asszony basztatott egy ideig hogy kössek életbiztosítást
mondtam neki ilyen tuti nem lesz, így legalább ôszintén lesz bánatos a temetésen 😂
lófaszt fog majd nagy pénzt bezsebelni ha megmurdelek
ezért nincs felesleges pénzem
pl múlt hónapban vettem egy fűnyírót az asszonynak azóta boldog
jövő nyáron össze spórolok egy takarítógépet és ismét boldog lesz
ezen kívül csak kajára vagyok hajlandó keresni
semmi értelme nincs tartalékolni a "nehezebb időkre"
ilyen idő nem lesz többé
ez nem középkor hogy éhenhalt a fele nép az aszály miatt
ha itt nálunk gond kesz akkor nagy lesz a gond, pl háború, nagy meteorit, napvihar ami visz minden villanyos kütyüt rendes meghalós vírus stbstb
a pénzed ilyenkor szart se fog érni, ha teli van a soejz akkor annyit érsz el hogy nem márciusban halsz éhen hanem augusztusban és szagolgatod plusz fél évig a dögszagot....
a fegyvernek lenne egyedül értelme, de azt meg nem vehetsz legálisan
ja ott beszélgetnek a halálos ágyad előtt(fetrengős)
- te kislányom, milyen jó ember volt ez a sanyi(meghajlós) Kár, hogy nemsokára odalesz (kezeit széttáró)
Szerencsére puritán életet élt(meghajlós) ezért hagy majd maga után rengeteg pénzt(meghajlós) Majd én segítek neked befektetni(meghajlós) Először is kiválasztjuk a legolcsóbb hamvasztásos temetést(kezeit széttáró) Na nehogy már erre herdáljunk sok pénzt(ujjával nemet mutató) hisz neki már úgy is mindegy(kezeit széttáró) Aztán halotti tor gyanánt szépen elmegyünk együtt családdal egy 4 hónapos világ-körüli hajóútra (meghajlós) Persze te a munkahelyeden ugye felmondasz, mert nehogy már dolgozzál amikor sanyi ennyi pénzt hagy maga után. Aztán ha hazajöttünk a nyaralásból amin természetesen kizárólag sanyi megemlékezése okán voltunk, akkor eladjuk ezt a nyamvadt kádárkockát. nehogy már ennyi pénzel egy hozzád méltatlan házba tengesd az életed8kezeit széttáró) elköltözünk erről a táborfalva nevezetű putriból(meghajlós) Budán veszünk villát(meghajlós) 2-őt 1-et neked meg egyet nekem meg apádnak(meghajlós) Aztán kellene vennünk 3 autót is persze a villákhoz méltót darabját 30-40 misiért(kezeit széttáró) Gondolom az életünk fenntartásához nem fox tőlünk sajnálni pénzt kislányom(kérdőjeles) Azt a havi 3-4 milliót odaadod hajlott hátú szüleidnek ugye kicsikém(kérdőjeles) utánna nem szeretném ha egyedül maradnál(ujjával nemet mutató) Kerítünk egy társat neked. Egy 20-25 évvel fiatalabbat aki még jól bírja az ágyban(meghajlós) Ennyi pénzből lesznek szép számmal jelentkezők(meghajlós) Persze ez nem azt jelenti, hogy mellette még nem tarthatsz néhány szeretőt(meghajlós) Ezeket a dolgokat te is mi is megérdemeljük kislányom8kezeit széttáró9 végül is neked ment rá a fiatalságod erre az emberre8szemeit körbeforgató) Majd a hamvait szétszórjuk valahol az úton hazafelé jövet a szertartásról(kezeit széttáró) Nehogy már helyet béreljünk azoknak a nyomorult hamvaknak egy temetőbe 25 évre(ujjával nemet mutató) Még mit nem meg járogassál hozzá halottak napján drága virággal(ujjával nemet mutató) Le kell zárni a multat8meghajlós) neked kislányom most kezdődik az igazi életed(meghajlós)
Milyen jó ember is volt ez a sanyi(áhitatos) Azért jó,hogy összegyűjtött ennyi pénzt meg végre már oda lesz boldogság költözik a portára(meghajlós)
Nem ez a lényeg hanem ha hamarabb elkezdek haldokolni mint az anyós és hallom az ágyban, hogy ellezdik költeni kutyára meg cigire, piára vagy szép nyaralásra a félretett pénzemet. 😁
hát az, hogy az a pénz amit tartalékolsz egy valamikori vélt dologra az nincs elköltve(kezeit széttáró) Vehetnél új autót vihetnéd a családot nyaralni vagy tök mindegy mire, olyan dologra kell elkölteni ami vagy boldoggá tesz, vagy könnyebbé teszi az életedet.
