Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a hülyék arányával megegyező megállapítás!
ez sokáig tényleg így volt, de a végére kb decembertől bevadult, hullámokban néhány héten 1500 plusz halott is volt hetente többiben ilyen 800-1200 közötti volt, ami azért nem kevés plusz
ami fura hogy a december közepén lévő heti 4000halottról semmi extra rémhír nem volt de amikor mácius körül volt 4000+ akkor nagyon tolta a média a rémhíreket(kb egy hónapig lehetett 4000 felett)
amúgy a heti 4000 olyan szám hogy ennyi előtte sosem volt az influenzás korszakban is 3500 körül volt a maximum
az biztos hogy a kivéreztetett egészségügyünk ezt a pluszt nehezen viselte, de ha nem minimálon tolták volna az elmúlt legalább 20 évben nem lett volna ennyi-ekkora probléma

mindemellett én is azt gondolom a baj nem volt akora amekkora faszságokat "csináltak" belőle
Már megint potyáznál, mi? 😁
A hülye az Te vagy - közmegegyezés van róla ebben a topikban. 😂

Nem kellene napelem sem a ceruzaelemes dácsijádhoz...
az már vámköteles nem?
te olyan,hülye vagy bogyesz, de szerencsére ez önmagában nem fájdalmas mert ordítanál(fetrengős) Sok halott most is van csak most nem mondja be a média(kezeit széttáró) Vírus előtt is volt és vírus után is lesz(kezeit széttáró) Amikor a propaganda szerint állítólag plafonig ért a szar alig néhány száz emberrel halt meg havi szinten több mint a 40 éves átlag. Zömében 70-től felfelé akiknek egyébként is kifelé állt a rúd(kezeit széttáró)
Rendelj Aliexpresszről.....
ilyen nyilat, hogy kell csinálni?
kend be kénsavval, majd az ecsetet dobd ki(kezeit széttáró)
Ja, az ellenzék "oltásellenességéről" ennyit:
Tehát látunk egy "szokásos" Origo-s cikket, ami szerint minden szép és jó. Felesleges tesztelni (kiszűrni a két oltás ellenére is védteleneket), és felesleges egy harmadik oltással védeni őket, hiszen nem is léteznek, ugye?

Más kérdés, hogy a cikk 2 táblázata is nem kicsit ellent mond egymásnak, de most ne szőrszálhasogassunk...

Arra azért kíváncsi lennék, hogyha szeptemberben beüt a mennykő és mégis csak kellene az a harmadik oltás az újbóli bezárások elkerülésére, akkor ilyen cikkek - és kormány-nyilatkozatok - után hogyan, mivel fogják tudni rávenni az embereket erre? Nagyjából maguk alatt vágják a fát....

Tudom, hogy - politikai okokból- nem szeretnék beismerni, hogy nem a legbölcsebb döntés volt az EU-s engedély nélküli, bevizsgálatlan kínai (és az orosz) vakcina alkalmazása (hiszen csak picit lett volna lassabb az oltás üteme - feltéve hogy nem mondták volna le a "nekünk járó" Moderna-t sem), de még mindig szerencsésebb volna a járvány végkimenetele szempontjából, ha így járnának el, és kiderítenék hogy kinek nem alakult ki védettsége, és az illető nem csak hogy megkaphatná a harmadik adagot (lehetőleg Pfizert), hanem rá is beszélnék erre.

Lesz negyedik hullám, lesznek megint halottak bőségesen.
Mondjuk nem tudom honnan szedték az adatokat mert nem stimmel. GOndolom szokásos módon kikeresték azt a kontextust amiben éppen nem annyira jó. Pl. 87 és 102 éves korosztályban lehet hogy igaz 😆
https://www.origo.hu/tudomany/...
Az utolso szaradt szelvedoragaszto es zszimentesites utan osdzecsavarozom es a haz meg a belso keret kozti valyatba kerul friss szelvedoragaszto,majd a tiszta lencse ebbe a trutyiba megy bele,es bekattan,akkor vegleges,szaradas utan nincs javitasi lehetoseg csak szetvagni lehet.
Csak a szaraz lekapargatott maradvany, de az is eleg zsiros tapintasu.
A foncsorra nem kerult gyarilag, csak a haz, a belso keret es a lencse kapott, mindet körömmel kapargattam tisztara.
Ha netán szélvédőragasztós lett azt nem szeded le semmivel úgy hogy a foncsor is ép maradjon.
Csak megtapicskoltam normal kezzel,es a szelvedoragasztos ujjakkal,ahogy lekapirgaltam,az izzonak se tesz jot a zsiros ujjak.
Az is leszedi.Ha nem nagyon koszos akkor inkább ne nyúlj hozzá.
Vagy szappanos ioncserelt viz. 🤔
Ezert kerdezem.ettol felek.
Max,citromos ablakmosot kiprobalom.
körömlakkot
de nem is old semmit 😀
Antisilicon.
Azért óvatosan,ezeket a mai foncsorokat szinte újjal is le lehet törölni.
A májnak azért nem tesz jót.
Biztos?
A denszesz semmit nem bánt.