Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván, sőt van amelyik élményfaktorban is ott van és nem gyorsabba a motornál ha rendes motorod van :))..........De én nem is mondtam hogy mitévő legyek :)) Csak felvetődött a kérdés, saját vélemény hogy jó de nehéz....
Akkor ugy is vege a tortenetnek, az a baj, ha ket szomszedos csigolya kozott anyaghiany lep fel.
Eladni a motort?
Manapsag az osszes kocsi kurvajol ved,beulsz,kenyelmes,gyorsabb a motornal,lehet bele pakolni,egy csomo elonye van.
Visz a verem. Csak nem szeretnem, ha ki is folyna.
Erdekes,en meg soha nem koveteltem,csak felvetted vagy nem.Edes kisfiam,dehulyevagy. 😆
Nem lennek ellene, ha biztos a vedelem.
Lattam a honapja a 67-esen meghalt srac motorjat, ilyenkor sok minden megfordul a fejemben.
Nem, de egésznap rajtad lóg az egyébként sem könnyű kabáttal együtt.....Volt a kezembe, tényleg nem hiányzó plusz súly, de aki hordta annak a fiát hátulról telibe verték álló helyzetben jóval száz felett egy másik motorral, zúzódásokkal meguszta.........azt mondta rendesen befesziti a nyak környékét percek mulva is.
Persze hogy nem,mert nem is írtam ilyet,megint csak te ferdítesz.
Nrm mutatom,brekeke. 😆
Légyszíves mutasd már meg hol írtam olyat hogy nem kell aláöltöző!Csak két hsz-t kell elolvasnod hozzá,aztán írd meg,ne ferdítsd a dolgokat!
Mert te mindig mindent mindent jobvan tudsz es okosabb vagy mondom.
Ami a te velemenyed az megfellebbezhetetlen.
Szerintem ruhellnek a laktanyaban.
Tevagy az okostojas. 😆
Ha te aszondod nem kell az alaoltozo akkor nem kell es punktum. 😆
inkább kétszáz felé lesz az........Nem GK tipli..........
Ez pontosan így van,a sisak teszi a dolgát,a feje egybe fog maradni,csak éppen a nyakicsigolyái felmennek az agyába.
Vizbe akarsz esni? 😆
ha a családodat helyezed előtérbe a legbiztosabb, ha rövidgatya poló combóba motorozol, dijóhéj bukósisakban amin nem csatolod be a pántot és 200 alá nem nagyon viszed a vasat(kezeit széttáró)
Mi az összefüggés aközött hogy szerinted aki egyszer felvesz egy bőrruhát cicanaci nélkül az utána visítva követeli és hogy velem ez nem történt meg,és az között hogy én mindenbe jobb lennék?
Inkább te vagy hülye mert általánosítasz,azért mert te vonyítottál a cicanaci után nem jelenti azt hogy mindenki így tesz.
Azokat akik elnek hogy temeted?
A halottaknak nincs penzuk.
Akkor marafj otthon:)
Légzsákos mellény, csak drága és nehéz is.....
https://shop.helite.hu/motoros......én meg ezen gondolkodom
Minimum egy ilyen kaloda,blődi is ilyet vesz fel minden motorozashoz.
De legalabbis hasonlot.

http://www.mxmania.hu/Leatt-Br...
ezen már én is gondolkoztam, (szemüveges)minden esetre csinálok egy temetkezési vállalkozást, még lehúzok egy kis bőrt az életben maradottakról(fetrengős)
Kb. erre gondoltam. Lefejelek egy motorhaztetot, valaminek engednie kell. Es nem akarnam, ha a nyakam lenne az.
Persze, de ha egy allat szembe jon?
Mert te mindig mindenben jobb vagy. 😆
De leglabb okosabb. 😆
Nem teszem,lattam a raktarakat.