Bocs ehhez a kevlár (aramid) témához láma vagyok. Szóval ez egy belülre vart anyag a farmeron belül vagy van olyan is ahol a farmer szálai közé szövik és nem különül el.
A Delta-variáns ellen mindegyik kevésbé hatékony, de a kínai meg kb. semmi ellen nem jó... ...legalábbis az a fajta, amit nálunk adtak be az időseknek.
Ez a kevlár biz-basz megjenenésében belülre vart sárga (vagy más színú anyag) vagy a kívülre vart csúszásgátló is tartalmazza. Mert enyémben csak fenék és combrészen (térdig) van ilyen sárga anyag belül. kívül semmi.
Ahhoz nem is, de reggel 10-12 fok körül irja. A sima (mindentől megfosztott) cordurában meg fázom. Oregszem? 😀
A farmerrel nincs tapasztalatom, de a corduránál birtam a tisztításnál, hogy elég a vizes szivacs és évente egy mosás... (ha nem sáros úton áztál szanaszét...)
Látod, ez is nagy baj. ÉS a kormányunk nem hajlandó tömegesen tesztelni a TÉNYLEGES védettséget antitest-tesztekkel, pedig én is beadatnám magamnak a harmadik adagot, ha tudnám hogy nem vagyok védett. Sőt, jelenleg szigorúan tiltják a harmadik oltást - a saját költségükön - teszteltekkel szemben is.
De seráfütty, ha majd szeptemberben megint elővesszük a maszkot meg lezárják a fél országot a negyedik hullám miatt, akkor majd foglaljátok imába a Vezér nevét...
Corduraban ugy berohadsz nyaron hogy orom nezni.
A farmer sokkal konfortosabb,autopalyan is.
Nem szoktam alaoltozot felvenni farmerhez,28-32 fokhoz nem is kell.
Sziasztok, Költői kérdés (mert ebben nincs tapasztalatom).
Túrára mennénk és van benne egy hosszabb autópálya szakasz. Eddig cordurában mentem és amiben nem volt szélálló és vizálló bélés benne abban 27 fok alatt hosszabb távon hűvös volt. Ezért inkább a legnagyobb melegben is azt a változatot preferáltam amiből nem kivehető a szélálló bélés + aláöltözet. (Persze este kicsit nedves volt az alá öltözet nem vitatom.)
Próbaképpen vettem egy motoros farmert. Aláöltözettel vegyem fel az autópálya miatt (és egyébként is csak rövidebb távokon használjam) vagy maradjak a corduránál.
én azért azt látom hogy erre felénk többségében az apuci taposta ki az utat a cégvezető gyereknek, és az apuci is épp olyan helyen volt az átkosban ahová az átlag ember gyomra nem viselte volna el
de van olyan is aki egy sima élhajlítós volt és be tudott szerezni egy hajlítógépet akciósan, haverja értett hozzá és felújította aztán azóta már vagy a 5. gépet veszik céges szinten és bedolgoznak más cégekhez
szóval van példa ezerszám minden oldalról
de az biztos egy átlag ember 0 segítséggel ritkán lesz cégbirodalom tulajdonos
amúgy a szerencse kb annyi hogy kb 10 éve hordták be a franciáktól a szüretelő gépeket, akkoriban egész jó lehetett vele keresni, egy ismerősnek 3 is van 3x2 emberrel tolták napi 23 órában a melót
másik ismerősnek meg kb 2 nap múlva megállt a technika, aztán amire a franciák megküldták az alkatrészt a szezon java lement
aztán nem tudott venni másik 2 gépet a haszonból mint az előzőleg említett
el is maradt tőle olyan mértékben hogy nem is abból él már
mindez egy elbaszott idény miatt.....
Dehogy, pontosan tudom mi a magas proteintartalmú bojli vagy pellet és hogy mennyire felesleges akkor is amikor nem esznek a halak és akkor is amikor esznek...
- A hírhedt Astrazeneca nagyjából minden 150 ezredik embernél okoz trombózist, de csak minden félmilliomodik hal bele.
- A Pfizer nagyjából minden 500 ezredik embernél okoz szívizomgyulladást, ami bár kórházi ápolász jelent, de nagyon ritkán szoktak belehalni. Én kettőt éltem túl életem során, 7 és 28 éves koromban. Xarul, de élek.
- A kínai legalább 20-25%-ban taljesen hatástalan, semmilyen ellenanyag-termelést nem indított be. Ráadásul a kormány még tesztelni sem hajlandó ezeket az eseteket, nehogy kiderüljön: még nagyobb a baj.
Hulyebb vagy mint egy seggekkel teletomott zsak.
