ilyesmivel kell próbálkozni: https://www.3mmagyarorszag.hu/...
az a baj hogy ezek buzi drágák 8-10 ezer egy próba, mert ha véletlen mégsem sikerült akkor lehet a következő ragasztóval tesztelni
de jó eséllyel megfogja ez a cucc
Szerintem nem fogja megfogni a szélvédő ragasztó sem. A KTM lámpáját nem fogta meg. Valami ptfe vagy hasonló anyag a fekete, elvált szép lassan. Aztán az egyik autóépítő srác 30ezerért megragasztotta, valami gyurma aztán sütőbe berakta. Egyből akart bele szerelni még 30-ért egy xenon projektort de mondtam hagyjuk mert térdelhetek az osztrák rendőr előtt.
én nem szeretem igazán a halat, a vásárban sütött hekk az fasza, az otthoni már annyira nem
a sült keszeg-törpeharcsa is jó de csak az ilyen kicsi 10 centisek
sportmotorral én is csak akkor mennék ha különben vernének 😀
ha nyernének anyámék végre a lottón egy csúnya nagy összeget akkor egy 20 lábas lakókonténert telepítenék a peca helyre, jó sok napelemmel akkuval légkondival
értelmetlen projekt lenne
amilyen pecához használnám mindenképp
nekem az a oeca hogy kicsattogok a partra este befobok, lefekszem és alszok
ha jön a hal sípol a jelző és kiszedem, fotó és engedem vissza, aztán alvás, vissza se dobom a csalit mert értelmetlen, majd reggel haza
alvás gondjaim miatt kell az l300 mert a belső tér nagyobb mint az opelnak
terepjáró van millió féle de egyik se nagyobb belül, így értelmetlen
szóval vagy l300 (esetleg hiace) vagy semmi
mert sátorral baszakodni nem akarok 1 éjszaka miatt
ezt a lakó izét meg huzigálja akinek 3 anyja van a csatorna parton, telepítve jó lenne, de a magyar tolvaj viszonyok miatt az se lenne jó
nekem pl a motor kb lényegteken, heti 30 km távokat menne
a kasztni ha nem lyukas akkor ismét tökmindegy
az alváz és a futómű ami legyen rendben
első körben 5-700 ezer volt a cél összeg de ennniért olvasható alvázszámot se kapni
Mit nem értesz? Kell egy kifogástalan állapotú l300, keveset futott, makulátlan motorral max 1M Ft-ért, friss műszakival, új andante bőrkanapéval, gyémántokkal kirakva….. ez olyan? Nem…. 😂
a lemez munka a legkevesebb
a futómű nagyon bajos tud lenni, új alkatrész nincs, a bonottakból 5-ből 4-nek ugyanaz a baja
ráadásul szerelni is kb lehetetlen úgy össze van rohadva minden
...Szoba hőmérsékleten köt 😂