Akkor a férjére igaz….
Ettől ez meg így van… a szerencse pedig nagyon-nagyon ritka, azért sokat kell tenni… persze lehet várni a lotto ötösre, de aki nem is jatszik, át nem is nyerhet ugye.
Tartom magam a végletekig ahhoz amit írtam, rengeteg példa van körülöttem…
De "mi" a semmitérő kínai érdekében mondtuk le a Moderna szállítmányt, vaze!
Egyébként ha nincs orosz meg kínai, akkor egy hónappal később lett volna meg az ötmillió beoltott, és kész. De azok legalább biztosan védettek volnának...
nem mindegy
nekem a dvcs-n cél a 10+ kilós, de a 8 felettinek már kezdek örülni
ha összejönne egy 15+ kilós akkor be is fejezném az egészet, mert elértem azt amit a pecások 99,9% nem fog
még mindig a kukorica-búza dologban gondolkodsz..... egyes halaknál ez be is jön
pl a kiskunságin botonként beszórsz 20-30 kiló kukoricát pár napig akkor meglesz az amúr és nem is kicsi, ha csak úgy kicsattogsz botot fogva kb esélytelen
de
ez az etetés más, feldolgozott tápanyag ami gyorsan felszívódik a szervezetben és utána igényli a további "gyors" kaját
a hal nem hülye, nem fog kagylókkal baszakodni ha ott a könnyen elérhető tápanyag amit a pecás szór be
de ezt úgy sem fogod érteni, mert a pecások feladják a 2. halfogás nélküli héten
ismerek olyan embert aki egész évben "baszakodott" és fogott összesen 2 halat, igaz mindkettő 15+ kilós volt és szerintem közel 500 ezer elment a pecára
ve volt olyan év is amikor a hoki dvcs-ből 20 kilósakat szedegetett ki nem is egyet
legutóbb amikor beszéltem vele 26 helyre etetett tesztnek egy haverjával.....
0 segítséggel (tőke vagy egyéb támogatással)azért egy jelentős mértékű szerencse is kell
pl ismerős hölgy otthagyta a "jól fizető" elektrotechnikusi munkáját mert megtetszett a gyógymasszőr-pedikűr-stb szakma
első 15 évben kb éhenhalás széle volt utána lett kiskőrösön a gyógyszálló és utána dőlt a zseton
most a vírus miatt ismét helybenjár, nem hal éhen de pénz hegy sincs
persze szorgalom kellett, a kitartás se hiányzott 15 évig, de ha a férje is ennyit keresett volna akkor nem lett volna az álom sikeres
Ez az etetösdi egy nagy kamu 99%-ban. Az etetőanyag gyártók által kreált faszság. Van amikor a halak egyáltalán nem esznek, míg máskor meg napokig szinte folyamatosan. Pontosan ugyan annyi esélyed van etetés nélkül halat fogni, mint etetéssel. Az etetés létjogosultsága olyan vizekben van, ahol nagyon kevés a természetes tápanyag a vizekben. Ilyen Magyarországon nincs sehol.
ez egy más módszer, én etetek 3 vagy akár 4-5 nap célzottan meghatározott anyaggal és mértékkel
aztán ha a hal nem ott van akkor szopó mert 5 nap munkája ment a levesbe
vadvizen legalább 95%-ban szopó van, ez a lényege, bojlis tóban sokkal egyszerűbb, ott se magától jön a horogra de ott legalább biztos van hal
Rábafüzesnél mentem ki múlt vasárnap.Meg sem kellett állnom csak intett az osztrák hogy menjek.Persze volt nálam Eus oltási.Állítólag un.mélységi ellenőrzés van,bárhol kérhetik de sehol nem láttam rendőrt.Persze ez még akár változhat is augusztusig ...
Hogyne lenne. 3G szabálynak mondják Geimpft, Genesen, Getestet.
Magyarul oltott, tesztelt vagy gyógyult. ezek egyikéről kell igazolás, angol vagy német nyelven. A Sputnyik nem elfogadott oltóanyag, a többi igen.
A legtöbb ember nem horgászik. A horgászat során kézben tartod a botot. Aktívan csinálsz valamit. Pergetsz, legyezel, mártogatsz, spiccbotozol, vagy rakóssal horgászol...Amit te horgászatnak nevezel, az gyakorlatilag közelebb van a halászathoz, hisz ne te fogod meg a halat, hanem az saját magát, mint amikor beleúszik a hálóba...
Semmiből soha nem lesz valami.
Az, hogy örökölsz vagy bevállalod és hitelből indulsz (ez NEM ördögtől való) ebből a szempontból mindegy.
Ha kivitelezésben gondolkodsz - mondjuk - akkor az autót leszámítva (mert ki tudja mekkora-milyen kell) szerintem 2 millióból elindulhatsz. Ez 5-6 havi átlagkereset.
Azt tényleg el kell felejteni, ne várja senki, hogy egy kanyilló nélkül kis időn belül Lexusba ül bele. persze ha avlami extra tudásod van, az a legjobb, mert azt nem tudja elvenni a konkurencia. Én a lányomat arra erőltetem, hogy magán fejlesztő pedagógus legyen bice-bóca gyerekeknél, illetve fejlődési problémákkal küzdő gyerekeknél.
Ha nagyon szélsőségesen sorolom fel a szükséges feltételeket, akkor egy szoba, egy öltöző, egy bordásfal, pár készségfejlesztő eszköz, esetleg egy vastagabb szőnyeg az, ami szükséges. Az uszoda nem feltétel, majd elmennek ahol már van, és ott bérelnek medence időt.
Speciel ha a más gyerekéhez nem úgy állnék mint ahogy jelenleg, akár az enyémben is elkezdhetné.
Ettől ez meg így van… a szerencse pedig nagyon-nagyon ritka, azért sokat kell tenni… persze lehet várni a lotto ötösre, de aki nem is jatszik, át nem is nyerhet ugye.
Tartom magam a végletekig ahhoz amit írtam, rengeteg példa van körülöttem…