A mi dontesunk hogy csak sinopharm (ami viruskutato bogyo szerint szar) beengeded,a szputnyik ami mindenki szerint jo nem.
Ez az orbanfobia a maradek agyadra megy.
Valóban politika, csak éppen nem az osztrákoké, hanem a miénk. Hogy mi mindig szeretünk széllel szembe hugyozni akkor is, ha csak nekünk lehet bajunk / kellemetlenségünk belőle...
Hát... éppen nemrég írtam ide, hogy - habár én műkörmöst írtam - ezek a szakmák nálam a hülyeség kategóriába tartoznak. Valami értékteremtőben kell gondolkodni, a pedikűr csak nagyon kifacsarva ilyen.
Politika,semmi koze a hatekonysaghoz,csak a politikai es gazdasagi elonyokhoz.
Valszeg tobb kinai turi megy ausztriaba mint ruszki igy azok mehetnek.Es putyint meg utni kell meg ha az osztraknak faj akkor is.
https://index.hu/belfold/2021/...
A zsidóknál csak az van, persze amit nem akarnak kifizetni, persze éppen ezért zsidók, és hát ott is megint kezdődik:
https://www.portfolio.hu/gazda...
És ez a ballibsi libernyák portfolio, amit azért fenntartással kell kezelni.
A farmerrel nincs tapasztalatom, de a corduránál birtam a tisztításnál, hogy elég a vizes szivacs és évente egy mosás... (ha nem sáros úton áztál szanaszét...)
De seráfütty, ha majd szeptemberben megint elővesszük a maszkot meg lezárják a fél országot a negyedik hullám miatt, akkor majd foglaljátok imába a Vezér nevét...
A farmer sokkal konfortosabb,autopalyan is.
Nem szoktam alaoltozot felvenni farmerhez,28-32 fokhoz nem is kell.
https://www.napi.hu/nemzetkozi...
Mintha a vakcina szempontjából BÁRMILYEN hátrány lenne az, hogy ki-mennyiért árulja.
Túrára mennénk és van benne egy hosszabb autópálya szakasz. Eddig cordurában mentem és amiben nem volt szélálló és vizálló bélés benne abban 27 fok alatt hosszabb távon hűvös volt. Ezért inkább a legnagyobb melegben is azt a változatot preferáltam amiből nem kivehető a szélálló bélés + aláöltözet. (Persze este kicsit nedves volt az alá öltözet nem vitatom.)
Próbaképpen vettem egy motoros farmert. Aláöltözettel vegyem fel az autópálya miatt (és egyébként is csak rövidebb távokon használjam) vagy maradjak a corduránál.
de van olyan is aki egy sima élhajlítós volt és be tudott szerezni egy hajlítógépet akciósan, haverja értett hozzá és felújította aztán azóta már vagy a 5. gépet veszik céges szinten és bedolgoznak más cégekhez
szóval van példa ezerszám minden oldalról
de az biztos egy átlag ember 0 segítséggel ritkán lesz cégbirodalom tulajdonos
amúgy a szerencse kb annyi hogy kb 10 éve hordták be a franciáktól a szüretelő gépeket, akkoriban egész jó lehetett vele keresni, egy ismerősnek 3 is van 3x2 emberrel tolták napi 23 órában a melót
másik ismerősnek meg kb 2 nap múlva megállt a technika, aztán amire a franciák megküldták az alkatrészt a szezon java lement
aztán nem tudott venni másik 2 gépet a haszonból mint az előzőleg említett
el is maradt tőle olyan mértékben hogy nem is abból él már
mindez egy elbaszott idény miatt.....
Az Astra sem szaggatja az istrángot.
- A Pfizer nagyjából minden 500 ezredik embernél okoz szívizomgyulladást, ami bár kórházi ápolász jelent, de nagyon ritkán szoktak belehalni. Én kettőt éltem túl életem során, 7 és 28 éves koromban. Xarul, de élek.
- A kínai legalább 20-25%-ban taljesen hatástalan, semmilyen ellenanyag-termelést nem indított be. Ráadásul a kormány még tesztelni sem hajlandó ezeket az eseteket, nehogy kiderüljön: még nagyobb a baj.
A mi dontesunk hogy csak sinopharm (ami viruskutato bogyo szerint szar) beengeded,a szputnyik ami mindenki szerint jo nem.
Ez az orbanfobia a maradek agyadra megy.
Egyes embereknél meg kikezdi a szivet a pfizer meg a másik.
Akkor?
Valszeg tobb kinai turi megy ausztriaba mint ruszki igy azok mehetnek.Es putyint meg utni kell meg ha az osztraknak faj akkor is.