Kezdődik a kezdőtőkével, honnan, miből?.......ha van tőkém amivel bármit is el tudok kezdeni akkor már nem vagyok senki és azt feltételezi, hogy kapcsolataim is vannak, ha örököltem akkor meg a szülők kapcsolatai vannak tovább.
Ebben a mai világban, ha valamennyi kezdőtőkéd, és az átlagnál nem vagy hülyébb, akkor sikerre vagy ítélve.
A vita elkerülés végett előre mondom, ha egy városban te akarsz lenni a könnyű kereset miatt a 27. műkörmös, az nálam a hülye szimbóluma.
Igen, a politikai körben nem tartózkodóknál is nagyjából ezek a jellemvonások amik inkább gátolják mint segítik a vagyon gyűjtését. Pénzt a melós keres, a vagyonos meg szerzi jellemzően kapcsolati tőkével. Persze ezt mindenki elfelejti mikor úgymond révbe ért, de ha előkaparja a mélyből, hogy mikor ki és hol segített neki akkor csak előkerül ez meg az. 😵 💨 👲 📻️
Politikai körbe tartozók kivételével nem csak jellem, hanem tehetség, szorgalom, kitartás, tanulás, akarat is kell hozzá…. 😉 akinek ez megvan, az tud pénzt keresni…
pénzt keresni mindenki tud
ez csak jellem kérdése
amúgy neki nem volt nehéz már az öregapja is kulák volt, kicsi csúf emberke, fiatalon se lehetett szebb legény nem tudta pinára elszórni a vagyont, ráadásul valami sváb vérvonal lehet ha ennyire minimál igényekkel tolja ilyen anyagi háttérrel
legtöbb embernek annyi a horgászat hoigy bedobja a vízbe a horgon a csalit aztán várja a halat
a rutinisabbak előtte felkészülnek és beszórnak ezt-azt
a bojlis horgászat nem ilyen, én se vagyok ebben még profi de már van némi fogalmam a dologról
Pl a ragadozó halak több mint a fele belepusztul miután visszaengedik...akkor inkább ették volna meg.
Arról nem is beszélve ami halak leszakadnak például...mi lesz velük, szájukkal (torkukban) egy horoggal, műcsalival?
nem egészen, de hasonló
mondjuk egy golyó ütötte sérülés nem egészen az a kategória mit egy 1,5mm horog okozta szúrás
ja és mini szakállas a horog hogy ne szaggassa a száját, vérvételkor nagyobb a sérülés
de most már abbahagyon, mert ehhez hülye vagy és úgy sem fogod fel a lényegét
Mert a pipi mar rendszert csinal abbol, hogy hulyebbnek mutatja magat mint amilyen valojaban. Odaraktam a linket, el sem olvassa, csak odairja a homlokegyenes baromsagot.
A masik meg a szamara lehetetlen dolgokat ugy talaljaki, hogy mindjart tovabb is szovi.
De jon a lanyom haza, foznom kell, csak most van par perc idom hosszabban valaszolni.
van annyi zsetonod amivel kb el lennél életed végéig és a gyereked se nullától indulna
az asszony nem számít az nem rokon csak egy papít meg egy tenyérnyi hugyos hús köti az emberhez
mi a faszt szenvesz még mindig? ha nem költöd el az összes pénzed akkor nemmindegy hogy 1 milla vagy 1.5 milla megy a bankba?
ennyi erővel ne csináljunk semmit, ne együnk húst mert az állatoknak nem jó ha megöljük őket
ne csapkodjuk agyon a szúnyogokat hiszen azok is élőlények, és ne is permetezzünk mert megöljük azokat a szép kis bogarakat a veteményesben
úgy gondolom valahol meg kell húzni a határt
felfoghatni úgy is hogy oktatom a halakat, arra oktatom hogy ha felakad a horogra akkor az neki fáj, mivel vissza van engedve esélyt adok arra hogy a tudást elraktározza és legközelebb nem kövesse el azt a hibát
ha elköveti az számára egy pót oktatás
fogjuk fel így
direkt azért vettem egész drágán pontymatracot, seb fertőtlenítőt hogy a lehető legjobban jöjjön ki a hal a buliból
Azért hülyeség, mert már az arányosság elve sem áll fenn, pontosan azért amit le is írtatok. Egyrészt nincs idő mérlegelni meg arányos eszközt keresgélni, illetve megkérdezni hogy mivel óhajt támadni.
