Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a fogyasztói társadalom alapja
több fogyasztás eredményezi a több termék előállítását, ami több munkával jár, a több munka több pénz és nő a fogyasztás
elvnek tökéletes, de mint minden a gyakorlatban sosem tartható fennt sokáig
ilyenkor mindenki a gazdag nyugattal példálózik hogy ott bezzeg igen, ott minden megy és tartható a rendszer, de a "nyugat" csak azért gazdag mert a többi nem.....
1917. Nov 7 lesz az 😂
56 a faxt 44-es az(röhögős)
Emlekeztet minlesz veled? 😆
Persze hogy változott, arrébb raktad a fekete nájlont....
Tüntesd már el azokat az '56-os géppisztoly sorozatokat az oldaláról! 😆
Teljesen rendben lesz ez 😉
Rövid az eszed…. Az 300mrd volt… ennyi volt az MNB nyeresége a devizahitelesek magas árfolyamon való beszögelésének, amit rögtön el is tüntettek
Nem hinnem hogy volt az utobbi 15 evben rendeltetesszeruen hasznalva,de samlinak kivallo most is.
mondjuk az is igényel némi törődést(vigyorgós)
Az van,volt,lesz. 😆
Szánkó?
Szerinted valtozott? 😆
Szerinted volt kötelező felelősségbiztosítása?
f2 300 mrd elsíbolásáról írt alapítványoknak, de az nem 300 hanem 3000 mrd lett(kezeit széttáró) Nagyjából az ország éves áfabevétele(kezeit széttáró)
9047.
na akkor én vellannyal fogom(gondolkodós)
3000
hát igen ez a 22-es csapdája(gondolkodós) Ha mindenki szépen lefogyna nem lenne a zsíradóból bevétele a kormánynak(gondolkodós) Aztán az is igaz,hogy az élelmiszer boltokban a töredékét költenének az emberek, így kiesne egy csomó állami bevétel is(szemeit körbeforgató) Miután qrva egészségesen élne mindenki a nyugdíjas feszt nem akarna tudni meghalni időben elhúznák 90-100 évig a kitartott életet(gondolkodós) Ez az államnak megint csak nem jó hisz neki a jó nyugdíjas a holt nyugdíjas(kezeit széttáró) Az meg már csak hab a tortán, hogy a sok xl-xxl-es gúnya meg a nyakamon maradna(kezeit széttáró) Az egészségügyben dolgozók 3/4 részét haza lehetne zavarni hisz ha nincs beteg rájuk sincs szükség(kezeit széttáró) Aztán a kirúgott egészségügyi dolgozó bolti eladónak sem tudna elmenni, hisz a visszafogott forgalom miatt ott se lesz majd rájuk szükség(gondolkodós)
Szóval át kell ezt még gondolni azt lehet az lesz a vége, hogy jó az úgy, ha 10 emberből 8 túlsúlyos(gondolkodós) Így megmarad az egészségügyben dolgozók munkahelye, megmarad a bolti dolgozók munkahelye, időben meghalnak a nyugdíjasok(óranézegetős) Nem omlana végkép össze a nyugdíjrendszer, az államnak lennének adóbevételei az eladott élelmiszerek és a gyógyszerek után(ha az áfás) nem utolsó sorban én is el tudom adni a nagyméretű gúnyáimat(kezeit széttáró)
Szerintem még ezeket beszéljük át, vegyük át újra(gondolkodós)
Ne legy sotet.
Miféle piacaink önfeladásánál?
Annyira hülye még te sem vagy, hogy a CBA-nál vásárolj a Lidl helyett....
Talalj ki a melegvizet neked?
Vagy mit varsz?
Teny hogy az osszeborulas alkalmatlan,szart cserelsz meg szarabbra?
Ugy hogy korulnezve az orszagban aki akar dolgozik es jobban megel.mint barmikor elotte?
Az unio nem karitativ szervezet,nem bogyo ket beszukult vizenyős szemeert es őszülő agasbogas szakallaert,meg nikotintol asszott hullaszin arcbőreert kapjuk hanem a piacaink onfeladasaert,es az osztalekert amit kitolnak a magorszegok multijai,persze a mi szintunkon jol keresnek az ott dolgozok de nem az o szintjukon,arra ugyelnek,szoval a munkasnak jo.De azert csicskaztatnak,ha nem tetszik nekik,es ha jol kartyazol mehet a vekonyan visszacsorgatott tamogatas,persze ugyelnek hogy ne fejlett technologiakra,meg versenykepesseg novelesere,hanem kilatokra,szallodakra,turisztikai celokra stb.
Szoval nem joleti intezmeny az eju hanem gazdasagi kozosseg ahol vannak egyenlok es meg egyenlobbek.
Elkezdtem nézni, és bevallom előítéletesen, de nem is csalódtam, aztán beletekertem, és a buzija folyamatosan közhelyeket mond.