Ja, egy faszságuk van mindenhol ahová belépsz enni ülni bármi, egy regisztrácios lapot kell kitölteni adataiddal, telefon, mail és ugy kapsz bármit vagy ülhecc le
Mas,lassan finisben a fillerbaszas.
Valami tuti zsirtalanito ami fix nem eszi meg se a foncsort se a pilikarbonat lencset?
Amugy mar csak a lencserol kell levakarni a trutyi utojat. 😁
Elég most egy. A kijutáshoz. Az osztrák nem is néz mást se személyit se utlevelet csak fehér papirt lobogtass, de azt se nézte tüzetesen. Bezzeg akinek kártyája volt azt megforgatta rendesen 😄
Uccsó nap az egyik osztrák cukrászdában faszoskodott a vén kurva az oltási szarokkal meg pcr teszttel, de azt otthagytuk a fenébe. Már csak azért is mert az egyik uniós ppapirt lobogtatóval is kekeckedett valamit 😃 ötven méterel odébb volt másik 😃 vittem.asszonyt is pcr neki is, semmi akadály nem volt. Cseh meg német határon ember nem volt csak a magyarnál az osztrák
Az óriás Milkát a Pipi fogja osztani (mivel megnyerte a pályázatot a ceruzaelemes dácsijára), a Zoli meg a Metro-ból fog hozni egy gyűjtő kartonnyi klasszikus Tibit. Kókuszosról szó sem volt! 😁
Én.hiszek Zolinak.......a multhéten toltam egy ausztria cseh német vonalat, jövő hónap ausztria, de szeptemberre két kinti túrát is tervezek mert akkor már nincs annyi meló se, meg virus se lesz 😄
Zoli azt mondta nem lesz.....te nem a közösség érdekében tettél bármit is, max elirigyled amit egyébként se tudsz megvenni. Csak a fostosságod vezérelt.
Valami tuti zsirtalanito ami fix nem eszi meg se a foncsort se a pilikarbonat lencset?
Amugy mar csak a lencserol kell levakarni a trutyi utojat. 😁
Uccsó nap az egyik osztrák cukrászdában faszoskodott a vén kurva az oltási szarokkal meg pcr teszttel, de azt otthagytuk a fenébe. Már csak azért is mert az egyik uniós ppapirt lobogtatóval is kekeckedett valamit 😃 ötven méterel odébb volt másik 😃 vittem.asszonyt is pcr neki is, semmi akadály nem volt. Cseh meg német határon ember nem volt csak a magyarnál az osztrák
Igy max fagyi marad.
Addigra intèzzèl valamit😅😁
Zoli ,jön nekem egy kókuszos fehércsokival!!!!
Ami jár, az jár ✌️😁🤣🤣🤣
Pár hét és itt van.
Hogy kapok csokit....
Naaa akkor kókuszos fehér csokit kérek!
Köszi😁