Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utalj nekem havi 3 ezret, ez kb annyi amennyit nem sokallsz
ugyanazt kapod érte mint én a biztosítótól, adok biztonság érzetet, megigérem ha megtámadnak a cigók az utcán majd segítek
Amugy ettol tudnek megbolondulni, amikor valaki cigivel, sorrel, vagy lustasaggal a kezeben mondja, hogy erre nem telik vagy arra, ez mennyibe kerul vagy az...

Semmi kozom ini jovedelmehez, de 700 ezer a feleves jovedelme? Ezt vagy nem hiszem, vagy nem igaz. Epppen a minap olvastam itt valami nagyon egyszru eletvitelrol, hogy minek kuporgatni, mert ugysem visszukmagunkkal a sirba.
Ez pelda volt akkor, mert tudom, kurva sokan igy gondolkodnak.
Az eves atlag biztositasi dij egy havi bago ara. Meg kell nezni, ma, Magyarorszagon hagy lakasnak van biztositasa, illetve tobb dohanyos van, mint ahany biztositas nelkuli.

A velemenyem ettol fuggetlenul all, van valaki, aki 20 ev alatt masfelhavi jovedelmet sokall biztositaskent???
Ini-nek ez majdnem hat havi keresete - és ha jól tudom, akkor se nem dohányzik, se nem iszik.
Ez masfel honap atlagjovedelem.
20 ev alatt sokallod ezt?

Ugyanezen ido alatt mennyit cigiztel vagy alkoholizaltal el?
Na jó nem 600. Csak 150 😂
Megérte…. 20 év nyugalom, ha baj történne 😉
Ezt csak magadnak köszönheted.
Addig állj vívóállásban 😂
Meg ketmillio doboz gyufat.
20éve fizetjük a ház biztosítást jelenleg 35 ezer/év mostani értéken 700ezer befizetés 0 kifizetés
megérte
nem érted
aki olyan kocsit vesz amin egy lámpacserét nem bír ki annak az az árkategória felejtős
tipikusan a túlnyúlunk a takarón tanmese
de ez nem egyedülálló eset, a nép 90% ilyen
Jövőre te is vehetsz az alkalmazottaidnak (és magadnak is a Lexus helyett!) új bringákat adómentesen:
https://index.hu/belfold/2021/...
inkább 20 és 30 között
magában a dinamó kb egy ezres, ha retro akkor több
És 600 lefosott Csepel kerékpárt is vehetsz rajta, jól működő dinamós lámpával 😂
Van casco a bolton,a beázásra megtagadták a szaros padlószőnyeg csereköltségét IS mert az nem természeti kár.
Ha kiszámolod egy új motor casco költségét,akkor abba nyugodt lehetsz,simán kifizetted azt az árat amit egy renoválás takar.
Nekem első dolgom volt (nem olcsó) teljeskörű CASCO-t kötni rá, csekély (50eFt / 10%) önrésszel. A tavalyi évben 55.000,- forint volt az éves díja, idénre emeltek rendesen, most 60 ezer pénz. Üvegtörésnél, vadkárnál még önrész sincs, 100%-ot fizetnek, márkaszervizben javíttatva. Ennél többet nem tudok tenni a saját nyugalmamért.

Meg kellett vennem a kocsit akkor, idén nem tudnám.
Nincs.
azért mert nem vehette volna meg a kocsit, ugyanúgy mint te sem...
320ért veszek 2 f astrát amin ép a lámpa
én 7 ezret se fizettem ki amikor megtörte az őz(kis geci meg elfutott) hanem megtaknyoltam ragasztó stiftel
nem sikerült jól mert mindig áll benne a víz, de leszarom
Az árat onnan tudom, hogy a facebookos Clio-csoportban egy csaj így járt, és nem volt CASCO-ja a 3 hetes (!!!) kocsijára. Pöttyet törve állt a szája utána...
Mondod te.... Az öreg Yarisomra is volt CASCO 15 éves koráig - utána már nem lehetett a kocsi kora miatt.

Viszont ha mondjuk egy kavicsfelverődés, vagy őzgázolás miatt széttörne valamelyik első lámpám (full LED-es!) a Rönyón, akkor jól jöhet hogy nem nekem kell kifizetni érte a darabonkénti (!!!) 320 ezer forintos árát. (utángyártott nincs, és szerintem egyelőre nem is lesz - nem az a fajta technika, amit a sufni-kisipar képes lemásolni).
a casco a hülyéknek való 😂
ha más okoz neked kárt akkor az ő biztosítója fedezi, a casco meg a saját balfaszságokra jó
kellett volna keresni egy régi kis ccm autóval rendelkező nyuggert aztán adott volna betétlapot kifizetni neki az a 2 évig tartó 2-3 ezer forintos bónusz különbséget azán megvan az új lámpa, a régit meg el lehetett volna adni a zoli féle 5 forintos gurigatós emberkéknek aztán még pluszban is lenne.....
Hüjje kérdés: van egy újonnan vett drága motorod, és nincs rajta CASCO?
A renyó az jó. 😘
Még.....