mert mi van akkor, ha sosem jön el egy rosszabb idő akkor minek tartalékoltás? Vagy mi van akkor ha sosem fog veled szembe jönni egy befektetés? persze ezek elméleti kérdések én kb. ennek az ellentéte vagyok.(kezeit széttáró) nekem ezt a mondatot az a faszi mondta akitől annó megvettem a hajómat(röhögős) Hangosan tanakodtam, hogy mi is legyen, mert tetszett az a hajó(szemeit körbeforgató) de a valódi énem meg ott adta a hangokat a fejembe, hogy minek ez, (nevetős) semmi haszna nincs, csak sok pénzbe kerül meg állandó törődést(szemeit körbeforgató) Látta rajtam a faszi, hogy harcolok magammal(fetrengős) azt is láthatta, hogy nagyon a határon mozgok és nagyon kicsin múlik bármelyik válaszom, hogy megveszem vagy lemondok róla(kezeit széttáró) Hát Ő így kommendálta el és bejött neki.(fetrengős) Kérdezte, hogy van rá pénzed? Mondom hát van(kezeit széttáró) Kérdezi, hogy ha ezt nem veszem meg kezdek valamit a pénzel? Mondom momentán szerintem semmit(kezeit széttáró)
Aszongya: Na látod(meghajlós) Akkor minek van pénzed ha nem is élvezed(kérdőjel) Az a pénz amit nem költesz el az olyan mintha nem is lenne(kezeit széttáró)
igazából én életemben 2 olyan dolgot vettem amit azóta megbántam. A motorokat és a hajót(fetrengős)
az, de van benne igazság(nevetős)
Sajnos, vagy szerencsére nekem nem ez az életfelfogásom(kezeit széttáró)
Minden esetre ha az ember a pénzével nem kezd semmit tényleg olyan mintha nem lenne(kezeit széttáró)
ja 40 ezer ft miatt leég a háza biztos qrvára ki lenne segítve a te segítségeddel(fetrengős)
Ha meg ennyire sajnálod rá a pénzt azt bármikor évfordulóra felmondhatod(kezeit széttáró) Jó szerencsével az életben nem fog érni semmi kár. Ha nincs szerencséd akkor majd ne vinnyogjál. Én láttam mostanában néhány leégett házat olyat amiből semmi nem menthető(kezeit széttáró) Gondold el blődi mennyi ilyet láthatott már (szemeit gúvasztó)
Ma az 5 főutnál egy pihenőnél megálltam pisálni8szemeit körbeforgató9 még csodálkoztam is, hogy kell mert mostanában a bevitt folyadék mind a homlokomon távozott, volt, hogy csak reggel meg este kellett pisálnom egész nap(röhögős) Na nem is ez a lényeg. Ahogy a 37 fokos tűző napon pisálgatok az út mellett épp elfigyelgettem, hogy az útkezelő ami vágja a gazt az utak széléről annak következtében végig az út mellett felhalmozódik a sok elszáradt gaz. De olyan száraz, hogy recseg ropog. Na most oda pont elég volna egy bogyesz féle retyós akinek az asszonya megtíltotta, hogy az autóban dohányozzon, azt szépen bepöckölné a csikket ebbe a kiszáradt gazba. Kb. félegyházától szegedig leégne az út széle(fetrengős)
akkor te nem is kövér vagy csak beléd szorul a víz(fetrengős) Ha szednél vízhajtót 3 hónap múlva lógna rajtad a bőröd mint a gatya 70 kg-val(fetrengős)
aztán majd a szomszéd cígó egyszer heccből ilyen forró nyári nap amikor nem vagytok otthon átpöcköl egy cigicsikket ami olyan szerencsétlenül esik, hogy viszi a kiszáradt kertet meg az egész házat8gondolkodós) Mire blődi odaér a 140-el száguldó M.A.N-nal balatonbasznádról addigra porig égett az egész(kezeit széttáró) szerintem azt a 7 kilát egyben a markába nyomnád bárkinek ha varázsütésre visszaállna az eredeti állapot(gondolkodós) Én nem sajnálom az éves 40 ezret, mert nem úgy veszem hogy semmiért fizetem hanem úgy, hogy az is egy befektetés, ha baj van(kezeit széttáró) Mindenféle hülye adókat a semmiért garmadával fizetni azt sajnálom de az meg nem opcionális(kezeit széttáró)
Sok ilyen ingatlan van.Aztán mikor leég akkor meg megy a siránkozás hogy egy élet munkája,meg hogy most mi lesz mert nem volt biztosítás mert hát túl drága,mondja ezt cigivel a kezébe.Nem tudok együtt érezni ezekkel az emberekkel.A legfontosabb dolognak kéne lennie.
😀
az önjáróssal sok gond nincs csak sétál mellette
53 centit vág egyszerre az is fasza