a párizsit legalább szeretem(kezeit széttáró) és kb. tudom, hogy hogy készül mert áruismeret órán voltunk gyárlátogatáson a ceglédi húsüzemben(kuncogós) Későn kapcsoltak és akkor tolták ki gyorsba az egyneműsítőből a boltokból visszaszedett bezöldült húsokat, hogy azt mégse lássuk már, hogy olyan is megy bele(fetrengős)
Mondjuk ha nem az itteni híreket olvasnád ,egy icipicit okosabb lennél ebben a témában.
Izraelben Pfújzerrel oltottak...az a legjobb szerintetek nem ?
Akkor miért betegek ? 😱
Jaaa...hogy te azt olvastad az Indexen hogy nem súlyos a lefolyása ?
Hmmm...akkor miért zárnak heee? 😂
Figyelj már oda...
Én nem bántom az oltottakat ,hisz nekik köszönhetjük a szabad nyarunkat .
Ők kockáztatták (kockáztatják) az egészségüket értünk !
Mondjuk meg is érdemeljük !
Az oltás pedig nem veszélyes...alig páran vetéltek el ,picike szívizomgyulladás is előfordul ,idegrendszeri problémák ,bénulások és így a végén nagyon sok oltott halt meg . De a szomszéd néni is 72 évesen újra menstruál !
Amúgy ezek csak a rövid távú ismert mellékhatások ,de biztos vagyok benne ,hogy hosszú távon veszélytelen . 😂 😂 😂
semmi, nektek amúgy is szarral meszeltek(fetrengős)
Más: Tegnap jött az ímél a dákóról sikeres lett a pályázat(meghajlós) Lehet, ha nem az igent húzom be az utolsó beugrató kérdésre, most nem így lenne(kezeit széttáró) Minden esetre köszi a segítséget te lehetsz az első tavasszal aki kipróbálhatja a vellanydákót(meghajlós) Legalább egyszer ülhetsz normális autóba(kuncogós)
Remélem van biztosításod !
Bár dohányzol ,púpos vagy és vén szar...szóval nincs 😂
https://index.hu/kulfold/2021/...
De mivel csóró ,csak egyet tudott venni ! 😂
Izraelben Pfújzerrel oltottak...az a legjobb szerintetek nem ?
Akkor miért betegek ? 😱
Jaaa...hogy te azt olvastad az Indexen hogy nem súlyos a lefolyása ?
Hmmm...akkor miért zárnak heee? 😂
Figyelj már oda...
Ők kockáztatták (kockáztatják) az egészségüket értünk !
Mondjuk meg is érdemeljük !
Az oltás pedig nem veszélyes...alig páran vetéltek el ,picike szívizomgyulladás is előfordul ,idegrendszeri problémák ,bénulások és így a végén nagyon sok oltott halt meg . De a szomszéd néni is 72 évesen újra menstruál !
Amúgy ezek csak a rövid távú ismert mellékhatások ,de biztos vagyok benne ,hogy hosszú távon veszélytelen . 😂 😂 😂
Más: Tegnap jött az ímél a dákóról sikeres lett a pályázat(meghajlós) Lehet, ha nem az igent húzom be az utolsó beugrató kérdésre, most nem így lenne(kezeit széttáró) Minden esetre köszi a segítséget te lehetsz az első tavasszal aki kipróbálhatja a vellanydákót(meghajlós) Legalább egyszer ülhetsz normális autóba(kuncogós)
Kár hogy nem értik ,mert nincs agyuk 😂 👍️