Mondjuk nyilván ha a hátán van a bemeneti nyílás akkor azt nehéz lesz kimagyarázni, de ha rád támad ököllel, akkor simán lelőheted rakéta vetővel, ha épp az van a kezed ügyében.
De nem is a legjobbat. Ha egyszer nem szeretsz horgászni, hisz nem is teszed, mert a bedobunk és ülünk mellette 24-72 órát az nem horgászat, a hal sem kell, akkor a leg egyszerübb lenne nem is macerálni a halakat, had éljenek nyugalomban...
Atya világ szerintem te drogozol(meglepődős) Mit hazudok(kérdőjeles és már sírós)
Mondjuk ha jól be vagy dzsongázva sokkal jobban bírod a pakolást 9-re várlak(meghajlós)
A vita elkerülés végett előre mondom, ha egy városban te akarsz lenni a könnyű kereset miatt a 27. műkörmös, az nálam a hülye szimbóluma.
Tényleg van pontymatrac: https://onlinedepo.hu/termek/p...
ez csak jellem kérdése
amúgy neki nem volt nehéz már az öregapja is kulák volt, kicsi csúf emberke, fiatalon se lehetett szebb legény nem tudta pinára elszórni a vagyont, ráadásul valami sváb vérvonal lehet ha ennyire minimál igényekkel tolja ilyen anyagi háttérrel
De pénzt keresni azt tud a szemétje.... 😆
a rutinisabbak előtte felkészülnek és beszórnak ezt-azt
a bojlis horgászat nem ilyen, én se vagyok ebben még profi de már van némi fogalmam a dologról
Én simán hülyének nézem pipit, abból legalább nincs félreértés 😁
Arról nem is beszélve ami halak leszakadnak például...mi lesz velük, szájukkal (torkukban) egy horoggal, műcsalival?
mondjuk egy golyó ütötte sérülés nem egészen az a kategória mit egy 1,5mm horog okozta szúrás
ja és mini szakállas a horog hogy ne szaggassa a száját, vérvételkor nagyobb a sérülés
de most már abbahagyon, mert ehhez hülye vagy és úgy sem fogod fel a lényegét
Mintha a vadász lelöné a szarvast, majd elvinné állatorvoshoz...
A masik meg a szamara lehetetlen dolgokat ugy talaljaki, hogy mindjart tovabb is szovi.
De jon a lanyom haza, foznom kell, csak most van par perc idom hosszabban valaszolni.
az asszony nem számít az nem rokon csak egy papít meg egy tenyérnyi hugyos hús köti az emberhez
mi a faszt szenvesz még mindig? ha nem költöd el az összes pénzed akkor nemmindegy hogy 1 milla vagy 1.5 milla megy a bankba?
ne csapkodjuk agyon a szúnyogokat hiszen azok is élőlények, és ne is permetezzünk mert megöljük azokat a szép kis bogarakat a veteményesben
úgy gondolom valahol meg kell húzni a határt
felfoghatni úgy is hogy oktatom a halakat, arra oktatom hogy ha felakad a horogra akkor az neki fáj, mivel vissza van engedve esélyt adok arra hogy a tudást elraktározza és legközelebb nem kövesse el azt a hibát
ha elköveti az számára egy pót oktatás
fogjuk fel így
direkt azért vettem egész drágán pontymatracot, seb fertőtlenítőt hogy a lehető legjobban jöjjön ki a hal a buliból
Lehet nincs meg a pszichológiai alapja a fegyvertartási engedélyednek 😋
Mondjuk nyilván ha a hátán van a bemeneti nyílás akkor azt nehéz lesz kimagyarázni, de ha rád támad ököllel, akkor simán lelőheted rakéta vetővel, ha épp az van a kezed ügyében.
Mondjuk ha jól be vagy dzsongázva sokkal jobban bírod a pakolást 9-re várlak(meghajlós)