az a crocs azt nem tudom mit jelent a teszkóba vettem kb. 1000 vagy 1500 lehetett. ma meg abba dolgoztam(meghajlós) és ha nem megy szét aug elejéig akkor megint abban megyek horgászni. tavaly előtt a szobapapucsomba mentem mert hirtelen nem találtam mást induláskor. A 2-ik nap leszakadt a lábamról az iszapban aztán közben semmi más lábbelim nem volt a csizmán kívül de az meg nyár lévén nem kellett(kezeit széttáró) úgy, hogy madzaggal kötöttük a papucsot a lábamra úgy nyomtam 5 napot(kezeit széttáró) Ezért voltam kénytelen sok pénzt ráfordítani egy újra a teszkóban(kezeit széttáró)
Mondjuk mindegyikre feljöttél volna(kezeit széttáró) Ha hallottál volna nagy fúrást-faragást, kopácsolást anyázást akkor simán megtalálsz(kezeit széttáró)
akkor baromságokat hordasz össze komolyan(gondolkodós) Nálatok nincs fis und hanting? Nézd már meg légysz a bojlizásról látsz e valamit??? Az is egy horgászmódszer pont ugyan úgy ahogy a rakózás, vagy a pergetés, legyezés bármi. Pl. én pergetek az kb max 20 perc. Van néhány barom aki egész nap dobál ehhez vesz 3-400 ezerért néhány grammos botot(kezeit széttáró) lelke rajta. Ha Ő azt szereti csinálni akkor csinálja azt(meghajlós) Én pl. szívesen elvagyok a botok mellett, aztán kevergetem a bográcsot meg iszom a sört, ha meg kapás van arra van az elektromos jelző(kezeit széttáró) ha meg bemegyek a sátorba vagy a faházba aludni viszem magammal a távjelzőt azt ott is sípol ha kapás van. ini is én is ezt a fajta horgászatot szeretjük csinálni( kezeit széttáró) te miért akarod megmondani, hogy ki milyen horgászatot szeressen vagy miért te akarod megmondani melyik módszer minősül horgászatnak?(kérdőjeles) tőlem a pöcsödre is akaszthatsz zsinórt és azzal is horgászhatsz, engem pl. az sem zavar, de nem kell azt hinni. hogy csak a botot kézben tartó aktív horgászat a horgászat mert ez nem így van(kezeit széttáró)
igazad van azt mindenki tud(meghajlós) csak találni nem mindenki talál(kezeit széttáró) nem szeretnél de annyi gondot mint ami nekem van szerintem(gondolkodós)
ezt a marhaságot meg honnan a fenéből veszed???
még akkor sem döglik meg ha mélyre nyelte a horgot a drillinget vagy épp mivel csapták be(kezeit széttáró) Mélyre nyelt horgot a kopoltyúja felől szépen ki lehet szedni aztán vidámabb mint valaha(meghajlós9 Nálunk köztudottan a süllő a leggyengébb láncszem túlélésből azt sem láttam még megmurdelni szakértő kezekben(kezeit széttáró) A csukát meg még agyonverni sem könnyen lehet(fetrengős), nem hogy horogszabadítás után felfordulna(fetrengős)
te tényleg degenerált vagy(fülét befogó) hát pont azt mondtam mint kéri erre írtad,nekem hogy hülyeség meg, hogy hazudsz(fetrengős)
itt rontod a levegőt a pszihiátriák meg üresek(fetrengős) Ha nem basztál volna át és tényleg jöttél volna 9-re egy kicsit lépcsőzni, melózni legalább az alap mentális problémáidat tudtuk volna kezelni(fetrengős)
Hogyan szabad elpusztítani, mi a megengedett eljárás?
Vagy úgy hogy fizeted vagy úgy hogy benne van a napijegy árában X mennyiség
A matrac félbe hajtva elfér az első ülés mögött
Mindennek megvan a helye a kocsiban
https://www.xfish.hu/webshop/t...
Ponty bölcső nélkül el sem kezdhetsz pecázni(szemeit körbeforgató)
Szegény ponty ezt látja belőled:
Te tenyleg mindent amit kapsz, megerdemelsz.
még akkor sem döglik meg ha mélyre nyelte a horgot a drillinget vagy épp mivel csapták be(kezeit széttáró) Mélyre nyelt horgot a kopoltyúja felől szépen ki lehet szedni aztán vidámabb mint valaha(meghajlós9 Nálunk köztudottan a süllő a leggyengébb láncszem túlélésből azt sem láttam még megmurdelni szakértő kezekben(kezeit széttáró) A csukát meg még agyonverni sem könnyen lehet(fetrengős), nem hogy horogszabadítás után felfordulna(fetrengős)
itt rontod a levegőt a pszihiátriák meg üresek(fetrengős) Ha nem basztál volna át és tényleg jöttél volna 9-re egy kicsit lépcsőzni, melózni legalább az alap mentális problémáidat tudtuk volna kezelni(fetrengős)