Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most te pont ezt teszed(fetrengős)
szívemből szóltál pisti(meghajlós)
hát én ekkor faszágot végig sem olvasok meg ilyen hosszút(fetrengős) Csak, hogy képben legyél(puszit küldő) mutáció az azért alakul ki mert elkezdenek az alap betegség ellen küzdeni. (puszit küldő) Mint minden élő szervezet a vírus is olyan, hogy szeretne élni és szaporodni. Ehhez, hogy így legyen mindent be is vet(kezeit széttáró) Ha becsukják előtte a kaput akkor átbújik alatta. Ha bedeszkázzák a kapu alatti rést hát bemegy az ablakon(kezeit széttáró) Ha az ablakot is bedeszkázzák akkor bemegy a hátsó slozi kisablakán és így tovább(kezeit széttáró) Minél jobban védekeznek az oltással annál erőszakosabban akar bejutni abba a képzeletbeli házba és amikor bejut annál nagyobb kárt csinál(puszit küldő) Ha be lett volna engedve a kapun ahogy szerette volna akkor leült volna a karosszékbe, rágyújtott volna egy sodort cigire, ivottvolna egy palackos arguszt majd szépen eltűnt volna a semmibe, mint ahogy ezt a vírusok tették is azokban az időkben amikor még nem volt oltás. De amikor már a magasan lévő wc kisablakon kell bemászni az épületbe akkor már geci morcos, azt szétrúgja a komódot a szekrényt még a tv-t is leveri a falról. Most tartunk kb. itt. A sok oltásnak annyi lett az eredménye,hogy már geci mérges lett a vírus. Lehet tényleg eljön majd az a változat is ami ölni is fog tudni. De ez nem számít csak az eladás számít(ujjával nemet mutató) és az, hogy megtöltsük a zsebét a zsidóknak, ti meg asszisztáltok hozzá(meghajlós)
az argus sört is be kellene tiltani, meg a kapa dohányt, az láthatóan agylágyulást okoz és ez már bizonyított(fetrengős)
hülye vagy? Ennek rég főpolginak kellene már lenni(meghajlós) Nekem az Ő promóvidije tetszett a legjobban a faültatéssel sportruhában piros lábbeliben(fetrengős)
nem vagyok oltásellenes(kezeit széttáró) Én nem mondtam neked egy szóval sem,hogy ne oltasd magad(kezeit széttáró)
Már elmondtam egyszer de elmondom még egyszer te a közösség érdekében nem tettél semmit az oltással. Sőt te soha életedben nem tettél semmit a közösség érdekében(kezeit széttáró) Egyszerűen bedőltél a média blődségének aztán a szánalmas, tyúkszaros életed féltése okán oltattad be magad de semmi esetre sem a közösség érdekében(kezeit széttáró) Az a helyzet ezt még nem tudjuk, hogy jól tetted e vagy sem(kezeit széttáró) Vagy én jól tettem e vagy nem, hogy nem oltattam be magam(kezeit széttáró) Minden esetre a 3-hullám lezajlott és köszönöm szépen csodálatos jól érzem magam oltás nélkül is(kezeit széttáró) Beoltattad magad nem tudod mivel és nem tudod mi ellen. Ehhez csak gratulálni tudok(meghajlós) Van egy járványos vírus ami annyi színben pompázik már vélhetőleg a sok oltott marha miatt, hogy hetente 2x kap új nevet(meghajlós) Mivel nem hagyták az emberi természetes szervezetre ennek a megoldását sikerült annyi mutációt előállítani, hogy 100 kopasz csillagjós sem tudja már ezt követni.(kezeit széttáró) Az alapbetegégből kb. 100 emberből 1-nél jelentkeztek a az átlagtól nagyobb tünetek abból az 1 %-ból is kb. 10-de(0,1 % került kórházi ápolásra és ennek a töredéke halt meg valóban koronavírusban.(taps) Ehhez képest leoltottak minden átbaszható balfaszt lett 9 millió mutáció most meg annyit tudnak jósolni, hogy biztos lesz 4-ik hullám(fetrengős) Hát persze, hogy lesz.(fetrengős) Ennyi mutáció ellen már nincs módszer(kezeit széttáró) Aztán abból még 1 perc sem telt el,hogy nem e azok fognak rábaszni akiknek az immunrendszere most be lett csapva az oltással(kérdőjeles) na ez fog nem túl soká kiderülni szerintem.(gondolkodós)
vírus alatt 1x voltunk a madaras teszkóban kecskemétem csirke mellet venni
ha kicsit hosszabb a nép pöcse simán egymásba ért volna annyi volt a nép
de nálunk a marcsi butik ahová naponta 8-10 ember bemegy azt be kellett zárni, még úgy se lehetett nyitva mint a patika hogy egyszerre egy ember lehetett bent
ezek után mondhat bárki bármit nekem a válság kezelésről, ez úgy volt haszontalan szar ahogy volt
A többi kiaszart érdekel.Már beszereztem a csavarárut. 😆
nem mindenki mást zárnak be (ujjával nemet mutató) csak a bútor és ruházati boltokat zárják be azokat meg ki nem szarja le(kezeit széttáró)
2 hét
haverom annyi idős mint én csak ilyen 60 kiló 190 magassághoz, ideget eszi minden nap kb 15 éve amióta megnősült
honvédségnél mindketten olyan izmos 75 voltunk, mint a pók a sarokban 😂
na ő azóta csak fogyott
elksota ezt a szart vagy 3 hétig volt kórházban, a nagyseggű neje meg kb egy hét akatt kifeküdte otthon
sógor se vékony az asszonya sem nekik is pár nap alatt vége lett
a 0 perces gyereknek meg semmi baja sem volt akit máig se értek hogy történt
akit eddig ismertem a meghaltak vagy a nagyon betegek közül mind vagy beteg volt vagy alultáplált
biztos van olyan is aki "normál" mindenben de az a ritkább
Ok..
Nekem is vannak orvos ismerőseim ,elég közeliek. Ők nem oltatták magukat !
Na most akkor mi van ?
Pont spec ahogy nézem a higéniához nem olyan nagy köze van.Simán tarol mindenhol.
Igazából mindenki kapna kézbe egy adag algopirint oszt mehet haza kifeküdni.
És vagy megy dógozni 2 hét mulva vagy mehetnek a takarítók.
ezt mondom mióta
aki nem akar nem oltat
nem kell ide katonaság meg mobil kórház, aki hülye halljon meg
kurva sokat lehetne spórolni
india meg a többi távolkeleti ország higiéniás helyzete amúgy sem acélos
indiában van akkora szemét hegy hogy nekünk fél mátra
az utcákon folyik a szar lepnek a legyek mindent, fél ország alultáplált

