Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áh, nincs pénzem rendes motorra. Addig maradnak a lomok 😆 jobb,mint a semmi 😅
Mindet. 😂
Melyiket? 😆
Onnan hogy te mondod,te vagy blődi a kapunyito automata,zero ertelemmel.
Add el most a lomot.
Mondtam már,te ezt honnan is tudnád.
Nem, csak 17 éves és van benne 8000 km. Ami lehetett, belerohadt, nem akart indulni, 2 hónapig volt szerelőnél, akik ingyen csinálták meg, mert már szakmai kihívást jelentett számukra a rejtett probléma megoldása 😂
A lényeg, hogy végre megy, de egyelőre bizalmatlanok vagyunk vele szemben, így idén tesztelés alatt határon belül, és ha jól szuperál, jövőre eladjuk a GS-t.
A gyarban lustak voltak osszerakni?
Nagyjából igen, azok vagyunk. 😂
Szoval nalad kizart,ertem.
Végre összeraktuk a CBF600-ast és a héten kapott új gumikat (17 év után először). Szóval hivatalosan is lassan csereérett lesz a GS. 🙂
Abszolút nem bánom. 😉 Mindig is pasik közt éreztem jól magam, a csajok többnyire sose bírtak 🙈
Abszolút férfiuralom.
Bizony. És rosszcsontok a köbön 😅
Normális embereknél ők az élet értelme,de honnan is tudnád te ezt.
Nem, már idén is mentem 😅 augusztusban lesz az 5. hazassagi evfordulonk, igy ismet 4 napot tervezek... Egyelore szlovak - osztrak - olasz - osztrak utvonalon...
Akkor 70 evesen ulsz ujra motorra. 😂
Mi a helyzet? Még mindig mindenki seggfej ? 🙉
3.
Több nem lesz. Akkor mar kellene uj auto is 😂
Uff,hanyadik aliennel tartasz? 😂
A büdös halat fejbebaszni kell,kibelezni,mwgpucolni es paprikas liszben kisutve eladni hulyeknek.
Nem menhelyre vinni.
😘
'estét! 😜
A tiednek? Vagy a halnak? A halat a parton a vízből kivétel után azonnal meg kell ölni. Aki rutinos benne bottartóval 2x fejbevágja azt rendben a dolog(kezeit széttáró) Itt nincs kíméletes áramos halálütés mint a disznóvágásokon amit a törvény kitalált (fetrengős)
mert szerinted én mi fölött tartom a halat agyas?(kérdőjeles)
kb. 10 éve használok már bölcsőt 1000 jobb bármilyen matracnál, sőt a matracot már nagyon sok helyen nem is engedik csak a bölcsőt(gondolkodós)