Nyilván, sőt van amelyik élményfaktorban is ott van és nem gyorsabba a motornál ha rendes motorod van :))..........De én nem is mondtam hogy mitévő legyek :)) Csak felvetődött a kérdés, saját vélemény hogy jó de nehéz....
Nem, de egésznap rajtad lóg az egyébként sem könnyű kabáttal együtt.....Volt a kezembe, tényleg nem hiányzó plusz súly, de aki hordta annak a fiát hátulról telibe verték álló helyzetben jóval száz felett egy másik motorral, zúzódásokkal meguszta.........azt mondta rendesen befesziti a nyak környékét percek mulva is.
Mert te mindig mindent mindent jobvan tudsz es okosabb vagy mondom.
Ami a te velemenyed az megfellebbezhetetlen.
Szerintem ruhellnek a laktanyaban.
Tevagy az okostojas. 😆
Ha te aszondod nem kell az alaoltozo akkor nem kell es punktum. 😆
ha a családodat helyezed előtérbe a legbiztosabb, ha rövidgatya poló combóba motorozol, dijóhéj bukósisakban amin nem csatolod be a pántot és 200 alá nem nagyon viszed a vasat(kezeit széttáró)
Mi az összefüggés aközött hogy szerinted aki egyszer felvesz egy bőrruhát cicanaci nélkül az utána visítva követeli és hogy velem ez nem történt meg,és az között hogy én mindenbe jobb lennék?
Inkább te vagy hülye mert általánosítasz,azért mert te vonyítottál a cicanaci után nem jelenti azt hogy mindenki így tesz.
ezen már én is gondolkoztam, (szemüveges)minden esetre csinálok egy temetkezési vállalkozást, még lehúzok egy kis bőrt az életben maradottakról(fetrengős)
Lattam a honapja a 67-esen meghalt srac motorjat, ilyenkor sok minden megfordul a fejemben.
Ami a te velemenyed az megfellebbezhetetlen.
Szerintem ruhellnek a laktanyaban.
Tevagy az okostojas. 😆
Ha te aszondod nem kell az alaoltozo akkor nem kell es punktum. 😆
Inkább te vagy hülye mert általánosítasz,azért mert te vonyítottál a cicanaci után nem jelenti azt hogy mindenki így tesz.
A halottaknak nincs penzuk.
Légzsákos mellény, csak drága és nehéz is.....
https://shop.helite.hu/motoros......én meg ezen gondolkodom
De legalabbis hasonlot.
http://www.mxmania.hu/Leatt-Br...
De leglabb okosabb. 😆