angol az kivételnek tűnik de rettenet egy igénytelen nép
unokatesóm egy ideje kint él ovodában dolgozik dadusként, mesélt csodákat
Nincs.
Minden jo,amig nem lesznek lezarasok,es a maszk se kell.
Ahogy neztem szlovenia elfogadja a szputnyikot szoval valszeg arrafele egeresznek augusztusban.
én nem győzködök senkit 😂
Bár annyira jók az okfejtések hogy nekem már csak a pattogatott kukoricát kell hoznom, beleszólni felesleges, de nekem úgy tűnik hogy a hülyéknek továbbra sem jött meg az esze attól hogy győzköditek őket 😆 Szóval van ennek értelme?
Ez a pandemia kozben nem oltunk ott dől ossze kartyavarkent hogy se india se thaifold nem oltott,mindkettoben ugrasszeru a novekedes,indiaban meg 3 honap alatt a legdurvabb mutans jelent meg.
Akkor hogyisvan ez?

Mondjuk logikailag a mutans ugy jelenik,hogy a virust a sajat szervezeted sejtjei allitjak elo,amik szorgosan masoljak a virust a kod alapjan amit bejuttat.
Ez a masolatban minnel tobbszor gyartjak annal nagyobb esely a gyartasi hibara.
Ezert is van a legnagyobb fertozo teruleteken angol,brazil,delafrika mutans.
De persze lrhet kapaszkodni teves velemenyekre.
milyen igazad van.... mármint abban, hogy a szakértőkre kell hallgatni és nem a propagandát nézni a tv-ben... épp ezért nekem pl nincs tv előfietésem vagy 3 éve, ellenben rengeteg orvos kontakt, relatív sok kórházban, akik azt mondták, hogy az oltás jó és be is adatták maguknak... nekem ők szakértőbbnek tűnnek az itt fórumozóktól, meg pl a kamupárttal 150M-t lenyúló Gödénytől... 😂

"Ahogy a New England Journal of Medicine-ben megjelent cikkben a Harvard orvosai beszámoltak róla, a variánsok megjelenését nem az oltások okozzák, hanem olyan emberek fertőződése, akik immunrendszert gátló kezelés alatt álltak.

