Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, egy faszságuk van mindenhol ahová belépsz enni ülni bármi, egy regisztrácios lapot kell kitölteni adataiddal, telefon, mail és ugy kapsz bármit vagy ülhecc le
Lofaszt....sehol nem kérték. Német meg cseh határon lassitás nélkül üres átkelőn közlekedtünk. Csak magyar felől szarakodnak szdrintem
Mas,lassan finisben a fillerbaszas.
Valami tuti zsirtalanito ami fix nem eszi meg se a foncsort se a pilikarbonat lencset?
Amugy mar csak a lencserol kell levakarni a trutyi utojat. 😁
Az osztakunk aszondta szigoruan 3 naponta.
Elég most egy. A kijutáshoz. Az osztrák nem is néz mást se személyit se utlevelet csak fehér papirt lobogtass, de azt se nézte tüzetesen. Bezzeg akinek kártyája volt azt megforgatta rendesen 😄
Uccsó nap az egyik osztrák cukrászdában faszoskodott a vén kurva az oltási szarokkal meg pcr teszttel, de azt otthagytuk a fenébe. Már csak azért is mert az egyik uniós ppapirt lobogtatóval is kekeckedett valamit 😃 ötven méterel odébb volt másik 😃 vittem.asszonyt is pcr neki is, semmi akadály nem volt. Cseh meg német határon ember nem volt csak a magyarnál az osztrák
Megmondták a nagyjaink, "most elmegy nyáriszünetre a vírus"
Gyere,a maszkos csokimikulas nem birta a meleget es osszeomlott. 😆
Igy max fagyi marad.
Csütörtökön a boltnál leszek...
Addigra intèzzèl valamit😅😁
Fraszkarikat.Max blődi a 130 al vonulo portas. 😆
Elvileg 3 naponta pcr-el tolod?
Menetrendszerinti negyedik hullám? 😃
Nem érdekel!
Zoli ,jön nekem egy kókuszos fehércsokival!!!!

Ami jár, az jár ✌️😁🤣🤣🤣
Fura,mert már repjegyet is csak szeptemberig lehet foglalni.Gondolom nem a 4 hullámhoz van köze.
Ez a hülye még mindig azt hajtogatja hogy nem lesz 4. hullám hála a sok oltottnak?
Pár hét és itt van.
Az óriás Milkát a Pipi fogja osztani (mivel megnyerte a pályázatot a ceruzaelemes dácsijára), a Zoli meg a Metro-ból fog hozni egy gyűjtő kartonnyi klasszikus Tibit. Kókuszosról szó sem volt! 😁
Csak tibicsoki........nincs extra 🙂
Én.hiszek Zolinak.......a multhéten toltam egy ausztria cseh német vonalat, jövő hónap ausztria, de szeptemberre két kinti túrát is tervezek mert akkor már nincs annyi meló se, meg virus se lesz 😄
Azt hallottam...
Hogy kapok csokit....

Naaa akkor kókuszos fehér csokit kérek!

Köszi😁
Te meg a fél topiknak..... ☺️
Még nincs szeptember, ráadásul már csak.tőled hallom hogy nem lesz negyedik hullám 😃
Logsz egy tibicsokival. 😆
Mára kiderült a babafürdetősnek is van mellékhatása....és még nem telt el félév
Hála istennek......végre egy józangondolkodású ember... 🙂
Kizárt...azt mondták ilyen elő se fordulhat....az nem ért ahhoz amit csinál.....
Zoli azt mondta nem lesz.....te nem a közösség érdekében tettél bármit is, max elirigyled amit egyébként se tudsz megvenni. Csak a fostosságod vezérelt.