáró) Én a helyedben nem dobálóznék 3-4 napokkal(ujjával nemet mutató)
Neked most az idő amiből a legkevesebb van(fetrengős)
Hát nem tom(kezeit széttáró) egyszer csak elkezdett hűteni,(szemeit körbeforgató) végighűtöttem vele az éjszakát ment minden mint előtte, folyni nem folyt a víz a beltéri alól(kezeit széttáró) itt én fel is adom. Az autómnál csinált ilyesmit, hogy a nagy melegben nem hűtött csak random(kezeit széttáró) annak a gázhiány volt az oka(kezeit széttáró)
Erre varjál gombot(kezeit széttáró) Te vagy a szaki neked kellett találkoznod már ilyennel(kezeit széttáró)
És igen(kezeit széttáró) innen várom a megoldást(meghajlós) Látod kéri laci is megnyerte nekem a pályázatot a dákóra(kezeit széttáró) Ahol egyáltalán azért indultam, mert bogyó feltett nekem egy linket, hogy van lehetőség ezt az autót kipróbálni(kezeit széttáró)
Azóta lett egy szabályozható bojlerem is(meghajlós) Mondjuk még mindig nem hagy aludni az a tény, hogy a kábeldobom mitől melegedett el bár szerintem ezt az egyet nem erről a fórumról fogom megtudni(fetrengős)
http://youtu.be/Ak0NpV1yxiw
ITT A FINOM MÉZÉDES AMERIKAI KUKORICA (fetrengős)
Azt mondja a főtt kukorica 200 forinttal lett több mint múlt évben, a többi nem észrevehető
Az éttermi számla se igen több mint felénk
Lellén voltak ami nem egy Aranypart de azért nem is putri
Mondott több árát is de mivel nem érdekelt meg sem jegyeztem
Csak a kukorica maradt meg hogy lehet érdemes lenne ott árulni
De ennek kivitelezésére még alszom párat
Mer ha igen akkor sokan kene a balatonra menni, nagyon sokan. 😆
Lehezmtoleg a pestiek. 😆
Kocsiban elfér és lehet sokat spórolni 😂
Vagy csak egyszerűen nem kell odamenni és haljanak éhen
ha a kólát hasonlítjuk nálunk többet emelkedet százalékosan mint náluk(kezeit széttáró)
Az éttermi árakat le se írom, az még a balcsihoz képest is 1,5-2x
2008 ból írtam árakat horvátországból amikor kint voltam. Éppen pár napja akadt a kezembe. horvátország cba 2 literes kóla 650 ft, 1 gombóc fagyi 250 ft, egy hamburger 10-12 kúna akkor olyan 42 volt a kúna tehát 4-5 forint. 4-en beültünk egy pizzériába 4 pizza 2 sör 2 üdítő 12000 ft-nyi kúna ez még most sincs ennyi magyarországon 2021-ben(kezeit széttáró) A kólád 13 év alatt csak 1 százassal lett drágább kint mit sirdogálsz? (fetrengős)
Neked most az idő amiből a legkevesebb van(fetrengős)
Erre varjál gombot(kezeit széttáró) Te vagy a szaki neked kellett találkoznod már ilyennel(kezeit széttáró)
És igen(kezeit széttáró) innen várom a megoldást(meghajlós) Látod kéri laci is megnyerte nekem a pályázatot a dákóra(kezeit széttáró) Ahol egyáltalán azért indultam, mert bogyó feltett nekem egy linket, hogy van lehetőség ezt az autót kipróbálni(kezeit széttáró)
Azóta lett egy szabályozható bojlerem is(meghajlós) Mondjuk még mindig nem hagy aludni az a tény, hogy a kábeldobom mitől melegedett el bár szerintem ezt az egyet nem erről a fórumról fogom megtudni(fetrengős)