A cikkben leírják egy 45 éves betegük kórtörténetét, aki autoimmun betegsége miatt immunszuppresziós kezelés alatt állt, és megfertőződött a koronavírussal. A betegnek öt hónapon át pozitív volt a Covid-tesztje, mert az elnyomott immunrendszere csak részben tudott a vírus ellen harcolni, nem tudta legyőzni. Ennek hatására a vírus újabb és újabb variánsai keletkeztek a szervezetében, ami végül a beteg halálához vezetett."..... "épp ezért fontos az oltás, hogy a vírusnak esélye se legyen mutánsokat létrehozni."
Mi oltatlanok vagyunk a vírusgazdák !
Igaz hogy ha elkapjuk ,a vírusnak nincs oka mutálódni ,mert szabadon szaporodhat...amíg a természetes immunrendszerünk le nem győzi .
Ha viszont egy oltott elkapja ,az oltásnak köszönhetően muszáj mutálódnia ,hogy fertőzőbb lehessen !
Ezért nem szabad pandémia idején oltani !
Bár a média nem ezt mondja...
...talán azért, mert kiugrottak a nagyon lassan süllyedö hajóból egy prototípus mentömellénnyel... ;-D
-a hajó már több évtizede süllyed
-ugyan van kátrányos rongyunk is, hogy eldugaszoljuk a szivárgásokat, scak mire a fedélzetre ér helyzetjelentés "mindenki egy picit torzít a valós helyzeten"
-valós helyzetértékelés nem lehetséges, mert hiába a tapasztalt hajógépészek, túl nagy a pánik, és az utasok inkább felkoncolnák öket
-pedig volna több jó megoldás is, de ...
- hajó stabilitását az sem segíti elö, hogy próbálnak mindenkit a hajó egyoldalára terelni...
- a sok félretájékoztatott felveszi még a lyukas mentömellényt is, mert azt mondták akkor túlélik, de kit érdekel, hogy a pl jéghideg víz ellen nem véd...

Azért milyen furcsa, nem, hogyha valaki nem olavas, és nem hallgat propaganda médiát, de igyekszik szakemberi körökböl , lehetöleg elsö kézböl tájékozodni, akkor lehet más döntésre jut és nem "követi a többi bárányt".

Nekem az elejétöl egy kulcsfontosságú mondat a mérvadó. ( van több is, de ide ez is elég).
- Pandémia közepén nem oltunk, mert csak egyre durvább muntánsok alakulnak ki...s talán még ugyan ezen szakértéböl volt az is, hogy oltással nem lehet elérni nyájimmunitást.

Ha végre meghallgattatna a "másik fél " is. Rendes fair, SZAKMAI (nem újságiróktól, meg önképzett virulogusoktól) vitákat lehetne látni, és nem politikai, meg gazdasági alapon mennének a "fontos" döntések, akkor lehet még érdekelne is...de hogy 12-24 óra után tünnek el a megosztó oldalakról a szakmai elemzések, veszítik el az egzisztenciájuk vagy az életük akik szembe mernek menni a "világ megmentöivel", addig marad a "közakarattal " való szembenállás. A fennálló helyzet remek arra is, hogy felgyorsítsa a társadalmak kettészakadását...
Amúgy ez egyén sokkal hamarabb visszanyerheti a szabadságát, csak ki kell lépni a propaganda sortüzéböl...és tud újra mély levegöt venni úgy, hogy közben nem kézeli azt, hogy éppen most lélegzi be a virussal fertözött levegöt a mellete levö fsztól, aki ugye biztos nem oltotta be magát. ;-D
Mer a szép új felvilágosult világban nem lehet,ha szembemész az ótópályán nem lehet fellökni,le kell kísérni.
Vagy a fejbebaszott hal helyett már csak pontybölcsőt lehet használni. 😂
Ja,mindig elejtjük hogy jó kommunista teccik lenni,olyan ávos szintű,ami meg nyilas vót csak átöltözött. 😆
ha ez mind igaz miért nem kötelező?
mert ugye ha CSAK az oltás a megoldás akkor mindenkit le kell oltani
nem vagyok virológus de annyit tudok minél többször szaporodik valami annál nagyobb a mutáció lehetősége
és a hullám laposítása pont erre volt jó